Avantajele unui aparat dentar Spark

avantajele unui aparat dentar spark

Cuprins

Un aparat dentar Spark, cunoscut si sub denumirea de aparat dentar invizibil, este una dintre cele mai utilizate proceduri astazi pentru alinierea dentara si corectarea malocluziilor. La clinicile noastre stomatologice suntem constienti de eficacitatea acestuia si, de asemenea, de disconfortul minim pe care il au pacientii in raport cu alte tratamente ortodontice traditionale.

Pentru ca tu sa cunosti in detaliu aparatul ortodontic Spark, iti vom spune in acest articol principalele avantaje ale acestuia:

Un aparat dentar Spark este 100% estetic

Odata ce incepi tratamentul, iti vom pune la dispozitie gutiere transparente pe care le vei schimba la aproximativ 7 zile. Pe masura ce schimbi gutierele, dintii tai vor fi aliniati. Cu un aparat dentar Spark nimeni nu va sti ca urmezi un tratament ortodontic.

Este detasabil

Pacientii care se decid asupra acestui sistem pot alege cand sa-si puna si cand sa-si scoata aparatul ortodontic. Chiar si asa, este important de remarcat ca, pentru ca un aparat dentar Spark sa aiba efectul dorit, este necesar sa respecti instructiunile de utilizare oferite de un medic ortodont.

aparat dentar spark detasabil

Confortabil pentru pacient

Pe langa faptul ca este transparent, il vei putea indeparta la fiecare masa, deoarece un aparat dentar Spark iti permite sa consumi orice tip de mancare. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti scoti gutierele, sa mananci, sa te speli pe dinti si sa le pui la loc.

Nu interfereaza cu vorbirea sau cu mancatul

Un aparat Spark se adapteaza perfect dintilor tai si este mult mai putin vizibil decat orice alt tip de aparat ortodontic. Datorita acestui lucru, te vei adapta mult mai rapid la purtarea gutierelor.

Un aparat dentar Spark este ideal pentru persoanele cu alergii la metale

Spre deosebire de ceea ce se intampla cu bracket-urile fixe, cu Spark nu va trebui sa iti faci griji cu privire la iritatii, rani si disconfort cauzate de piesele metalice. Absenta metalului sau a marginilor ascutite fac un aparat dentar Spark confortabil de purtat si fara alergii.

Permite o igiena orala perfecta

Tehnica Spark iti permite sa ai o igiena dentara egala sau mai buna decat ai avut inainte de a incepe tratamentul, fara sa iti faci griji cu privire la obstacolele reprezentate de brackets si arcuri.

aparat dentar spark pentru o igiena orala perfecta

Un aparat dentar Spark reduce vizitele la dentist

Cu aparatul dentar Spark vei reduce vizitele la clinica, deoarece tu poti inlocui gutierele conform instructiunilor oferite de medicul ortodont. La fiecare sase sau opt saptamani ar trebui sa mergi la clinica pentru a revizui tratamentul intr-o consultatie care dureaza de obicei aproximativ douazeci de minute.

 

Esti convins de avantajele aparatului ortodontic Spark? Daca da, poti solicita o programare si iti vom raspunde la toate intrebarile sau ne poti vizita intr-una dintre clinicile stomatologice Life Dental Spa.

Mai Multe
articole