Dinti Ficsi in 24 Ore

PROTEZE FIXE PE IMPLANTURI

Dantura fixa pe implanturi in 24 ore

Va prezentăm un sistem absolut inovator pentru reconstructia zambetului într-un timp record: dantura fixa pe implanturi in 24 ore sau pe scurt “Dinti Ficsi in 24 Ore”

Acesta permite pacienților care și-au pierdut complet dinții să zâmbească din nou, cu ajutorul unor lucrări fixe (dinti ficsi), în doar o zi!

Pentru aceștia, dar și pentru restul pacienților edentați, care își doresc să zâmbească fără complexe, acest sistem reprezintă soluția ideală. 

În funcție de brandul de implanturi folosite, sistemul poarta diferite denumiri comerciale: 

Cea mai confortabila varianta

O reconstrucție cu dinți ficsi in 24 ore pe implanturi dentare este o variantă mult mai confortabilă și fiziologică pentru pacient și totodată mult mai ușor de acceptat din punct de vedere funcțional de către acesta, fata de o proteza clasica.

Specialistii in Stomatologie Biologica Life Dental Spa iti ofera servicii de calitate, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile zilnice fara sa te simti stanjenit de pierderea dintilor!

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de pierderea dinților!

Dinti ficsi in numai 24 de ore

In ce Consta Procedura “Dinti Ficsi in 24 ore”?

Practic, procedura constă în inserarea unor implanturi speciale, angulate, care ocolesc formațiuni anatomice precum sinusul maxilar și canalul mandibular, și care beneficiază la maximum de oferta osoasă a pacientului. 

La maxilar se inserează in general un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, pe care se vor ancora două lucrări de dinți ficși, provizorii. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă, ce reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii.

Cu sistemul de dantura fixa numita si “Dinti Ficsi in 24 Ore” pe implanturi poti zambi din nou, cu o dantura perfecta, într-un timp record, de doar maxim o zi!

Sistemul ofera avantajul inserării a 6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibulă, față de inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare maxilar, valabilă în varianta clasică..

Proteze fixe pe impalnturi

Zambesti din nou - cu incredere

De asemenea, în varianta clasică, adăugarea unei punți dentare era posibilă doar după perioada de osteointegrare a implanturilor, adică după aproximativ câteva luni, în timp ce acest sistem modern permite construirea unei lucrări provizorii chiar în ziua intervenției, care va fi conectată la implanturi.

La Life Dental Spa, procedura se realizează în condiții de maximă siguranță pentru pacient și FĂRĂ DURERE, deoarece.

– în plus față de anestezia locală pe care o primește – pacientul poate opta pentru sedare conștientă pe tot parcursul procedurii, asistată de un medic specialist anestezist.

Procedura PRGF pe care o asociem intervenției face ca vindecarea să se producă de 7 ori mai rapid decât în mod obișnuit, scade riscul de infecție și de apariție a umflăturilor.

Etapele pentru realizarea dinților ficși pe implanturi:

1

consultația

medicul implantolog examinează pacientul și investigațiile acestuia: radiografii, computer tomograf, poze diagnostice și analize de sânge;

2

plan de tratament

stabilirea planului de tratament și a costurilor acestora;

3

inserarea

inserarea implanturilor;

4

atașarea bonturilor protetice

atașarea bonturilor protetice, imediat după inserarea implanturilor;

5

provizorie

atașarea lucrării provizorii, care va putea fi folosită imediat, însă cu precauție, deoarece implanturile nu sunt încă integrate complet in os;

6

osteointegrarea

– durează 4-6 luni, timp în care organismul depune os pe suprafețele implanturilor, asigurând stabilitatea lor pe termen lung;

7

lucrarea definitiva

atașarea lucrării definitive – după osteo-integrarea implanturilor, pot fi atașate lucrările definitive.

De ce Fast & Fixed de la LIFE DENTAL SPA?

Cat costa procedura?

În general, prețurile manoperelor pentru inserarea unor implanturi dentare reflectă calitatea acestora, precum și competența medicului implantolog care le realizează.

Cu toții știm că aspectul financiar este important pentru fiecare pacient și, de aceea, clinica noastră oferă și posibilitatea plății în rate fixe fără dobândă (detalii se pot obține la recepția clinicii).

Pachetele noastre pentru sistemele de dantura fixa pe implanturi in 24 ore sunt disponibile AICI

Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute in clinicile noastre!

Cui se recomandă procedura?

  •  pacienților care și-au pierdut toți dinții și își doresc o reabilitare orală cu lucrări fixe;
  •  pacienților care poartă proteze și își doresc să renunțe la ele în favoarea unor dinți ficși;
  •  pacienților cu dinți irecuperabili care necesită extracții și care își doresc o reabilitare orală rapidă și fixă;
  •  persoanelor care își doresc o estetică dentară excelentă dupa pierderea dintilor;

Fast & Fixed in 24h

Beneficiile procedurii Dinti Ficsi in 24 Ore:

Dinti Ficsi in 24h

principalul beneficiu al pacientului este tocmai posibilitatea de a obține, în urma intervenției, dinți ficși în numai 8 ore (maximum 24 ore);

Timp record

restabilirea fizionomiei într-un timp record;

restabilirea masticatiei

restabilirea funcției masticatorii;

totul in aceeasi zi

lucrările dentare provizorii se realizează în aceeași zi cu inserarea implanturilor;

procedura rapida

posibilitatea reîntoarcerii la activitățile cotidiene într-un timp foarte scurt;

intervenția este predictibilă

intervenția este predictibilă

fara durere

nu doare, iar pacientul care este sedat conștient nici nu își mai amintește exact ce s-a întâmplat în timpul intervenției, ceea ce este un avantaj și face ca lucrurile să se desfășoare în cel mai confortabil mod posibil;

costuri mai mici

costuri mai mici, comparativ cu procedura clasică, ce necesită 8-10 implanturi per arcadă;

fara sinus-lift

nu mai este necesară procedura de sinus-lift;

minim invaziv & biocompatibil

procedura este minim invaziva pentru pacient.

Îngrijirea după intervenție

  1. în următoarele 6 luni după intervenție, pacientul trebuie să consume alimente moi, semisolide;
  2. igienă dentară foarte riguroasă, ce include folosirea dușului bucal;
  3. controale dentare periodice.

LIFE DENTAL SPA | Dinti Ficsi in 24 Ore

Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record!

Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu Fast & Fixed!

DINTI FICSI IN 24 ore | BEFORE & AFTER

Suna
Programeaza-te