Politica de confidențialitate a Website-ului Life Dental Spa

Ne bucurăm de vizita dvs. pe paginile noastre web și dorim să vă furnizăm câteva informații esențiale referitoare la angajamentul nostru privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.
Prin „Website-ul Life Dental Spa” înțelegem orice pagina web www.lifedentalspa.ro deținută de Integra Medical Services S.R.L.
Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.
În completarea acestei politici, vă rugăm să consultați Politica de cookie-uri.
Cine suntem noi?
Informații despre Life Dental Spa
Life Dental Spa își are sediul în strada Frumoasă, nr. 42A, Sector 1, București și este înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J40 /11701 /2008 având Cod Unic de Înregistrare 24144100.
Date de contact:
e-mail: office@lifedentalspa.ro
telefon: 0318282274
website: www.lifedentalspa.ro
 
Utilizarea Site-urilor Life Dental Spa
Accesând sau utilizând orice parte/funcție a Website-ului Life Dental Spa, înseamnă că vă angajați să acceptați și să respectați termenii, condițiile și politicile menționate și/sau disponibile în website și aveți minim vârsta legală în conformitate cu legislația națională aplicabilă. Dacă nu acceptați termenii, condițiile și politicile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea site-ului nostru și/sau utilizarea serviciilor noastre.
 
Dreptul de proprietatea intelectuală
Conţinutul Website-urilor Life Dental Spa: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, constituie integral proprietatea Life Dental Spa şi sunt apărate de legile privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Life Dental Spa a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.
 
Life Dental Spa poate oferi utilizatorului/clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale Website-ului Life Dental Spa.
 
Utilizarea pe Website-ul Life Dental Spa a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Life Dental Spa nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuit pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.
 
Vă rugăm să raportați orice eventuală încălcare a dreptului de autor sesizată pe site la adresa office@lifedentalspa.ro
De unde colectăm date despre dvs.
În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul Website-ului Life Dental Spa, a rețelelor de social media, sau în timpul vizitelor dvs. la sediul nostru.
Ocazional, când suntem în proces de recrutare, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți.
De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.
Cum utilizăm datele cu caracter personal
Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.
1.    Când interacționați cu noi prin intermediul canalelor de contact disponibile pe site sau social media
Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact disponibile în paginile/formularele de contact ale Website-ului Life Dental Spa, aplicația de chat din website, sau interacționați cu noi prin intermediul funcțiilor de messenger ale rețelelor de socializare (ex. feedback, sesizări, solicitări informații etc.), vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă oferi informații cu privire la serviciile noastre, pentru a soluționa situația semnalată, pentru a evalua gradul de satisfacție al clienților noștri și pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim.

2. Comunicările comerciale și de marketing

Vă putem trimite informații despre serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații (de exemplu, prin abonarea la newsletter) sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Important:

În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la Life Dental Spa, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul “Dezabonare” disponibil în mail-ul primit, ori să trimiteți un email în care să menționați dorința de dezabonare, către office@lifedentalspa.ro și veți fi dezabonat de la respectivele comunicări.

3.   Prelucrarea datelor candidaților în procesul de recrutare, selecție și evaluare a talentelor

Dacă doriți să vă alăturați echipei Life Dental Spa, vă invităm să ne contactați prin intermediul datelor de contact sau a formularelor disponibile pe Website-ului Life Dental Spa

Vom prelucra datele pe care ni le furnizati în momentul exprimării intenției de a vă alătura echipei Life Dental Spa și alte informații suplimentare pe care vi le vom solicita ulterior, pentru a analiza potențialul real și motivația dvs. astfel încât să putem să evaluăm dacă informațiile pe care ni le-ați oferit corespund profilului de angajat pe care îl căutăm.

Important: CV-ul pe care ni-l trimiteți nu trebuie să conțină date sensibile cu privire la (i) origine rasială sau etnică (ii) afinități politice (iii) credințe filozofice sau religioase; (iv) calitatea de membru al unui sindicat sau partid politic; (vii) istoricul infracțiunilor sau procedurilor penale și al pedepselor sau amenzilor aferente; (viii) săvârșirea oricărui comportament ilegal sau inadecvat și sancțiuni asociate; sau (ix) orice număr de identificare național al unei persoane.

4.     Încheierea contractelor cu furnizori

Prelucrăm în special datele cu caracter personal existente în  documentele pe care ni le transmitem și informațiile necesare pentru încheierea și executarea contractelor.

5.    Când reacționați la conținutul prezentat pe rețelele de socializare
Suntem prezenți pe Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilele dvs.

6.    Facilitarea unei navigări ușoare și plăcute pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor, autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe site-ul nostru.

Sunt datele prelucrate de Life Dental Spa  în siguranță?
Life Dental Spa acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și împotriva schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii datelor.
Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigură.
În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: …………………………….
Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.
Link-uri către alte site-uri web
Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți site-ul nostru și să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.
Prelucarea datelor persoanelor minore
Life Dental Spa nu este destinat și nu colectează prin intermediul site-ului, cu bună știință informații de la minori sub 18 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea, dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.
Transferuri internaționale de date cu caracter personal
Life Dental Spa partajeză date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”).
Lista partenerilor internaționali cu care partajam date:
  • Terți care plasează cookie-uri: YouTube, Google, Facebook,
Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite sau Israel. Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale.
În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme:
  • Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE sau Marea Britanie
  • Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii
  • De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente. Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.
Drepturile de care vă bucurați
Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Life Dental Spa vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.
  • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.
  • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal – care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru – exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 
  • Restricția prelucrării: În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:
    • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea, 
    • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,
    • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 
    • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs. 
  • Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract și să fie realizată cu mijloace automate. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
  • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
    • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
    • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos);
    • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;
    • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea
 
        Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:
  • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;
  • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
  • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 
  • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil pe site-ul dataprotection.ro
De reținut!
Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 
Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.
Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.
Exercitarea drepturilor dvs.
Pentru a exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris la adresa de email la office@lifedentalspa.ro
Mulțumim că ați parcurs politica noastră de utilizare a cookie-urilor și ne-am bucura dacă ne-ați transmite feedback-ul dvs. pentru a  putea îmbunătăți acest document!
Această versiune a fost actualizată la data de 10.5.2022