Life Dental Spa - excelenta in:

Stomatologie Biologică minim invazivă & Stomatologie Laser

Folosim cele mai noi tehnologii în domeniul stomatologiei cu LASER.

Povestea noastră…

A fost odată…și nu ca niciodată, ci ca mai mereu, în efervescența vieții… A fost, mai întâi, o dorință: de a ajuta oamenii să zâmbească. Din ea s-a născut o poveste frumoasă, a unui real succes: Life Dental Spa.

blank
Life Dental Spa - Catalin Maruta
blank

MISIUNEA clinicilor Life Dental Spa

Oferim servicii stomatologice minim invazive, Ultratehnologizate (Laser) și Fără Durere, tuturor pacienților noștri.

De la începuturile noastre, în anul 2008, am urmărit un obiectiv profesional clar: să oferim servicii stomatologice minim-invazive, ultratehnologizate, fără durere, tuturor pacienților noștri. Cu dorința constantă de a ne actualiza cunoștințele, căutăm excelența în toate tratamentele noastre.

Din acest motiv, formarea continuă a întregii echipe de la clinica dentară Life Dental Spa este baza muncii noastre zilnice. La fel ca și implementarea celor mai noi tehnologii în domeniul stomatologiei cu laser. Acest lucru duce la reducerea anxietății și confortul pacienților noștri în toate tratamentele dentare pe care le oferim.

Fără îndoială, îngrijirea pacientului este scopul nostru principal. De la solicitarea programării la urmărirea personalizată în toate fazele tratamentului, până la suportul nostru post-tratament al fiecărui pacient.

Valorile Life Dental Spa

Lucrăm în spiritul eticii profesionale și umane pentru o stomatologie de excelență.

De aceea, avem un set de valori fundamentale care stau la baza clinicilor noastre.

Acestea sunt principalele noastre valori:

Încrederea

Încrederea, ca pilon fundamental pentru stabilirea unor relații de durată între noi și pacient;

Respectul acordat pacienților

Ne dorim ca orice pacient care ne calca pragul să fie mulțumit de serviciile noastre. Ne dorim tratarea cauzelor nu doar a efectelor.

Standardele înalte de responsabilitate

Ne ghidăm după deviza: „Tratăm oameni, nu doar dinți”, de aceea tratamentele pe care le oferim țin cont de nevoile pacienților noștri.

Calitatea

Lucram cu ultratehnologia viitorului, laserul dentar, iar materialele pe care le folosim sunt biocompatibile si minim-invazive

Onestitatea față de pacienții noștri

Întotdeauna vom comunica pacienților noștri problemele dentare și nu vom înlocui ce poate fi salvat.

Pasiunea

Medicii nostri sunt pasionati de activitatea pe care o realizeazzazilnic si isi doresc sa ofere intotdeauna zambete perfecte.

Căutarea continuă a excelenței

Investim întotdeauna în dezvoltarea profesională a medicilor noștri și în tehnologia din domeniul stomatologiei.

Inovația tehnologică

Avem ltimele tehnologii din doemniu și oferim tratamente fără durere cu ajutorul laserului dentar

Ospitalitatea

Încă de laintrare în clinică pacienții sunt primiți cu brațele deshise de către tot personalul clinicii

Managementul eficient și calitativ

Suntem orientați pe găsirea celor mai bune soluții pentru pacienții noștri

Dăruirea

Dăruirea medicilor stomatologi pentru ca pacienții să fie întotdeauna mulțumiți

Determinarea si Comunicarea

Determinarea și pasiunea întregii echipe a clinicilor. Comunicarea deschisă între medicii stomatologi și pacienți.

O Echipa Unita

Echipa

Medicii si personalul Life Dental Spa împărtășesc aceleasi Valori comune si sunt dedicati Misiunii noastre.

Stomatologie Holistica

Departe de a se limita la un tratament dentar local, asa cum se intampla in medicina dentara clasica, la clinica Life Dental Spa, stomatologia holistica vizeaza identificarea si inlaturarea cauzelor reale ale problemelor dentare, care, de obicei, rezida in obiceiurile alimentare si de igiena.

Ultratehnologizare

Stomatologia traditionala a fost upgradata la standardele moderne prin realizarea de tratamente mult mai prietenoase cu organismul si mai usor de suportat de catre pacient. Astfel de tratamente sunt posibile gratie tehnologiei de ultima generatie a laserului stomatologic.

LIFE DENTAL SPA

Mesajul Fondatorilor

blank
Play Video

Suntem diferiți

Ne place să fim diferiți, pentru că tratăm oameni, nu doar dinți. Ne-am născut cu această intenție și, astăzi, a devenit semnul nostru distinctiv. Care sunt celelalte motive pentru care suntem diferiți?

Pentru că ne gândim la tine și căutăm soluții personalizate, adaptate fiecărui caz, fiecărui pacient. 

Pentru că ne gândim cu adevărat la sănătatea ta. De aceea, am transformat abordarea convențională a stomatologiei într-una holistică, înalt integrată biologic. Toate tratamentele dentare oferite de noi abordează o viziune holistică, ce presupune, pe lângă tratarea dinților, interacțiunea dintre dinți și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale, care joacă un rol important în întreaga ființă umană. De asemenea, utilizăm ultratehnologia modernă a laserului dentar în toate procedurile stomatologice. Mai mult decât atât, folosim materiale înalt biocompatibile, care garantează sănătatea generală a tuturor pacienților.

Pentru că ne gândim la confortul tău, am investit în echipamente și tehnologii de ultimă generație, cu ajutorul cărora putem reduce anxietatea și îmbunătăți confortul tratamentelor.

Pentru că ne gândim la bugetul tău. Bugetul nu este un obstacol pentru sănătatea ta dentară! Îți oferim posibilitatea plății în rate fără dobândă la anumite tratamente stomatologice.

Pentru că ne concentrăm pe diagnostic. Îți vom recomanda, cu ajutorul tehnologiilor digitale, tratamentele de care ai nevoie și îți vom propune opțiunile adecvate bugetului tău.

Pentru că suntem profesioniști. Ne mândrim cu o echipă de stomatologi profesioniști, pasionați, specializați în toate tratamentele dentare. Lucram in echipa, astfel încât tu să beneficiezi de tratamente premium!

Pentru că ne gândim la nevoile tale. Tratamentele noastre sunt minim invazive și nedureroase!

Pentru că avem o echipă formată din medici care prețuiesc rigoarea profesională și munca bine făcută, o concepție care ne-a făcut să creștem și să obținem încrederea pacienților.

SUCCCESS IMPREUNA

Esti gata pentru o noua experienta Stomatologica?

Programeaza-te acum pentru un prim consult si experimenteaza, poate pentru prima data, serviciile stomatologice holistice, minim invazive si fara durere oferite in clinicile Life Dental Spa

Descoperă o experiență centrată pe pacient în clinicile Life Dental Spa, unde zâmbetul tău este scopul și pasiunea noastră!