Locuiești în Arad? Imaginează-ți un zâmbet perfect! Acum urmărește cum imaginația ta se transformă în realitate, căci Life Dental Spa a ajuns și la Arad!

Și tu dorești un zâmbet mai sănătos și mai luminos, dar fără să simți durere? Noi, echipa Life Dental Spa, suntem pregătiți să vă oferim stomatologie fără durere și la Arad!

Această nouă clinică Life Dental Spa din Arad, situată pe strada Ion Rusu Sirianu nr. 6, este gata să-ți ofere tratament dentare moderne, la  cel mai înalt standard al calității, utilizând tehnologia de ultimă generație a laserului dentar.

 

De ce să alegi Life Dental Spa din Arad pentru a-ți rezolva problemele dentare și a nu ajunge la pierderea dinților?

Pasiunea pentru munca făcută și fără interes pentru îngrijirea fără ace, freze și fără durere a pacienților ne determină pe noi, echipa Life Dental Spa, să nu avem abilități continue. Pe lângă investițiile în cele mai bune instrumente și materiale pentru a oferi arădenilor un serviciu stomatologic inovator , Life Dental Spa este inițiator în stomatologia holistică . Acest tip de stomatologie  tratează problemele dentare în contextul stării de sănătate generale a pacientului, a stilului său de viață și ia în considerare eliminarea cauzelor, nu doar tratarea simptomelor.   

Toate unitățile Life Dental Spa sunt specializate cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora pot reduce anxietatea și confortul tuturor tratamentelor dentare. Tratamentele realizate de echipa Life Dental Spa din Arad sunt susținute de metode minim invazive, ei considerând  tehnologia laser  esențială.

 

Cine a stat la baza unei asemenea spectaculoase modernizări în privința stomatologiei?

Dr. Cristina Obreja este fondatorul rețelei de clinici stomatologice Life Dental Spa , fiind medic specialist în laser stomatologic. Cu o experiență vastă, obținută în cei peste 14 ani, dr. Cristina Obreja a consolidat și a introduces principiile stomatologiei holistice, stomatologie utilizată de echipa de LifeDentiști din Arad. Succesul clinicilor laser Life Dental Spa depinde categoric și de viziune inovatoare a antreprenorului Ștefan Obreja. Viziunea sa, centrată pe mulțumirea fiecărui pacient, construiește nu doar o afacere înfloritoare, ci mențin clinicile Life Dental Spa în vârful clasamentului în domeniul stomatologic.

 

Medicii dentiști Life Dental Spa din Arad, o echipă de profesioniști care fac din Life Dental Spa o clinică stomatologică de referință și care te ajută în problemele dentare. Chiar și în cele mai grave, cum ar fi parodontoza!

Medicilor stomatologi ai clinicii Life Dental Spa din Arad le place să fie diferiți. De aceea: 

 

Descoperă și tu beneficii pe care le oferă clinica stomatologică Life Dental Spa și bucură-te de un nou concept de stomatologie!