Află care sunt avantajele aparatului dentar invizibil Spark
blank

Data

Află care sunt avantajele aparatului dentar invizibil Spark

blank

Tratamentul ortodontic Spark, cunoscut și sub denumirea de aparat dentar invizibil, este una dintre cele mai utilizate proceduri astăzi pentru alinierea dentară și corectarea malocluziilor. La clinicile noastre stomatologice laser suntem conștienți de eficacitatea acestuia și, de asemenea, de disconfortul minim pe care îl au pacienții în raport cu alte tratamente ortodontice tradiționale.

Pentru ca tu să cunoști în detaliu aparatul ortodontic Spark, îți vom spune în acest articol principalele avantaje ale acestuia:

Un tratament 100% estetic

Odată ce începi tratamentul, îți vom pune la dispoziție gutiere transparente pe care le vei schimba la aproximativ 7 zile. Pe măsură ce schimbi gutierele, dinții tăi vor fi aliniați. Cu Spark nimeni nu va ști că urmezi un tratament ortodontic.

Este detașabil

Pacienții care se decid asupra acestui sistem pot alege când să-și pună și când să-și scoată aparatul ortodontic. Chiar și așa, este important de remarcat că, pentru ca aparatul sa aibă efectul dorit, este necesar sa respecți instrucțiunile de utilizare oferite de medicul dentist ortodont.

blank

Confortabil pentru pacient

Pe lângă faptul ca aparatul este transparent, îl vei putea îndepărta la fiecare masă, deoarece Invisalign îți permite să consumi orice tip de mancare. Tot ce trebuie să faci este să-ți scoți gutierele, să mănânci, să te speli pe dinți și să le pui la loc.

Nu interferează cu vorbirea sau cu mâncatul

Spark se adaptează perfect dinților tăi și este mult mai puțin vizibil decât orice alt tip de aparat ortodontic. Datorită acestui lucru, te vei adapta mult mai rapid la purtarea gutierelor.

blank

Ideal pentru persoanele cu alergii la metale

Spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu bracket-urile fixe , cu Spark nu va trebui să îți faci griji cu privire la iritații, răni și disconfort cauzate de piesele metalice. Absența metalului sau a marginilor ascuțite face Spark confortabil de purtat și fără alergii.

Permite o igienă orală perfectă

Tehnica Spark îți permite să ai o igienă dentară egală sau mai bună decât ai avut înainte de a începe tratamentul, fără să îți faci griji cu privire la obstacolele reprezentate de brackets și arcuri.

blank

Urgențe minime

Cu aparatul ortodontic Spark vei reduce vizitele la clinică, deoarece tu poți înlocui gutierele conform instrucțiunilor oferite de medicul dentist ortodont. La fiecare șase sau opt săptămâni ar trebui să mergi la clinică pentru a revizui tratamentul într-o consultație care durează de obicei aproximativ douăzeci de minute.

 

Ești convins de avantajele aparatului ortodontic Spark? Dacă da, poți solicita o programare la una dintre clinicile noastre stomatologice Life Dental Spa și îți vom răspunde la toate întrebările! Solicită o programare aici.

Mai Multe
articole