Tratament Gingivita FARA INTERVENTIE CHIRURGICALA SI FARA DURERE!

*procedura Unica in Romania -Laserul Dentar si Protocolul Holistic

blank
Play Video

Urmareste Video:

Play Video

Vrei sa ai un zambet sanatos?
Alege sa iti tratezi Gingivita la Life Dental Spa!

Desi frecvent intalnita, gingivita este des ignorata din punctul de vedere al diagnosticului si tratamentului, atat de catre pacienti, cat si de catre unii medici stomatologi. Manifestandu-se intr-o prima faza prin sangerare la periaj si inflamatie, gingivita netratata se poate transforma intr-o afectiune mult mai grava, si anume parodontita marginala cronica (parodontoza) ce duce frecvent la pierderea dintilor.

Terapia cu laser in gingivita necesita 1-2 sedinte de tratament si are urmatoarele beneficii:

blank

Ce înseamnă Tratamentul Laser pentru Gingivita?

prin prisma viziunii holistice, care inseamna ca nu tratam doar efectele, ci luam in considerare si cauzele problemei, ce trebuie eliminate. In plus, pacientii nostri sunt educati referitor la ingrijirea post-tratament, astfel incat sa fie evitata recidiva.

este reprezentat de protocolul ce include folosirea laserului dentar, in acest moment fiind cel mai eficient si cu cele mai bune rezultate pe termen lung.

procedura de igienizare profesionala, ce include detartrajul profesional, periajul si air-flow. Toate acestea se realizeaza dupa protocolul Guided Biofilm Therapy by EMS, tehnologia elvetiana permitand obtinerea unei igienizari in profunzime, de detaliu, prin indepartarea eficienta a placii bacteriene chiar si din cele mai greu accesibile zone ale cavitatii bucale.

Cum arata rezultatele?

blank
blank
blank

Nu mai astepta. Acum, toate motivele care te tineau departe de dentist au disparut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

De Acord Termeni si Conditii