Tratament carii cu laser la copii

Tratamentul Cariilor Fara Durere

Va amintiti, dragi parinti, cat de neplacuta era vizita la dentist in copilaria voastra? Multe zgomote si mirosuri neplacute, freze, durere si ace? Nici nu este de mirare ca majoritatea adultilor au ramas cu o teama profunda fata de tratamentele stomatologice, datorita acelor experiente nefericite la dentist, petrecute in copilarie!

Life Dental Spa vine insa cu o veste buna: copiii vostri nu sunt nevoiti sa treaca prin astfel de experiente neplacute! Odata cu aparitia laserului dentar, tratarea cariilor la copii nu a fost niciodata mai simpla si mai eficienta, la fel ca si alte servicii stomatologice destinate lor.

Acum totul s-a schimbat, iar tratamentele pot fi:

blank

Ce este si cum se foloseste Laserul Dentar?

Laserul dentar reprezinta ultratehnologia momentului in domeniul stomatologiei moderne. Fiind bland, minim invaziv si nedureros, este cea mai buna alegere pentru tratarea cariilor la copii, dar si la femei insarcinate sau care alapteaza. Indiferent ca este vorba despre dinti cariati, dinti stricati, dinti de lapte sau masele la copii, tratarea cariilor cu laser este cel mai indicat tratament, din urmatoarele motive:

SPECIALISTII LIFE DENTAL SPA LE OFERĂ CELOR MICI ALTERNATIVE UNICE PRIN CARE POT ELIMINA TEAMA DE A MERGE LA STOMATOLOG

Tratament Carii Laser la copii

Cariile micutilor pacienti tratate fara durere

Dentitia la copii, atat dentitia de lapte cat si cea definitiva, poate beneficia de tratamentul laser pentru carii. Ramura medicinei dentare care se ocupa de afectiunile dentare ale copiilor poarta numele de pedodontie.

O carie dentara la copii apare si se manifesta asemanator cu cea de la adulti si trebuie tratata cu aceeasi seriozitate, chiar daca este vorba despre un dinte de lapte.

blank

Tratament fara durere

Cariile Dentare la cei mici

Multi parinti considera in mod eronat ca dintii de lapte nu necesita tratament, deoarece oricum ei vor fi schimbati cu dintii permanenti.

Din pacate insa, cariile pe dintii de lapte dor la fel de tare ca si cele pe dintii permanenti atunci cand sunt avansate, il deranjeaza pe copil si, de asemenea, infectiile lor pot afecta dezvoltarea mugurilor dintilor definitivi.

Etapele pentru realizarea tratamentului laser

1

consultația

Medicul specialist se intalneste cu micul pacient si are loc prima interactiune dintre cei doi.

2

planificarea

In etapa a doua din cadrul sedintei, medicul specialist intocmeste un plan de tratament pentru cel mic.

3

Tratarea cariei

Se realizeaza tratamentul cariilor cu laser, fara durere, astfel incat copilul dumneavoastra sa aiba un zambet sanatos inca din copilarie.

4

Discutiile finale

Medicul specialist discuta impreuna cu cel mic despre experienta, incurajandu-l sa isi mentina un zambet sanatos intotdeauna.

De ce Tratamentul laser al cariilor dentare la copii?

Cu ajutorul Laserului Dentar, copilul tau va avea un zambet perfect sanatos, fara durere!

Tratarea cariilor la copii, atunci cand se realizeaza clasic, cu freza, prezinta si unele riscuri legate de manopera, precum traumatizarea/taierea accidentala a gingiei, obrazului, limbii, etc, daca micutul este agitat si are miscari necontrolate. Aceste riscuri NU EXISTA in cazul tratamentelor cu laser, minim invazive, deci micul pacient este in perfecta siguranta pe parcursul interventiei.

blank

In cadrul unei consultatii de stomatologie la copii, in clinica Life Dental Spa se foloseste camera intraorala pentru a vizualiza in timp real, pe monitor, situatia dentara a micutului pacient. In acest fel, atat pacientul si parintele/apartinatorul, obtin informatii si recomandari legate de tratamentele dentare care trebuie efectuate. Orice problema dentara la copii, chiar daca este vorba despre dentitia de lapte, trebuie tratata intr-un stadiu cat mai incipient, pentru ca lucrurile sa se desfasoare in cel mai facil si rapid mod posibil. Atat la copii, cat si la adulti, preventia este foarte importanta.

LIFE DENTAL SPA | TRATAMENT CARII LASER LA COPII

Si copilul tau sufera de carii dentare si are teama de ace si freza? Vino cu el la clinica noastra si ii vom trata cariile fara durere si fara zgomotul frezei!

Iti doresti sa previi imbolnavirile dentare pentru copilul tau? Vino cu el la clinica noastra pentru consult si periaj profesional!

De Acord Termeni si Conditii