Aparitii media Life Dental Spa

Life Dental Spa in Mass Media

Tratament Carii cu Laser

Stiai ca…❓ In clinica Life Dental Spa, cariile dentare se pot trata fara durere, fara ace si fara freza?😀 Iata 5 Beneficii pentru care trebuie sa alegi aceasta varianta!

Poate fi calibrat la sensibilitatea pacientului, astfel incat procedura sa NU DOARA.

Elimina bacteriile din cavitate, ceea ce va scadea considerabil riscul aparitiei cariilor secundare pe langa sau pe sub plomba.

Creste retentia plombei la cavitate (nu va pica prea usor).

Stimuleaza formarea dentinei de reparatie sub plomba (dintele va fi sanatos pe termen lung).

Nu supraincalzeste nervul dentar, asa cum se intampla in cazul frezei, astfel incat acesta nu este afectat in niciun fel in timpul procedurii. Alege aceasta manopera si o sa fii scutit de efecte neplacute si inconfortabile!

Cum sa depasesti frica de stomatolog?

Un zâmbet sănătos este cel mai bun accesoriu, dar frica de stomatolog poate fi o piedică în a-l menține. Dar știai că laserul poate fi soluția la această problemă?

Din seria de aparitii media, Dr. Cristina Obreja a dezvăluit la Prima TV, în emisiunea Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, cum te poate ajuta laserul dentar să depășești frica de stomatolog și să-ți menții sănătatea dentară.

Nu mai sta cu teamă când trebuie să faci o vizită la dentist. Învață cum laserul poate să reducă anxietatea și disconfortul asociate cu tratamentele stomatologice.

Zambet de copil

Experiente unice la Life Dental Spa❗ Iata parerea unui mic pacient despre salvarea dintilor.👇

Stim cu totii ca cel mai important este sa ai grija de zambet inainte de aparitia problemelor, de aceea invitam toti parintii care ne urmaresc sa isi programeze copiii la tratamente laser: Fara Freza, Fara Ace si Fara Durere – pentru un zambet sanatos si ingrijit.

Ești curios și dornic să afli mai multe despre medicii noștri stomatologi?

Ești curios și dornic să afli mai multe despre medicii noștri stomatologi și ce îi inspiră în afara cabinetului stomatologic?

Rămâneți aproape, căci mâine vom lansa primul nostru podcast, în care vom sta de vorbă cu Ana Maria Spiridon și veți avea ocazia să o cunoașteți și dincolo de rolul său de medic stomatolog.

Vom intra în culisele vieții sale și vom afla cum găsește echilibrul între viața profesională și cea personală.