Fast & Fixed În Doar 24 Ore

Una dintre temerile cele mai mari ale pacienților care și-au pierdut în intregime dinții este că vor fi „condamnați” la purtarea unor proteze mobile pentru tot restul vieții. Protezele mobile sunt incomode, inconfortabile, rigide și sunt emblema îmbătrânirii. În cazul pacienților care și-au pierdut dinții la vârste nu foarte înaintate și au o viață activă, purtarea unor proteze poate interfera cu stilul lor de viață și le poate scădea încrederea în sine.

Fast & Fixed In Doar 24 Ore

Fast & Fixed este un sistem absolut inovator

Acesta permite pacienților care și-au pierdut complet dinții să zâmbească din nou, cu ajutorul unor lucrări fixe, în doar o zi!

Pentru aceștia, dar și pentru restul paciențior edentați, care își doresc să zâmbească fără complexe, sistemul Fast & Fixed (dinți ficși în doar o zi) reprezintă soluția ideală. O reconstrucție cu dinți ficși pe implanturi dentare este o variantă mult mai confortabilă și fiziologică pentru pacient și, totodată, mult mai ușor de acceptat din punct de vedere funcțional de acesta.

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de pierderea dinților!

Practic, procedura constă în inserarea unor implanturi speciale, angulate, care ocolesc formațiuni anatomice precum sinusul maxilar și canalul mandibular, și care beneficiază la maximum de oferta osoasă a pacientului. La maxilar se inserează un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, pe care se vor ancora două lucrări de dinți ficși, provizorii. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă, ce reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii.

Cu sistemul Fast & Fixed poți zâmbi din nou, cu o dantură perfectă, într-un timp record, de doar maxim o zi!

Inainte Si Dupa

Fast & Fixed oferă avantajul inserării a 6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibulă, față de inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare maxilar, valabilă în varianta clasică. De asemenea, în varianta clasică, adăugarea unei punți dentare era posibilă doar după perioada de osteointegrare a implanturilor, adică după aproximativ câteva luni, în timp ce Fast & Fixed permite construirea unei lucrări provizorii chiar în ziua intervenției, care va fi conectată la implanturi.

La Life Dental Spa, procedura se realizează în condiții de maximă siguranță pentru pacient și FĂRĂ DURERE, deoarece – în plus față de anestezia locală pe care o primește – pacientul este sedat conștient pe tot parcursul procedurii și asistat de un medic specialist anestezist.

Mai mult decât atât, specialiștii Life Dental Spa realizează procedura, în general, în aproximativ 8 ore, maximum 24 ore!

Procedura PRGF pe care o asociem intervenției face ca vindecarea să se producă de 7 ori mai rapid decât în mod obișnuit, scade riscul de infecție și de apariție a umflăturilor.

Daca ai suferit o pierdere de dinți, cu siguranță ai căutat pe internet „implant dentar preț”, „dinți ficși prețuri”, „dinți îmbrăcați”, „prețuri implant dentar” sau răspunsuri la întrebări de felul: „Cât costă implanturile dentare toată gura?”, „Cât costă un implant?”, „Câți dinți are un om?” etc.

În general, prețurile manoperelor pentru inserarea unor implanturi dentare reflectă calitatea acestora, precum și competența medicului implantolog care le realizează.

Cu toții știm că aspectul financiar este important pentru fiecare pacient și, de aceea, clinica noastră oferă și posibilitatea plății în rate fixe fără dobândă (detalii se pot obține la recepția clinicii).

Intra in Legatura cu noi

Telefon
0318 282 274
Email
office@lifedentalspa.ro

Programeaza-te!

Programează o vizită la Life Dental Spa, completează formularul de mai jos și vom reveni pentru a stabili o programare.

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Cui se recomandă procedura Fast & Fixed?

  •  pacienților care și-au pierdut toți dinții și își doresc o reabilitare orală cu lucrări fixe;
  •  pacienților care poartă proteze și își doresc să renunțe la ele în favoarea unor dinți ficși;
  •  pacienților cu dinți irecuperabili care necesită extracții și care își doresc o reabilitare orală rapidă și fixă;
  •  persoanelor care își doresc o estetică dentară excelentă;

  Beneficiile procedurii Fast & Fixed:

  • principalul beneficiu al pacientului este tocmai posibilitatea de a obține, în urma intervenției, dinți ficși în numai 8 ore (maximum 24 ore);
  • restabilirea fizionomiei într-un timp record;
  • restabilirea funcției masticatorii;
  • lucrările dentare provizorii se realizează în aceeași zi cu inserarea implanturilor;
  • posibilitatea reîntoarcerii la activitățile cotidiene într-un timp foarte scurt;
  • intervenția este predictibilă;
  • nu doare, iar pacientul care este sedat conștient nici nu își mai amintește exact ce s-a întâmplat în timpul intervenției, ceea ce este un avantaj și face ca lucrurile să se desfășoare în cel mai confortabil mod posibil;
  • costuri mai mici, comparativ cu procedura clasică, ce necesită 8-10 implanturi per arcadă;
  • nu mai este necesară procedura de sinus-lift;
  • procedura este minim invaziva pentru pacient.

  Etapele pentru realizarea dinților ficși:

  • consultația – medicul implantolog examinează pacientul și investigațiile acestuia: radiografii, computer tomograf, poze diagnostice și analize de sânge;
  • stabilirea planului de tratament și a costurilor acestora;
  • inserarea implanturilor;
  • atașarea bonturilor protetice, imediat după inserarea implanturilor;
  • atașarea lucrării provizorii, care va putea fi folosită imediat, însă cu precauție, deoarece implanturile nu sunt încă integrate complet in os;
  • osteointegrarea – durează 4-6 luni, timp în care organismul depune os pe suprafețele implanturilor, asigurând stabilitatea lor pe termen lung;
  • atașarea lucrării definitive – după osteo-integrarea implanturilor, pot fi atașate lucrările definitive.

  Îngrijirea după intervenție:

  • în următoarele 6 luni după intervenție, pacientul trebuie să consume alimente moi, semisolide;
  • igienă dentară foarte riguroasă, ce include folosirea dușului bucal;
  • controale dentare periodice.

  Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record!

  Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu Fast & Fixed!

  Testimoniale

  Testimonial Catalin Maruta
  Catalin Maruta

  Am fost prima dată cu David, a doua oară cu Eva, iar a treia oară am venit aici, la prietenii noștri, cu Mateo (nepotul meu), pentru că a trebuit să își sigileze măselele și să aibă o dantură perfectă. Iar Ana a fost de nota 10! Așa că…David a fost, Eva a fost, Mateo a fost, dar mai avem treabă! Multumim mult de tot!

  Tavi Clonda Testimonial
  Tavi Clonda

  Salutare! Sunt Tavi Clonda și vreau să spun că sunt foarte bucuros că am descoperit Life Dental Spa.
  Pentru că, de când am venit la Life Dental Spa, am uitat ce înseamnă durere la dentist.
  Mi-am învins teama care m-a ținut cam 3 ani, de când am fetițele, departe de dentist.
  Am scăpat de acele care făceau anestezie, ceea ce este un lucru minunat și orice manoperă, orice lucrare se face cu laserul. De la tratarea cariilor până la albirea laser.
  Diferența de bani este foarte mică, eu va recomand Life Dental Spa, uitați de frica la dentist, aveți grijă de dinții dumneavostră și fiți sănătoși și la minte, și la corp cu Life Dental Spa!

  Gabriela Cristea Testimonial
  Gabriela Cristea

  După o perioadă lungă, m-am hotărât să vin la dentist și bine am făcut, pentru că, în ciuda faptului că aparent nu aveam nici o problemă, atunci când vine vorba de problemele danturii, ele se pot manifesta fără simptome, iar acesta a fost și cazul meu.
  Sunt foarte fericită că am ales Life Dental Spa, pentru că, aici, lucrurile se întâmplă fără durere, fără frică și e foarte relaxant.
  Toți oamenii sunt extrem de relaxați, pentru că dispun de aparatură foarte buna, care îi face pe medici să transmită.

  Dr. Cristina Obreja

  Specialist Laser Dentar

  Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

  Dr. Felicia Paduraru

  Specialist Implantologie Orala

  Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

  Dr. Cazimir Vlasie

  Specialist Protetica

  Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

  Partenerii Nostri

  Logo Aeroporturi Bucuresti
  Logo Stefanini
  Logo GarantiBank
  Logo Banca Transilvania
  Dr Cristina Obreja

  Programeaza-te

   Nume

   Prenume

   Adresa de E-Mail

   Numar Telefon

   Selecteaza orasul Oras

   Tratament solicitat

   Dr Cristina Obreja
   Contact
   Life Dental Spa Bucuresti
   Life Dental Spa Iasi
   Life Dental Spa Cluj
   Cod Unic de Inregistrare 24144100
   Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
   Social Networks

   Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

   COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

   Suna
   Programeaza-te