Bucura-te din nou de dintii tai, de gustul mancarii si de zambetul tau!

Acum iti poti face IMPLANTURI dentare – Fara Durere. Tehnologia LASER elimina durerea!

Urmareste Video:

Si tu ai nevoie de un Implant Dentar?

Alege Implanturile Dentare Laser de la Life Dental Spa

Implanturile dentare au revolutionat medicina dentara in ultimii 25 de ani, venind cu solutii practice acolo unde inca nu se gasisera raspunsuri.

Implantul dentar este de fapt o radacina artificiala, care inlocuieste dintele lipsa, si serveste drept suport coroanei dentare. De obicei, implantul se insera in cadrul unei prime sedinte chirurgicale, dupa care urmeaza o perioada variabila, de cateva luni, in care acesta se integreaza in osul maxilar. Cand legaturile sale cu osul maxilar sunt suficient de puternice, implantul primeste un bont si o coroana dentara, ce reconstruiesc complet dintele lipsa.

Ingrijirea Implantului Dentar

Temerile legate de implantul dentar

  • avem solutia pentru tine: sedarea constienta. Acest lucru inseamna ca un medic anestezist te va seda si va sta langa tine sa te monitorizeze pe tot parcursul interventiei chirurgicale, astfel incat tu sa nu simti nimic si sa fii in perfecta siguranta. La finalul interventiei te vei trezi si vei putea merge acasa linistit, fiindca nu este nevoie de spitalizare sau supraveghere medicala. Vei fi doar poate putin ametit.

si pe acestea le putem depasi impreuna. Vei avea un plan de tratament riguros intocmit, astfel incat vei cunoaste toate costurile inainte de interventie. Daca simti nevoia unei esalonari a platilor, putem discuta si acest lucru, trebuie doar sa ne anunti.

  • vrem sa stii ca nicio interventie nu se realizeaza fara un set de analize prealabile, astfel incat vom sti exact care este starea ta de sanatate generala. Lipsa de integrare a implanturilor in os are de obicei drept cauza o afectiune generala, precum diabetul decompensat, cancerul, parodontoza netratata, radioterapia, etc, sau obiceiuri vicioase precum fumatul, alcoolismul. Ne vom asigura ca organismul tau este pregatit sa primeasca implantul dentar.

Cum arata rezultatele?

blank
blank
blank

Nu mai astepta. Acum, toate motivele care te tineau departe de dentist au disparut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Grija pentru sananatea pacientilor nostri - pe primul plan!

Play Video
Play Video
Play Video

Nu mai aștepta. Acum, toate motivele care te țineau departe de albul strălucitor al dinților au dispărut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Completeaza Formularul de Programare

De Acord Termeni si Conditii