Dantura fixa pe implanturi sau Fast & Fixed

dinti ficsi in 24 ore

Cuprins

Ți-ai pierdut toți dinții? Recuperează-i în doar 24 de ore!

 

Echipa de experți în implantologie dentara avansată îți oferă alternative pentru a-ți recupera funcționalitatea și estetica cavității orale. În acest caz, dacă lipsesc toți dinții de pe arcadă, recomandăm o reabilitare orală completă prin tratamentul cu dantura fixa pe implanturi.

 

În ce constă tratamentul cu dantura fixa pe implanturi?

 

Fast & Fixed sau Dinți ficși în 24 de ore constă în plasarea implanturilor dentare în cavitatea bucală, care sunt distribuite după cum urmează: la maxilar se inserează în general un număr de 6 implanturi dentare, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi dentare. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca acasă cu dantură fixă, care reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii. 

Până nu demult, soluția tradițională pentru pacienții care pierduseră toți dinții era montarea protezelor dentare. Astăzi, această opțiune a fost înlocuită cu metode inovatoare de reabilitare orală. Datorită progresului tehnologic din cadrul clinicilor stomatologice Life Dental Spa, pacienții care apelează la serviciile noastre, pot beneficia de acest tip de tratament. 

De ce să apelezi la o proteză dentară pe gingii care poate provoca iritații și răni? Reabilitarea orală completă este soluția ta!

Tratamentul complet de reabilitare orală este cel mai indicat în situația in care ai pierdut întreaga dantură. Acesta nu ne permite să plasăm mai puține implanturi dentare, decât în cazurile în care se înlocuiesc dinți izolați. De asemenea, acest lucru ne oferă posibilitatea de a alege zonele din cavitatea orală care au cel mai mare volum osos și, prin urmare, cea mai mare stabilitate pentru a introduce implanturi dentare.

Dantura fixa pe implanturi sau Fast & Fixed este cea mai bună alternativă pentru restabilirea funcției de mestecat și funcția estetică a zâmbetului tău, având o rată de succes de peste 98%. 

Dacă dorești să îți recapeți dantura, alege dinti ficsi in 24 ore pentru restabilirea esteticii dentare si obtinerea unui zâmbet perfect. În scurt timp, vei vedea cum recuperezi, pe lângă aspect, și funcționalitatea acestora. 

 

Testimonialele pacienților care au ales procedura Fast & Fixed

 

  • „La început, am fost puțin sceptică și m-am întrebat cum este posibil să ai dinți ficși în 24 de ore. Ajunsesem să nu mai ies din casă de rușine, mi-am luat concediu de odihnă pentru că simțeam că toți oamenii își îndreaptă privirea asupra dinților mei lipsă. Ulterior, am zis să profit, că poate, cine știe, rezolv cumva. Astăzi, sunt mai fericită ca niciodată, iar visul mi s-a împlinit. Am o dantură albă și frumoasă, pot mânca orice, mă pot bucura de tot ce îmi oferă viața și zâmbesc ori de câte ori am ocazia.”

 

  • „Nu am avut niciodată o dantură frumoasă. Dar când am pierdut toți dinții, am simțit că s-a sfârșit lumea. Fiul meu mă vedea cât de trist eram și mă tot ruga să merg la dentist. Dar nu puteam, fiindcă nu dispuneam de banii necesari. Apoi a citit el pe Internet despre o ofertă la Fast and Fixed, s-a interesat și a aflat că există, la Life Dental Spa, posibilitatea plății în rate fără dobândă. Așa am și făcut. Cred că a fost cea mai frumoasă schimbare din viața mea. Recomand tuturor celor care și-au pierdut dinții și încrederea că există șanse de recuperare a lor.”

 

Vino la Life Dental Spa pentru tratament cu dantura fixa pe implanturi!

Solicită o programare online sau într-una din clinicile noastre din București, Iași, Cluj, Sibiu, Oradea, Brașov, Arad, Pitești sau Constanța pentru a putea începe tratamentul mai curând posibil. Zâmbește din nou și mestecă fără probleme!

Mai Multe
articole