Tratament parodontoza cu laser dentar

tratament parodontoza cu laser

Cuprins

Un tratament parodontoza cu laser dentar oferă rezultate excelente și face ca tratamentul bolii să fie mai puțin invaziv și mai confortabil pentru pacient. Recomandăm pacienților noștri să înceapă terapia cât mai curând posibil: dacă nu este tratată, boala parodontala evoluează spre pierderea dinților.

 

Laserul pentru tratarea parodontozei se dovedește a fi un ajutor terapeutic valid datorită acțiunii sale puternice de decontaminare și stimulare și regenerare a țesuturilor. Astăzi este folosit în clinicile noastre stomatologice pentru a trata boala parodontala pe cât de răspândită, pe atât de insidioasă. Parodontita, de fapt, este patologia care atacă structurile de susținere ale dintelui, provocând pierderea acestuia. Atenție însă: acest eveniment ireversibil apare doar dacă este neglijată până la stadiul cel mai grav. În acel moment, nu mai rămâne decât să recurgem la implantologie dentara și proteze.

Intervenind la timp, chiar și în prezența mobilității inițiale a dintelui, este de obicei posibilă salvarea acestuia, prin implementarea unui protocol terapeutic care este capabil să oprească progresia bolii. Laserul dentar, manipulat de unul dintre medicii noștri stomatologi cu experiență, are mai multe avantaje.

 

Tratament parodontoza cu laser : eficacitate și indicații

 

De ce se folosește laserul pentru a trata parodontoza? În cazul parodontozei, terapiile constau în îndepărtarea tartrului, în decontaminarea pungilor parodontale și biostimulare, proces care favorizează regenerarea osoasă. În stadiul cel mai avansat se folosește și chirurgia laser. Tratamentele clasice, chirurgicale sunt metode inconfortabile pentru pacient, mai ales din punctul de vedere al timpilor de recuperare. Cu laserul dentar, aceste probleme sunt depășite cu brio.

 

Mai exact, avantajele laserului dentar față de terapiile clasice sunt:

  • tratament minim-invaziv, ce reduce necesitatea anesteziei
  • acțiune de decontaminare eficientă asupra bacteriilor care cauzează boala
  • Acțiune de vaporizare a țesuturilor infectate subgingivale
  • efect de biostimulare asupra reparării țesuturilor , inclusiv repararea osoasă
  • absența cusăturilor
  • nu provoacă sensibilitate dentară
  • absența consecințelor inestetice
  • recuperare rapidă
  • rezultate de durată.

 

Pret tratament parodontoza cu laser dentar

 

Costurile unui tratament cu laserul pentru parodontita pot părea mai mari decât cele ale altor terapii, dar este chiar așa? În realitate, cele mai rapide și confortabile tratamente permit pacientului să nu „irosească” prea multe ore în cabinetul stomatologului. În plus, la noi vei găsi oferte care pot reduce semnificativ costurile. Poti verifica orientativ aici lista de preturi a serviciilor stomatologice pe care le oferim in clinicile Life Dental Spa. 

În ceea ce privește prețurile, soluția este simplă și convenabilă: solicită o primă vizită la noi și profită de avantajele cu care laserul dentar vine la pachet. Parodontoza, vei vedea, va deveni doar o amintire urâtă!

Mai Multe
articole