Afla despre Tratamentul Holistic UNIC de tratare a Parodontozei

cu Laserul Dentar

TRATAMENT NON-CHIRURGICAL

nu presupune folosirea de bisturiu sau sutura;

NU NECESITA ANESTEZIE

in 99% din cazuri, deoarece este NEDUREROS;
RESPECTA PRINCIPIILE STOMATOLOGIEI HOLISTICE
se adreseaza cauzelor, nu doar efectelor, este minim invaziv, conservativ cu tesuturile, respecta echilibrul organismului si il ajuta sa lupte impotriva bolii;
COSTURI MAI MICI
decat cele pe care le-ar presupune pierderea dintilor si inlocuirea lor cu implanturi dentare.

Tratament Parodontoza FARA DURERE cu LASER

Ai primit din partea Life Dental Spa PACHETUL Zambet Sanatos – care include:

Consultatie cu Camgera Intra Orala [GRATUITA] – (in valoare de 197 lei)

Plan de Tratament [GRATUIT] – (in valoare de 197 lei)

300 Lei Voucher pentru Tratamentul Parodontozei cu Laser

Beneficiaza de Pachetul Zambet Sanatos completand formualrul de mai jos!

De Acord Termeni si Conditii

Before and After

Care sunt directiile de tratament?

Identificarea si eliminarea cauzelor afectiunii (care se pot regasi in stilul de viata al pacientului, igiena, alimentatie, obiceiuri nesanatoase, lipsa managementului stress-ului, etc).

Tratamentul parodontozei cu laser, in cabinet. Terapia se realizeaza, de obicei, in 4 sedinte, in care folosim ultrasunetele pentru indepartarea tartrului supra- si subgingival, insa instrumentul principal va fi laserul dentar.

Monitorizarea pacientului si intretinerea rezultatelor pe termen lung

Este foarte importanta responsabilizarea pacientului care e obligatoriu sa constientizeze si sa elimine cauzele bolii si apoi sa schimbe acele obiceiuri din stilul sau de viata care intretin recidivele.

Cine este Dr. Cristina Obreja?

Dr. Cristina Obreja este fondatoarea lantului de clinici Life Dental Spa si directorul medical al acestei organizatii. Fiind medic stomatolog cu competenta acreditata in terapia laser obtinuta la Universitatea din Aachen (Germania), si-a adus contributia la elaborarea acestui protocol unic in Romania, aplicand cunostintele pe care le-a dobandit in urma cursurilor de specialitate din afara tarii.

Pe langa stomatologie, Dr. Cristina Obreja are studii in fitoterapie, apiterapie, aromaterapie si medicini traditionale orientale (ayurveda si medicina traditionala chineza), iar protocolul biologic de tratament al parodontozei include elemente ale acestor sisteme holistice de sanatate.