Stiai ca lipsa Detartrajului Periodic poate duce la pierderea dintilor?

Recomandat este sa iti faci
detartraj o data la 6 luni.

blank
Play Video

Urmareste Video:

Play Video

De ce sa iti faci Detartraj cu Ultrasunete la noi?
Iti oferim in plus si:

-Periaj Profesional

-Air-Flow

-Consultatie cu Camera Intraorala

-Plan de Tratament

Beneficiile Igienizării Dentare

Play Video

Alege sanatatea dentara si vino la sedinta de detartraj cu Ultrasunete.

Îndepărta prin metodele de igienă obișnuite, practic nu se poate efectua un detartraj acasă, ci doar în cabinetul stomatologic. Acesta are rolul de a menține sănătatea orală prin îndepărtarea resturilor alimentare care, în timp și în lipsa curățării, se pot acumula și pot suferi procese biochimice, transformându-se în tartrul aderent de pe suprafața dentară, ce nu mai poate fi eliminat prin simplul periaj.

Detartrajul cu ultrasunete este realizat de către medicul specialist în cabinetul stomatologic pentru a îndepărta tartrul acumulat pe suprafața dinților. Pacientul are responsabilitatea de a menține ulterior, pe cât de mult posibil, sănătatea și igiena orală, atât acasă, cât și prin respectarea vizitelor periodice, o dată la șase luni, la medicul stomatolog.

În urma realizării profilaxiei cu ajutorul unui detartraj cu ultrasunete se va îmbunătăți, în primul rând, aspectul estetic al dinților. Aceștia vor deveni mai albi și mai strălucitori, redând încrederea pacientului de a zâmbi.

Există posibilitatea descoperirii unor carii aflate în fază incipientă, care, dacă sunt tratate din acest stadiu, ajută la menținerea unei bune sănătăți orale.

ale unui detartraj cu ultrasunete, acestea fiind eficiența și non-invazivitatea acestui tip de tratament profilactic. Astfel, acesta se realizează rapid și este nedureros, contribuind major la scăderea șanselor de apariție sau de dezvoltare a unor afecțiuni gingivale precum gingivita (inflamația gingiei) și parodontoza (mobilitatea dinților).

Totodată, în urma efectuării unui astfel de tratament, respirația devine mai proaspătă și este eliminată halena, oferindu-i pacientului un confort sporit.

Cum arata rezultatele?

blank
blank
blank

Nu mai aștepta. Acum, toate motivele care te țineau departe de albul strălucitor al dinților au dispărut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Completeaza Formularul de Programare

De Acord Termeni si Conditii