Specialiști în implantologie dentara și în probleme dentare complexe

Implantologie si probleme dentare complexe

Cuprins

Ne place să ajutăm pacienții noștri cu orice problema dentară, să-i îndrumăm către cei mai buni profesioniști din diferite domenii ale stomatologiei și să le recomandăm cele mai noi tehnologii în stomatologia avansată. Printre cele mai cunoscute probleme dentare ale pacienților se numără lipsa dinților care, pe lângă faptul că este inestetică, duce la masticație slabă și afectează chiar și vorbirea. Înainte era o pierdere irecuperabilă, dar acum acest lucru este posibil cu implantologie dentara avansată.

 

Dacă situația cavității orale este compromisă și necesită tratamente specifice, la Life Dental Spa vom găsi soluția.

Specialiștii noștri în implantologie dentara si cazuri complexe se vor ocupa de analiza particularităților tale, vor pune un diagnostic complet individualizat și vor crea un protocol de personalizare pentru a-ți recomanda cel mai potrivit tratament.

De exemplu, dacă ai un dinte complet distrus care are o singură rădăcină ce trebuie extrasă sau dinți care sunt puternici ancorați în maxilar sau au rădăcini foarte puternice sau malformate, medicul dentist trebuie să efectueze extracții prin intervenții specifice care nu îți pun structura orală în pericol.

În toate clinicile noastre din România (București, Iași, Cluj, Sibiu, Oradea, Brașov, Arad, Pitești, Constanța) avem cele mai bune tehnici în chirurgia orală și dispunem de cele mai inovatoare tehnologii in implantologie dentara.

 

În calitate de experți în implantologie dentara, poți fi sigur că vom găsi o soluție de inserare a implanturilor dentare, chiar dacă la prima vedere situația poate să nu ți se pară cea mai favorabilă pentru un astfel de tratament.

Chiar dacă nu ai suficientă bază osoasă, poți opta pentru implanturi dentare. Nu te resemna: contactează-ne la numerele de telefon afișate pe site-ul Life Dental Spa sau prin formularul nostru online și lasă specialiștii noștri să te ajute. Pentru că pentru noi nu există cazuri complexe, ci ani de profesionalism și experiență.

Mai Multe
articole