Aparat dentar – Spark

Aparat dentar invizibil - Spark

Noile generatii de aparate dentare tip gutiera transparenta sunt vedetele momentului, datorita eficientei lor, esteticii absolute si rapiditatii pe care o confera tratamentului.

Temerile legate de disconfort si de afectarea estetica a zambetului pe perioada de purtare a aparatului sunt eliminate:

blank

Cand ai nevoie de aparat ortodontic?

In orice situatie in care dintii nu sunt aliniati corect pe arcade, iar raporturile dintilor maxilari cu cei mandibulari nu sunt cele normale, fiziologice, se recomanda tratamentul cu aparat dentar.

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de propriul zambet

Aparat dentar invizibil

Ce este tratamentul ortodontic?

Contrar a ceea ce cred unii pacienti, tratamentul ortodontic nu este o procedura de infrumusetare (desi rezultatul final este unul estetic 100%) ci una absolut necesara pentru a restabili armonia functionala a ocluziei (muscaturii).

O ocluzie (muscatura) dezechilibrata produce forte traumatice pe dinti, care se transmit si la nivel de oase maxilare, care pot determina resorbtii osoase, retractii gingivale, cu punerea in pericol a stabilitatii dintilor pe arcade (dintii pot deveni mobili si se pot pierde in timp).

blank

Aparatul Dentar invizibil spark

In plus, dintii “strambi”, inghesuiti, retentioneaza multa placa bacteriana, care este apoi dificil de curatat si produce inflamatii gingivale cronice, cu posibila instalare a unei parodontoze.

 

Asadar, tratamentul ortodontic nu este un “moft”, ci o necesitate absoluta pentru sanatatea orala.

Etapele tratamentului ortodontic

1

consultația

medicul ortodont examinează pacientul.

2

planificarea

stabilirea planului de tratament și a costurilor acestora;

3

Tratamentul

Medicul specialist ofera pacientului aparatul dentar invizibil

4

controlul

pacientul vine in clinica pentru controale regulate, pentru schimbarea gutierelor si intretinerea sanatatii danturii.

aparatul dentar invizibil spark

In ce consta procedura?

In primul rand, pacientul va avea nevoie de un consult de specialitate, la medicul ortodont, unde se va prezenta cu un dosar de investigatii speciale ortodontice (radiografii, fotografii de diagnostic). 

In vederea realizarii aparatului ortodontic, se amprenteaza ambele arcade digital (deci fara materialul clasic de amprenta) si se obtine planificarea tratamentului, cu posibilitatea ca pacientul sa vizualizeze intreaga desfasurare a acestuia, de la situtia initiala si pana la rezultatul final. 

Dupa realizarea gutierelor in laboratorul special, pacientul le primeste pentru acasa si va trebui sa le poarte minimum 22 ore pe zi (deci se poarta si noaptea), insa le va putea indeparta pentru masa si pentru mentinerea corecta a igienei dentare.

blank

Tratamentul este personalizat, 100% digitalizat si predictibil, de la situatia initiala si pana la rezultatul final. Echipa noastra de profesionisti este specializata in acest tip de tratament ortodontic, mult mai confortabil, estetic si precis decat clasicele aparate dentare cu brackets. 

APARAT DENTAR INVIZBIL SPARK

Beneficiile Aparatului Dentar Invizibil Spark

nu se observa

Tratament Rapid

Gutierele pot fi indepartate

blank

Gutierele pot fi schimabte

vizitele la medicul ortodont vor fi mai rare

Material biocompatibil

Ai nevoie de un aparat dentar?

Programeaza-te ACUM pentru tratamentul revolutionar cu gutiere transparente!

LIFE DENTAL SPA | APARAT DENTAR INVIZIBIL SPARK

Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record!

Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu Aparatul Dentar invizibil Spark

De Acord Termeni si Conditii