Detartraj si decontaminare laser

decontaminare laser

DETARTRAJ SI DECONTAMINARE LASER

Detartrajul este o procedura foarte cunoscuta de indepartare a tartrului si placii bacteriene de pe dinti, insa eficienta sa este mult potentata de actiunea bactericida a laserului dioda, atunci cand cele doua proceduri sunt asociate.

Pachetul de detartraj si decontaminare laser (Laser Mouth Disinfection) contine urmatoarele servicii:

Cum se realizeaza intervenția?

Practic, dupa igienizarea completa prin detartraj, periaj si airflow, zona subgingivala se decontamineaza cu ajutorul unui program special al laserului dentar tip dioda, reducand astfel bacteriile patogene care pot determina in timp afectiuni dentare si parodontale.

Este o modalitate eficienta de prevenire a imbolnavirilor orale, dar si de intretinere pe termen lung dupa anumite tratamente, precum cele parodontale. Procedura se recomanda de doua ori pe an.

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de pierderea dinților!

DETARTRAJ ȘI DECONTAMINARE LASER

Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record!

Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu ajutorul Detartrajului si Decontaminarii Laser.

Doresti sa beneficiezi de Pachetul Detratraj si Decontaminare Laser?

Detartraj si Decontaminare | BEFORE & AFTER

Suna
Programeaza-te