Albire dentara cu laser

Cea mai moderna metoda de albire dentara

Una dintre cele mai indragite si solicitate proceduri stomatologice este procedura de albire dentara. In ultimii ani, exigentele estetice ale pacientilor au crescut, majoritatea dorindu-si dinti mai albi, un zambet mai atractiv, iar aceasta dorinta poate fi realizata cu ajutorul albirii dentare laser!

De ce recomandam albirea dentara cu laser?

albire dentara cu laser

Cum se realizeaza albirea dentara cu laser?

In primul rand, suprafetele dintilor trebuie sa fie curate, asadar inainte de albire se realizeaza un pachet complet de igienizare (detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, airflow). Urmatorul pas presupune aplicarea unei bariere gingivale, ce impiedica patrunderea gelului de albire in zona gingiei. Pe suprafetele dintilor este apoi aplicat gelul special pentru albirea dintilor, care se activeaza folosind un laser dentar tip dioda.

Dupa activarea substantei de albire, se asteapta un anumit interval de timp pentru ca aceasta sa isi faca efectul. Expunerea completa nu va dura mai mult de 30 minute.

De retinut este faptul ca procedura de albire dentara se adreseaza suprafetelor dentare vizibile in zambet.

Asadar, intr-un interval scurt de timp si fara disconfort, vei avea dinti albi, stralucitori!

Etapele pentru Procedura de albire dentara cu laser

1

consultația

medicul stomatolog examinează pacientul

2

planificarea

stabilirea planului de tratament și a costurilor acestora;

3

Rezolvare probleme

inainte de realizarea albirii dentare cu laserul, se recomanda tratarea cariilor, realizarea unei igienizari dentare profesionale si tratarea eventualelor probleme gingivale

4

aLBIREA dintilor

realizarea albirii dentare cu laser intr-o singura sedinta.

Albirea dentara cu laser iti permite sa zâmbesti fara stres, cu o dantură perfectă, într-un timp record, de maximum 30 de minute!

Cate sedinte de albire sunt necesare pentru a obtine rezultatul dorit?

De obicei sunt necesare intre 1 si 3 sedinte de tratament de albire, pentru a obtine rezultatul dorit, in functie de nuanta naturala a dintilor si de exigentele pacientului.

albire dentara in 30 de minute

Cat de bine se va pastra in timp nuanta obtinuta?

In functie de obiceiurile de viata si alimentare ale pacientului, nuanta alba a dintilor se va pastra mai mult sau mai putin de-a lungul timpului. Un pacient fumator, bautor de cafea, de bauturi colorate, va avea nevoie de sedinte mai dese pentru intretinerea nuantei, in timp ce un pacient care protejeaza smaltul de coloranti, se periaza corect si merge regulat la dentist pentru detartraj si periaj profesional isi va pastra rezultatul pe termen lung.

Beneficiile procedurii de albire dentara cu laser

zambet stralucitor

si dinti mult mai albi de la prima sedinta;

ELIMINAREA PETELOR

in mod instantaneu, dar si a coloratiilor

INOFENSIVA PENTRU SMALT

este singura metoda de albire dentara dovedita stiintific ca fiind inofensiva fata de smaltul dentar

beneficii albire dentara cu laser

Serviciu Premium

servicii profesionale la cel mai bun raport calitate-pret.

non-invaziva

Albirea dentara cu laser, comparativ cu albirea dentara clasica, este o procedura non-invaziva, ce nu afecteaza smaltul dintilor, are un efect spectaculos si un grad de sensibilitate mai scazut in timpul si dupa procedura.

LIFE DENTAL SPA | ALBIRE DENTARA CU LASER

Clinica Life Dental Spa primeste pacienti atat din Bucuresti, cat si din alte orase ale Romaniei ori din afara tarii. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zambi intr-un timp record!

De Acord Termeni si Conditii