Tratamentul profilactic are rolul de a preveni aparitia afectiunilor dentare, ajutand la mentinerea unei igiene optime, care previne si recidiva bolii parodontale. Cel mai alesea, profilaxia se realizeaza prin intermediul unui pachet complet de igienizare profesionala, care cuprinde: un detartraj cu ultrasunete, un periaj profesional si o procedura de Air-Flow. 

Pacientii care aleg tratamentul parodontozei cu laserul in clinica stomatologica Life Dental Spa trebuie sa realizeze inainte de sedintele de terapie laser un astfel de tratament de igienizare profesionala. 

Scopul curatarii dintilor in profunzime in cabinetul stomatologic din Bucuresti are rolul de a elimina toate depozitele de placa microbiana si de tartru dentar (piatra dentara). In acest fel, laserul va putea actiona pe tesuturile lezate si afectate, iar rezultatele tratamentului vor fi considerabil mai calitative. 

Air-Flow-ul este o procedura de curatare actuala, care presupune pulsarea unui jet de apa cu particule de bicarbonat cu ajutorul unui instrument ce are un design specific. Jeturile de apa au rolul de a elimina si ultimele resturi de placa bacteriana si de tartru dentar, in special in zonele greu accesibile, interdentare. 

Stomatologia holistica si preventia 

Clinica stomatologica Life Dental Spa s-a remarcat in ultimul timp prin succesul tratamentelor holistice care dau roade si care au multumit un numar foarte mare de pacienti. #LifeDentistii sunt pregatiti la cel mai inalt nivel profesional, participand periodic la congrese si workshop-uri in strainatate, pentru a putea oferi pacientilor cele mai bune si mai moderne tratamente stomatologice

Holistica presupune ca intregul nu este redus la partile sale componente, asa cum nici omul nu este tratat stomatologic luand seama doar de factorii locali de la nivelul cavitatii orale. Dr. Cristina Obreja, medic fondator al clinicii stomatologice Life Dental Spa si specialist in laser dentar ne spune ca pacientii sunt tratati luand in considerare si stilul de viata, precum si obiceiurile alimentare. 

Pacientii nu doar ca beneficiaza de un tratament MINIM-INVAZIV, NEDUREROS si cu REZULTATE EXCELENTE, dar invata si cum sa previna recidiva si sa mentina sanatatea orala mai mult timp!  

Tratamentul holistic al parodontozei presupune ședințe de terapie laser pentru tratarea efectiva a bolii parodontale, precum si pachete complete de igienizare profesionala realizate inainte de tratament, precum si dupa, periodic, la intervale de cateva luni. 

Scopul detartrajului cu ultrasunete, al periajului profesional si al Air-Flow-ului este acela de a indeparta principala cauza a tuturor imbolnavirilor dentare: placa bacteriana. Pacientii care urmeaza Protolul holistic de tratare a parodontozei in clinica stomatologica Life Dental Spa se bucura de sfaturi cu privire la: 

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si beneficiaza de o procedura de Air-Flow alaturi de un detartraj cu ultrasunete si un periaj profesional inainte de tratamentul parodontozei cu laserul dentar!

Ce este procedura Air-Flow? 

Atunci cand pacientii aleg sa urmeze o igienizare profesionala in cabinetul stomatologic din Bucuresti, vor face cunostinta cu trei proceduri: 

Air-Flow-ul este un tratament de curatare care utilizeaza un jet puternic de aer si apa cu particule de bicarbonat de sodiu. Jeturile de apa sunt pulsate cu ajutorul unui instrumentar special, care are un design adecvat pentru a putea patrunde pana si in cele mai inaccesibile spatii de la nivelul cavitatii orale, precum spatiile interdentare dintre dintii laterali. 

Air-Flow-ul se realizeaza la inceputul sau la finalul sedintei de curatare profesionala, pentru a oferi o igienizare in profunzime, actionand acolo unde detartrajul cu ultrasunete si periajul profesional nu reusesc sa ajunga. 

Care este scopul procedurii de Air-Flow? 

Air-Flow-ul, prin jeturile sale puternice de aer cu bicarbonat de sodiu, actioneaza foarte eficient si confera o curatare de exceptie si in profunzime chiar si la nivelul zonelor greu accesibile, interdentare. 

O procedura de Air-Flow efectuata regulat de catre medicul specialist in cabinetul stomatologic contribuie semnificativ la: 

In urma efectuarii unei pachet complet de igienizare profesionala care cuprinde si o procedura de Air-Flow, pacientii care aleg tratamentul gingivitei si al parodontozei cu ajutorul laserului stomatologic au parte de rezultate remarcabile si durabile! 

De asemenea, o procedura de Air-Flow, alaturi de un detartraj cu ultrasunete si un periaj profesional se recomanda si in cazul persoanelor care isi doresc un zambet mai alb si mai stralucitor. Astfel, pe langa pachetul complet de igienizare, pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa pot alege si efectuarea de sedinte de albire dentara laser, pentru a scapa de discromiile asociate fumatului sau cosumului de anumite alimente si bauturi. 

Alege Life Dental Spa si beneficiaza de voucher-ul in valoare de 100 de lei pentru tratamente minim-invazive si nedureroase cu ajutorul laserului stomatologic! Bucura-te de o curatare in profunzime a dintilor tai!

Ce este si de ce apare tartrul dentar?

In cavitatea orala a fiecarui pacient exista foarte multe specii de bacterii si microorganisme care indeplinesc diferite roluri. Pentru a mentine totul la un nivel optim, este esential ca periajul dentar sa se efectueze de minimum doua ori pe zi, daca nu chiar dupa fiecare masa. 

In momentul in care pacientul incepe sa neglijeze periajul dentar, resturile alimentare raman cantonate pe suprafetele dentare si mai ales in zonele mai greu accesibile:

Resturile alimentare restante in aceste zone creeaza un mediu favorabil dezvoltarii bacteriilor, acestea intensificandu-si activitatea. Astfel, microorganismele isi incep actiunea nociva asupra cavitatii orale, iar o igiena necorespunzoare duce la acumularea de placa bacteriana. 

Pe masura ce timpul trece si igiena orala nu se imbunatateste, sub actiunea salivei, placa microbiana va suferi procesul numit mineralizare – transformandu-se in tartrul dentar (numit si piatra dentara). 

Piatra dentara, odata formana la nivelul dintilor si al gingiilor, are marele dezavantaj ca nu mai poate fi eliminata prin simplul periaj oral, iar nerespectarea igienei duce la cresterea depozitelor de tartru, cu numeroase consecinte asupra sanatatii orale: 

Air-Flow-ul completeaza efectele detartrajului cu ultrasunete si ofera un curatare in profunzime. Procedura de Air-Flow nu provoaca nicio durere, nu ataca smaltul iar ședința de tratament dureaza doar cateva minute! 

Programeaza-te ACUM si intreaba-ti #LifeDentist-ul cu privire la beneficiile curatarii cu Air-Flow!

Care sunt beneficiile Air-Flow-ului?

Prin realizarea de proceduri profilactice, pacientul previne imbolnavirea si aparitia diferitelor afectiuni (gingivita, parodontoza, carii dentare). 

Atunci cand vine vorba de preventie, specialistii Life Dental Spa au mare grija sa informeze pacientii cu privire la cum pot preveni problemele orale:

Air-Flow-ul aduce o serie importanta de beneficii asupra mentinerii igienei orale, si anume:

O igienizare completa cuprinde si o procedura de Air-Flow, astfel incat pacientul se poate bucura de o igiena mentinuta in conditii optime si de diminuarea, pe cat posibil, a riscului de aparitie a afectiunilor dentare.

Ce pacienti au nevoie de Air-Flow? 

Atunci cand vine vorba de efectuarea unei curatari profesionale, in profunzime, in cabinetul stomatologic, specialistii Life Dental Spa recomanda ca toti pacientii, indiferent de statusul sanatatii orale, sa se prezinte periodic la cabinetul stomatologic din Bucuresti. 

Prin respectarea vizitelor la medicul specialist, o data la sase luni, pacientii au numai de castigat, deoarece intr-o singura sedinta pot beneficia de: 

Cu toate acestea, exista o serie de pacienti care ar trebui sa ofere o atentie sporita controalelor periodice la cabinetul stomatologic din Bucuresti, in scopul mentinerii sanatatii orale si a prevenirii recidivelor. Printre acesti pacienti se numara: 

Aparatul dentar fix, din pricina faptului ca bracketii sunt lipiti pe suprafetele dentare, creeaza un mediu retentiv, propice pentru acumularea de placa bacteriana si tartru. De aceea, acesti pacienti au nevoie de igienizari profesionale realizate pe medicul specialist mult mai des, fiind nevoiti, in acelasi timp, sa ofere o mai buna atentie periajului dentar efectuat zilnic acasa. 

De asemenea, pacientii care au urmat tratamentul parodontozei cu laserul dentar trebuie sa cunoasca faptul ca, desi tesutul gingival a fost curatat si vindecat, exista oricand posibilitatea ca parodontoza sa recidiveze, in lipsa unei intretineri adecvate a igienei orale. 

Aceasta categorie aparte de pacienti cu boala parodontala sunt tratati conform stomatologiei holistice in cadrul clinicii Life Dental Spa, fiind sfatuiti de catre #LifeDentisti sa trateze si cauza, nu doar efectul

Astfel, pacientii invata sa elimine factorii nocivi care au dus la aparitia afectiunii si au parte de recomandari cu privire la cum sa limiteze riscul recidivei, printre care se numara si respectarea vizitelor periodice la medicul specialist pentru igienizarea profesionala in profunzime. 

Cat costa procedura de  Air-Flow? 

Cand vine vorba de costuri, #LifeDentistii au foarte mare grija sa informeze pacientul complet cu privire la toate manoperele ce urmeaza a fi realizate. 

Astfel, inainte de procedura prorpiu-zisa, pacientul va avea parte de o consultatie de rutina, in cadrul careia se evalueaza statusul oral. Exista posibilitatea ca, in urma efectuarii unui pachet complet de igienizare profesionala, ce cuprinde un detartraj cu ultrasunete, un periaj profesional si o procedura de Air-Flow, medicul specialist sa observe prezenta diferitelor afectiuni aflate intr-un stadiu incipient. 

Daca este cazul de asa ceva, pacientul va fi sfatuit sa trateze acele afectiuni, deoarece, daca vor fi lasate sa evolueze, exista riscul sa devina mult mai grave, iar toate costurile finale sa depaseasca considerabil valoarea unui tratament realizat intr-o faza incipienta. Cu cat afectiunile sunt tratate mai repede, cu atat rezultatele sunt mai calitative iar manoperele sunt minim-invazive si nedureroase! 

Asadar, atunci cand vine vorba de costuri, este posibil ca valoarea tratamentului profilactic sa difere de la un pacient la altul, in functie de starea de sanatate a fiecaruia. 

Tocmai de aceea, #LifeDentistii le recoamnda pacientilor sa se prezinte la cabinetul stomatologic din Bcuuresti pentru o constultatie de rutina, in urma careia se va efectua un plan de tratament ce cuprinde toate manoperele necesare, alaturi de costurile aferente. Pacientii sunt complet informati, #LifeDentist-ii fiind pregatiti sa ofere cele mai bune tratamente stomatologice intr-un mediu cald, prietenos si confortabil! 

Programeaza-te ACUM si beneficiaza de tratamente la cel mai inalt nivel calitativ realizate de medicii specialisti Life Dental Spa!

[bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” overlap_columns=”” show_boxed_content=”left” allow_content_outside=”no” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”dark-skin” background_color=”#0e54ae” background_image=”633″ background_overlay=”alternate_solid” background_position=”” background_size=”” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row column_gap=”25″ row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/2″ align=”left” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”double” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Air-flow” subheadline=”” html_tag=”h1″ size=”huge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”both” width=”1/2″ align=”left%$%%$%%$%%$%” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”3716″ inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”padding: 0;” order=”0%$%%$%%$%%$%”][bt_bb_separator top_spacing=”extra_large” bottom_spacing=”extra_large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_large” bottom_spacing=”extra_large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_large” bottom_spacing=”extra_large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_large” bottom_spacing=”extra_large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section][bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” overlap_columns=”” show_boxed_content=”no” allow_content_outside=”no” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”1078″ background_overlay=”” background_position=”” background_size=”100% auto” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” parallax=”0.7″ parallax_offset=”400″ background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”z-index: 2;”][bt_bb_row column_gap=”25″ row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-top: -3em;”][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”2/3″ align=”left” vertical_align=”top” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” width_lg=”2/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Ce este Air-Flow-ul?” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_masonry_image_grid img_base_size=”large” lightbox_img_base_size=”full” images=”3699″ columns=”1″ gap=”small” format=”” no_lightbox=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-right: 20px;”][/bt_bb_masonry_image_grid][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Air-Flow-ul este realizat cu ajutorul unui instrument special cu un design special conceput sa curete in profunzime locurile cele mai greu accesibile din cavitatea bucala unde se pot acumula resturile alimentare ce nu pot igienizate prin simplul periaj realizat acasa.

Utilizand particule de bicarbonat si apa, procedura este foarte eficienta si indicata, in special, persoanelor care isi doresc sa imbunatateasca aspectul estetic, precum si consumatorilor de cafea sau de anumite alimente ce pot produce modificari coloristice ale smaltului, inclusiv fumatorilor.

Pentru a mentine o sanatate orala cat mai optima, este foarte important sa avem grija de igienizarea dintilor si a gingiilor. In acest sens, pentru a completa efectele periajului zilnic, efectuat de minim doua ori, se recomanda efectuarea periodica a unui pachet complet de igienizare profesionala in cabinetul stomatologic. Pe langa detartrajul cu ultrasunerte si periajul profesional, acest pachet contine si o procedura cu Air-Flow, in scopul obtinerii unor rezultate la cel mai inalt nivel.

Desigur, pacientii ce isi doresc un zambet mai alb pot opta, pe langa realizarea unei igienizari cu Air-Flow, si la o procedura de albire dentara.

Clinica Life Dental Spa pune la dispozitia pacientilor albirea dentara cu laserul stomatologic, acesta fiind net superioara albirii clasice realizate cu lampa UV deoarece se realizeaza intr-o singura sedinta de 30 de minute, fiind non-invaziva si prietenoasa cu tesuturile dentare.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Programeaza-te acum pentru albire. Vei avea un zambet de invidiat!” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_button text=”Programeaza-te acum!” icon=”fontawesome_f105″ icon_position=”right” url=”#programeaza-te” target=”_self” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” size=”normal%$%large%$%%$%%$%normal” color_scheme=”dark-accent-skin” style=”filled” shape=”inherit” width=”inline” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_button][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

A nu se confunda insa Air-Flow-ul, care este o procedura de curatare a dintilor, cu albirea dentara, care modifica intrinsec nuanta smaltului dentar.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”De ce este important Air-Flow-ul?” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Profilaxia orala cuprinde toate mijloacele si tehnicile utilizate pentru a preveni imbolnavirea oro-dentara. Acestea cuprind atat periajul pe care pacientul trebuie sa il realizeze acasa de cel putin doua ori pe zi, cat si vizitele periodice la cabinetul stomatologic, recomandate o data la sase luni.

Aceste vizite periodice joaca un rol esential in prevenirea aparitiei si dezvoltarii unor afectiune orale. In cadrul unei singure sedinte, medicul specialist efectueaza o consultatie de rutina unde evalueaza nivelul sanatatii dentare si poate opta la realizarea profilaxiei. In scop preventiv, se poate recurge la un pachet complet de igienizare dentara, pentru a elimina tartrul depus pe suprafetele dentare.

Air-Flow-ul completeaza foarte eficient si meticulos procesul de curatare in profunzime, eliminand si ultimele resturi de tartru ramase in spatiile interdentare greu accesibile. Astfel, este eliminat factorul principal de dezvoltare a afectiunilor gingivale de tip gingivita si parodontoza, respectiv placa bacteriana.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”De ce apare piatra pe dinti?” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

In cavitatea orala se afla o flora bacteriana bogata, fiind recomandata o maxima atentie asupra procesului de igienizare. In cazul in care pacientul nu respecta periajul dentar ce trebuie efectuat de minim doua ori pe zi, daca nu chiar dupa fiecare masa, cat si vizitele de doua ori pe an la cabinetul stomatologic, igiena bucala incepe sa fie deficitara, favorizand formarea si acumulare de tartru (piatra dentara). Riscul acumularii unei cantitati crescute de tartru creste proportional cu amanarea vizitei la cabinetul stomatologic pentru detartrajul cu ultrasunete. Primul tesut afectat de depunerea de tartru este gingia, aceasta suferind un fenomen de inflamatie denumit gingivita, care se manifesta specific prin sangerari si dureri in timpul periajului dentar si nu numai. Totodata, creste riscul de formare a cariilor dentare, care in lipsa unui tratament in faza incipienta de dezvoltare pot afecta pulpa dentara (nervul). In momentul in care leziunea carioasa ajunge la nerv, lucrurile se complica, iar dintele va necesita tratament de canal. Un alt risc al acumularii de depozite de tartru este reprezentat de retractia gingiei in urma iritarii acesteia, ceea ce va duce la slabirea stabilitatii dintelui in osul alveolar. O astfel de acumulare poate produce temuta boala parodontala (parodontoza), din cauza careia se pot pierde dintii. Diferitele stadii de mobilitate dentara vor produce un disconfort sporit pacientului in timpul meselor, acesta neputand sa mestece alimentele corespunzator, ceea ce va duce la tulburari ale procesului normal de digestie. Totodata, ultimele studii de specialitate au dovedit prezenta acelorasi tipuri de bacterii atat in piatra dentara cat si in placile aterosclerotice ce se formeaza de-a lungul vaselor de sange. Astfel, s-a concluzionat ca tartrul dentar si implicit, o igiena orala deficitara, reprezinta un factor favorizant al aparitiei afectiunilor cardio-vasculare de tip hipertensiune arteriala sau infarct miocardic.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Principalii factori favorizanti ai depunerii de tartru sunt:” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_row_inner][bt_bb_column_inner width=”1/1″ align=”left%$%%$%%$%%$%” padding=”text_indent” vertical_align=”top” animation=”no_animation” background_image=”” inner_background_image=”” lazy_load=”no” background_color=”#0e54ae” inner_background_color=”#0e54ae” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” highlight=”no” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”box-shadow: 0 0 0 8px #f2f2f2 inset;” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″ order=”0%$%%$%%$%%$%”][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column_inner][/bt_bb_row_inner][bt_bb_text]

Pentru a nu acumula tartru pe suprafata dintilor, pacientul trebuie sa fie atent la indicatiile pe care medicul stomatolog i le ofera cu privire la realizarea corecta a unui periaj dentar. Specialistii Life Dental Spa pun mare pret pe consilierea pacientilor, acestia fiind bine informati cu privire la importanta efectuarii corecte a simplului periaj dentar.

De asemenea, recomandam ca periodic, o data la sase luni, sa aiba loc o vizita in cabinetul stomatologic din Bucuresti, pentru a observa statusul oral si a efectua o igienizare in profunzime. Suntem de parere ca mai bine prevenim decat sa tratam, de aceea recomandam pastrarea unei igiene orale cat mai optime.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Cat de mult ajuta Air-Flow-ul pentru pastrarea dintilor curati?” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Scopul periajului zilnic efectuat acasa este foarte important, fiind eliminate resturile alimentare de pe suprafetele dentare. Daca acesta nu este efectuat corespunzator, aceste resturi alimentare aflate in contact cu bacteriile aflate in mod normal in cavitatea orala vor duce la procese chimice de formare a tartrului dentar (piatra dentara), aderent si imposibil de eliminat prin simplul periaj.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_masonry_image_grid img_base_size=”large” lightbox_img_base_size=”full” images=”3719″ columns=”1″ gap=”small” format=”” no_lightbox=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-right: 20px;”][/bt_bb_masonry_image_grid][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Astfel, in scopul eliminarii sale, este necesara detartrarea dintilor, anterior unui periaj profesional, pentru a curata si netezi suprafetele dintilor. Air-Flow-ul vine ca o completare, in scopul eliminarii aproape complete a ultimelor resturi de tartru ramase in locurile greu de curatat in mod normal.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_row_inner][bt_bb_column_inner width=”1/1″ align=”left%$%%$%%$%%$%” padding=”text_indent” vertical_align=”top” animation=”no_animation” background_image=”” inner_background_image=”” lazy_load=”no” background_color=”#0e54ae” inner_background_color=”#0e54ae” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” highlight=”no” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”box-shadow: 0 0 0 8px #f2f2f2 inset;” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″ order=”0%$%%$%%$%%$%”][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Air-Flow-ul este recomandat in special pacientilor purtatori de aparate dentare, pacientilor cu implanturi sau cu lucrari protetice (coronite dentare ceramice sau din zirconiu).

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column_inner][/bt_bb_row_inner][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Periajul profesional ce are drept scop netezirea suprafetelor dentare, utilizand instrumente rotative si paste special concepute pentru o astfel de procedura. Nu in ultimul rand, Air-Flow-ul ofera acces in zonele interdentare foarte greu de curatat, gratie design-ului special conceput al instrumentului. Scade dramatic riscul de aparitie pentru afectiuni gingivale de tipul gingivitei sau parodontozei, pacientul avand parte de o curatare eficienta si in profunzime.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_row_inner][bt_bb_column_inner width=”1/1″ align=”left%$%%$%%$%%$%” padding=”text_indent” vertical_align=”top” animation=”no_animation” background_image=”” inner_background_image=”” lazy_load=”no” background_color=”#0e54ae” inner_background_color=”#0e54ae” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” highlight=”no” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”box-shadow: 0 0 0 8px #f2f2f2 inset;” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″ order=”0%$%%$%%$%%$%”][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

In principiu, procedura de Air-Flow indeparteaza placa bacteriana ramasa dupa detartraj si periaj in zonele greu accesibile. In cadrul clinicii Life Dental Spa, toate aceste trei proceduri sunt efectuate intr-o singura sedinta intr-un mod eficient si complet nedureros pentru pacient.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column_inner][/bt_bb_row_inner][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

In urma tratamentului cu Air-Flow este influentata pozitiv remineralizarea dentara si redusa semnificativ sensibilitatea dentara, impreuna cu riscul de aparitie a micilor fisuri si neregularitati pe suprafata smaltului.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_row_inner][bt_bb_column_inner width=”1/1″ align=”left%$%%$%%$%%$%” padding=”text_indent” vertical_align=”top” animation=”no_animation” background_image=”” inner_background_image=”” lazy_load=”no” background_color=”#0e54ae” inner_background_color=”#0e54ae” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” highlight=”no” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”box-shadow: 0 0 0 8px #f2f2f2 inset;” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″ order=”0%$%%$%%$%%$%”][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Recomandarea specialistilor Life Dental Spa: folositi dusul bucal obligatoriu, cel putin o data pe zi, ideal seara, dupa periajul dentar obisnuit. Alegeti un dus bucal portabil, pe care sa il puteti lua cu voi in vacanta si in deplasari.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column_inner][/bt_bb_row_inner][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

În ceea ce privește periajul dentar profesional realizat în timpul unui tratament profilactic de igienizare completă în cabinetul stomatologic, pentru a îl realiza în mod corect trebuie utilizată o periuță montată pe un dispozitiv special conceput să producă mișcări circulare. În funcție de gradul de pigmentare, medicul specialist va alege tipul de pasta special pentru a fi utilizată. Aceste paste profesionale prezintă granulații medii sau crescute, adaptate în acest fel pentru a asigura o igienizare mult mai profundă a suprafețelor dentare.

Un astfel de tratament profilactic ce implică un periaj dentar profesional oferă pacientului o curățare la cele mai înalte standarde, acesta beneficiind de un confort sporit odată cu senzația de respirație proaspătă și menținerea sănătății bucale.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”De ce sa faci o programare pentru Air-Flow la Life Dental Spa?” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

In clinica Life Dental Spa accentul este aplicat pe profilaxie, scopul nostru principal fiind acela de a preveni, pe cat este posibil, afectiunile dentare ce provoaca un disconfort crescut pacientului.

Practicand stomatologia holistica, specialistii nostri trateaza nu doar efectul, ci si cauza, avand deosebita atentie pentru efectuarea unei igienizari corespunzatoare.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Fa programare la medicul specialist pentru a avea o igiena orala corespunzatoare!” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_button text=”Programeaza-te acum!” icon=”fontawesome_f105″ icon_position=”right” url=”#programeaza-te” target=”_self” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” size=”normal%$%large%$%%$%%$%normal” color_scheme=”dark-accent-skin” style=”filled” shape=”inherit” width=”inline” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_button][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Este deosebit de important ca pacientul sa cunoasca importanta unei profilaxii realizate periodic si la un nivel de calitate cat mai ridicat. Specialistii Life Dental Spa sunt excelent pregatiti si foarte atenti cu pacientii, scopul nostru fiind de a preveni si de a trata non-invaziv atunci cand este necesar. Pentru a realiza acest lucru, clinica Life Dental Spa dispune de tehnologia de ultima generatie a laserului dentar, acesta oferind posibilitatea de a realiza tratamente non-invazive si complet lipsite de durere, pacientul neavand vreun disconfort in timpul procedurilor.

De mentionat este si necesitatea cunoasterii de catre pacient ca valoarea unui tratament de igienizare profesional in cadrul clinicii Life Dental Spa nu se compara cu cea a altor tratamente ce ar putea fi necesare daca aceasta preventie nu este efectuata. Ignorarea igienei duce la afectiuni mult mai greu si mai costisitor de tratat, costurile putand varia de la pacient la pacient in functie de gravitatea patologiilor dezvoltate.

O sanatate dentara corespunzatoare incepe cu periajul regulat realizat acasa si se incheie cu un tratament profilactic cu Air-Flow, in scopul atingerii celor mai calitative rezultate.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Programeaza-te ACUM pentru un tratament dentar cu Air-Flow!” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_button text=”Programeaza-te acum!” icon=”fontawesome_f105″ icon_position=”right” url=”#programeaza-te” target=”_self” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” size=”normal%$%large%$%%$%%$%normal” color_scheme=”dark-accent-skin” style=”filled” shape=”inherit” width=”inline” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_button][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”large” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”top” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” lazy_load=”no” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_row_inner column_gap=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_column_inner width=”1/1″ align=”left” padding=”text_indent” vertical_align=”top” animation=”no_animation” background_image=”” inner_background_image=”” lazy_load=”no” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” highlight=”no” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”box-shadow: 0 0 0 8px #f2f2f2 inset;” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Intra in Legatura cu noi” subheadline=”” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”accent-light-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_service icon=”dentistry_e92c” title=”Telefon” text=”0318 282 274″ url=”” target=”_self” align=”inherit” size=”xlarge%$%%$%%$%%$%” color_scheme=”alternate-light-skin” style=”borderless” shape=”circle” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_service][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_service icon=”icon7stroke_e63b” title=”Email” text=”office@lifedentalspa.ro” url=”” target=”_self” align=”inherit” size=”xlarge%$%%$%%$%%$%” color_scheme=”alternate-light-skin” style=”borderless” shape=”circle” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_service][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Programeaza-te!” subheadline=”” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”accent-light-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Programeaza o vizita la Life Dental Spa, completeaza formularul de mai jos si vom reveni pentru a stabili o programare.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_contact_form_7 contact_form_id=”627″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_contact_form_7][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column_inner][/bt_bb_row_inner][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section][bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” overlap_columns=”” show_boxed_content=”no” allow_content_outside=”no” top_spacing=”large” bottom_spacing=”large” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”1247″ background_overlay=”” background_position=”” background_size=”” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row column_gap=”” row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”top” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Excelenta in Stomatologie Laser” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”large” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row column_gap=”10″ row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: -40px;”][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”yes” align_to_edge_column=”no” width=”1/3″ align=”left%$%%$%%$%%$%” vertical_align=”top” animation=”fade_in move_up” padding=”text_indent” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”#f2f2f2″ opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: 20px;” order=”0%$%%$%%$%%$%” width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”3448″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”http://lifedentalspa.ro/demo-lifedentalspa/tratamente-dentare/fast-and-fixed-bredent-sistem-4-6-implanturi/” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”show-on-hover” content_background_color=”#ffffff” content_background_opacity=”0.3″ content_align=”middle” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_image][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Detartraj si sterilizare laser” subheadline=”” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”extra_small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””]

Protocol de preventie a gingivitei, parodontozei si pentru impiedicarea recidivelor dupa tratamentul acestora

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”yes” align_to_edge_column=”no” width=”1/3″ align=”left%$%%$%%$%%$%” vertical_align=”top” animation=”fade_in move_up” padding=”text_indent” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”#f2f2f2″ opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: 20px;” order=”0%$%%$%%$%%$%” width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”3711″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”http://lifedentalspa.ro/demo-lifedentalspa/tratamente-dentare/sistemul-de-implanturi-nobel-all-on-4/” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”show-on-hover” content_background_color=”#ffffff” content_background_opacity=”0.3″ content_align=”middle” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_image][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Detartraj cu ultrasunete” subheadline=”” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”extra_small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””]

Inlatura placa bacteriana si tartrul cu ajutorul ultrasunetelor

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”yes” align_to_edge_column=”no” width=”1/3″ align=”left%$%%$%%$%%$%” vertical_align=”top” animation=”fade_in move_up” padding=”text_indent” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”#f2f2f2″ opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: 20px;” order=”0%$%%$%%$%%$%” width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”3673″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”#” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”show-on-hover” content_background_color=”#ffffff” content_background_opacity=”0.3″ content_align=”middle” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_image][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Albire dentara laser” subheadline=”” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”extra_small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””]

Albirea dentara cu laser este cea mai moderna si eficienta metoda de albire dentara.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section][bt_bb_section layout=”boxed_1400″ lazy_load=”yes” overlap_columns=”” show_boxed_content=”no” allow_content_outside=”no” top_spacing=”extra_large” bottom_spacing=”large” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”1049″ background_overlay=”” background_position=”” background_size=”100% auto” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” parallax=”0.7″ parallax_offset=”500″ background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”/*margin-top: -10.25em;*/”][bt_bb_row column_gap=”10″ row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: -20px;”][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”top” animation=”fade_in move_up” padding=”text_indent” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”#f2f2f2″ opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: 20px;” width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”1720″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”#” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”show-on-hover” content_background_color=”#ffffff” content_background_opacity=”0.3″ content_align=”bottom” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_image][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Dr. Cristina Obreja” subheadline=”Specialist Laser Dentar” html_tag=”h4″ size=”medium” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”1.875rem” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””]

Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”top” animation=”fade_in move_up” padding=”text_indent” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”#f2f2f2″ opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: 20px;” width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”1726″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”#” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”show-on-hover” content_background_color=”#ffffff” content_background_opacity=”0.3″ content_align=”bottom” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_image][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Dr. Felicia Paduraru” subheadline=”Specialist Implantologie Orala” html_tag=”h4″ size=”medium” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”1.875rem” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””]

Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”top” animation=”fade_in move_up” padding=”text_indent” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”#f2f2f2″ opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”margin-bottom: 20px;” width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”1756″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”#” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”show-on-hover” content_background_color=”#ffffff” content_background_opacity=”0.3″ content_align=”bottom” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_image][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Dr. Cazimir Vlasie” subheadline=”Specialist Protetica
” html_tag=”h4″ size=”medium” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”1.875rem” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””]

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”large” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row column_gap=”medium” row_width=”boxed_1200″ color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”medium” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Partenerii Nostri” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”large” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-dark-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”medium” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_masonry_image_grid img_base_size=”medium” lightbox_img_base_size=”full” images=”2207,2211,2213,2225″ columns=”4″ gap=”no_gap” format=”” no_lightbox=”no_lightbox” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_masonry_image_grid][bt_bb_separator top_spacing=”medium” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_slider show_arrows=”hide” show_paging_as=”dots” arrows_size=”normal” arrows_style=”” arrows_position=”” images=”2225,2213,2211,2207″ height=”keep-height” animation=”fade” slides_to_show=”4″ auto_play=”4000″ responsive=”hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” show_dots=”below” dots_style=”dark_dot” gap=”no_gap” shadow=”no”][/bt_bb_slider][bt_bb_separator top_spacing=”large” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section][bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” overlap_columns=”” show_boxed_content=”no” allow_content_outside=”no” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”1247″ background_overlay=”” background_position=”” background_size=”” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” parallax=”0.1″ parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”programeaza-te” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row column_gap=”medium” row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/2″ align=”left” vertical_align=”top” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” width_lg=”1/2″ width_md=”1/2″ width_sm=”1/2″ width_xs=”1/1″][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”3053″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”always” content_background_color=”” content_background_opacity=”” content_align=”middle” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_image][/bt_bb_column][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/2″ align=”left” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” width_lg=”1/2″ width_md=”1/2″ width_sm=”1/2″ width_xs=”1/1″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Programeaza-te acum!” subheadline=”” html_tag=”h2″ size=”extralarge” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”alternate-accent-skin” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bolder” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_contact_form_7 contact_form_id=”627″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_contact_form_7][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”3074″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”always” content_background_color=”” content_background_opacity=”” content_align=”middle” responsive=”hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_image][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section][bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” overlap_columns=”right_under” show_boxed_content=”right” allow_content_outside=”no” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”dark-skin” background_color=”#ffffff” background_image=”” background_overlay=”” background_position=”” background_size=”” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row column_gap=”20″ row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”padding: 0;” width_lg=”1/1″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”large” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section][bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” overlap_columns=”right_under” show_boxed_content=”right” allow_content_outside=”no” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”dark-skin” background_color=”#ffffff” background_image=”” background_overlay=”” background_position=”” background_size=”” top_section_coverage_image=”” bottom_section_coverage_image=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row column_gap=”20″ row_width=”default” color_scheme=”” background_color=”” opacity=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”both” width=”1/2″ align=”left%$%%$%%$%%$%” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”normal” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”padding: 0;” width_lg=”1/2″ width_md=”1/2″ width_sm=”1/2″ width_xs=”1/1″ order=”0%$%%$%%$%%$%”][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”10400″ size=”full” image_height=”” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”https://www.google.ro/maps/place/Life+Dental+Spa+Victoriei+-+Clinica+Dentara+Laser/@44.4486864,26.0858136,18z/data=!4m5!3m4!1s0x40b1ffa55b6b2b95:0xa4b406c8e08a6ea3!8m2!3d44.4486826!4d26.0869079″ target=”_blank” hover_style=”simple” content_display=”always” content_background_color=”” content_background_opacity=”” content_align=”middle” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” shape=”square”][/bt_bb_image][bt_bb_image lazy_load=”yes” image=”10407″ size=”large” image_height=”” align=”inherit%$%%$%%$%%$%center” caption=”” url=”https://www.google.ro/maps/place/Life+Dental+Spa+Victoriei+-+Clinica+Dentara+Laser/@44.4486864,26.0858136,18z/data=!4m5!3m4!1s0x40b1ffa55b6b2b95:0xa4b406c8e08a6ea3!8m2!3d44.4486826!4d26.0869079″ target=”_blank” hover_style=”simple” content_display=”always” content_background_color=”” content_background_opacity=”” content_align=”middle” responsive=”hidden_md hidden_lg” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” shape=”square”][/bt_bb_image][/bt_bb_column][bt_bb_column lazy_load=”yes” highlight=”no” align_to_edge_column=”no” width=”1/2″ align=”left%$%%$%%$%%$%” vertical_align=”middle” animation=”fade_in” padding=”double” background_image=”” inner_background_image=”” background_color=”” inner_background_color=”#0e54ae” opacity=”” background_position=”” background_size=”” inner_background_position=”” inner_background_size=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” order=”0%$%%$%%$%%$%” width_lg=”1/2″ width_md=”1/2″ width_sm=”1/2″ width_xs=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Program Clinica – Life Dental Spa Iasi” subheadline=”” html_tag=”h4″ size=”large” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”none” dash_type=”none” color_scheme=”” color=”” supertitle_position=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”bold” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”extra_small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Verifica programul Clinicilor Noastre si planuieste o vizita.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_working_hours wh_content=”Luni;8AM-9PM;
Marti;8AM-9PM;
Miercuri;8AM-9PM;
Joi;8AM-9PM;
Vineri;8AM-9PM;
Sambata;8AM-4PM;” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”bt_bb_workinghours_tight btWorkingHoursLightAccButton bt_bb_workinghours_faded” el_style=””][/bt_bb_working_hours][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”small” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_separator top_spacing=”” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]