Dinti Ficsi in 24 Ore

Implanturi dentare pt. toată gura

Dinti Ficsi in 24 Ore

Dinti Ficsi in 24 ore este solutia la una dintre temerile cele mai mari ale pacienților care și-au pierdut în intregime dinții este că vor fi „condamnați” la purtarea unor proteze mobile pentru tot restul vieții.

Protezele mobile sunt incomode, inconfortabile, rigide și sunt emblema îmbătrânirii.

În cazul pacienților care și-au pierdut dinții la vârste nu foarte înaintate și au o viață activă, purtarea unor proteze poate interfera cu stilul lor de viață și le poate scădea încrederea în sine.

Cui se recomandă procedura Dinti Ficsi in 24 Ore?

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de pierderea dinților!

Dinti ficsi in numai 24 de ore

Ce este sistemul Dinti Ficsi in 24 Ore?

Fast & Fixed este un sistem absolut inovator

Acesta permite pacienților care și-au pierdut complet dinții să zâmbească din nou, cu ajutorul unor lucrări fixe, în doar o zi!

Pentru aceștia, dar și pentru restul paciențior edentați, care își doresc să zâmbească fără complexe, sistemul Fast & Fixed (dinți ficși în doar o zi) reprezintă soluția ideală.

O reconstrucție cu dinți ficși pe implanturi dentare este o variantă mult mai confortabilă și fiziologică pentru pacient și, totodată, mult mai ușor de acceptat din punct de vedere funcțional de acesta.

Dinti ficsi in numai 24 de ore

In ce consta procedura Dinti Ficsi in 24 Ore?

Practic, procedura constă în inserarea unor implanturi speciale, angulate, care ocolesc formațiuni anatomice precum sinusul maxilar și canalul mandibular, și care beneficiază la maximum de oferta osoasă a pacientului.

La maxilar se inserează un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, pe care se vor ancora două lucrări de dinți ficși, provizorii.

Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă, ce reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii.

Etapele pentru realizarea dinților ficși in 24 ORE

1

consultația

– medicul implantolog examinează pacientul și investigațiile acestuia: radiografii, computer tomograf, poze diagnostice și analize de sânge;

2

planificarea

stabilirea planului de tratament și a costurilor acestora;

3

inserarea

inserarea implanturilor;

4

bonturile

atașarea bonturilor protetice, imediat după inserarea implanturilor;

5

provizorie

atașarea lucrării provizorii, care va putea fi folosită imediat, însă cu precauție, deoarece implanturile nu sunt încă integrate complet in os;

6

osteointegrarea

– durează 4-6 luni, timp în care organismul depune os pe suprafețele implanturilor, asigurând stabilitatea lor pe termen lung;

7

lucrarea definitiva

atașarea lucrării definitive – după osteo-integrarea implanturilor, pot fi atașate lucrările definitive.

De ce Fast & Fixed de la LIFE DENTAL SPA?

Cu sistemul Dinti Ficsi in 24 Ore poți zâmbi din nou, cu o dantură perfectă, într-un timp record, de doar maxim o zi!

Procedura “Dinti Ficsi in 24 Ore” oferă avantajul inserării a 6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibulă,

față de inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare maxilar, valabilă în varianta clasică.

De asemenea, în varianta clasică, adăugarea unei punți dentare era posibilă doar după perioada de osteointegrare a implanturilor, adică după aproximativ câteva luni, în timp ce Dinti Ficsi in 24 Ore permite construirea unei lucrări provizorii chiar în ziua intervenției, care va fi conectată la implanturi.

La Life Dental Spa, procedura se realizează în condiții de maximă siguranță pentru pacient și FĂRĂ DURERE, deoarece – în plus față de anestezia locală pe care o primește – pacientul este sedat conștient pe tot parcursul procedurii și asistat de un medic specialist anestezist.

Mai mult decât atât, specialiștii Life Dental Spa realizează procedura, în general, în aproximativ 8 ore, maximum 24 ore!

Procedura PRGF pe care o asociem intervenției face ca vindecarea să se producă de 7 ori mai rapid decât în mod obișnuit, scade riscul de infecție și de apariție a umflăturilor.

Daca ai suferit o pierdere de dinți, cu siguranță ai căutat pe internet „implant dentar preț”, „dinți ficși prețuri”, „dinți îmbrăcați”, „prețuri implant dentar” sau răspunsuri la întrebări de felul: „Cât costă implanturile dentare toată gura?”, „Cât costă un implant?”, „Câți dinți are un om?” etc.

În general, prețurile manoperelor pentru inserarea unor implanturi dentare reflectă calitatea acestora, precum și competența medicului implantolog care le realizează.

Cu toții știm că aspectul financiar este important pentru fiecare pacient și, de aceea, clinica noastră oferă și posibilitatea plății în rate fixe fără dobândă (detalii se pot obține la recepția clinicii).

Fast & Fixed in 24h

Beneficiile procedurii Dinti Ficsi in 24 Ore:

Dinti Ficsi in 24h

principalul beneficiu al pacientului este tocmai posibilitatea de a obține, în urma intervenției, dinți ficși în numai 8 ore (maximum 24 ore);

Timp record

restabilirea fizionomiei într-un timp record;

restabilirea masticatiei

restabilirea funcției masticatorii;

totul in aceeasi zi

lucrările dentare provizorii se realizează în aceeași zi cu inserarea implanturilor;

procedura rapida

posibilitatea reîntoarcerii la activitățile cotidiene într-un timp foarte scurt;

intervenția este predictibilă

intervenția este predictibilă

fara durere

nu doare, iar pacientul care este sedat conștient nici nu își mai amintește exact ce s-a întâmplat în timpul intervenției, ceea ce este un avantaj și face ca lucrurile să se desfășoare în cel mai confortabil mod posibil;

costuri mai mici

costuri mai mici, comparativ cu procedura clasică, ce necesită 8-10 implanturi per arcadă;

fara sinus-lift

nu mai este necesară procedura de sinus-lift;

minim invaziv & biocompatibil

procedura este minim invaziva pentru pacient.

Îngrijirea după intervenție

  1. în următoarele 6 luni după intervenție, pacientul trebuie să consume alimente moi, semisolide;
  2. igienă dentară foarte riguroasă, ce include folosirea dușului bucal;
  3. controale dentare periodice.

LIFE DENTAL SPA | Dinti Ficsi in 24 Ore

Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record!

Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu Fast & Fixed!

DINTI FICSI IN 24 ore | BEFORE & AFTER

Pentru imaginile Befor & After – treceti cu mouse-ul peste imagine

Suna
Programeaza-te