FORMULAR

DE COMANDA

Comanda acum cartea 32 de cristale la un pret promotional

Pachetul Cuprinde:

Cartea: 32 de Cristale – Intelepciunea ascunsa a dintilor tai

Cursul „Secretele Parodontozei”

O consultatie GRATUITA intr-una din clinicile Life Dental Spa

OFERTA DISPONIBILA PANA LA FINALUL LUNII!

Catalina Jianu
Catalina Jianu
Read More
„32 de cristale – Înțelepciunea ascunsă a dinților tăi” scoate la lumină răspunsul la cea mai delicată întrebare „cum privim noi lumea?”. Scopul acestei cărți este de a demonstra modul în care această expresie a gurii și feței – zâmbetul – a fost, încă din cele mai vechi timpuri, înrădăcinat în viața și caracterul omului, și chiar în subconștientul său.
Razvan M.
Razvan M.
Read More
Informatiile ce ni se dezvăluie treptat în rândurile așternute între coperțile acestei cărți, au darul de a ne face conștienți de importanta sănătății în general și a celei dentare în special. O raza de lumina în bezna unui ev mediu editorial. Gânduri așternute generos, partenere gândurilor și întrebărilor noastre, sfaturi pentru o viață împlinită și sănătoasă, trecute printr-un filtru profesionist și obiectiv. Un diamant oferit cu generozitate de OMUL și MEDICUL Cristina Obreja.
Andrei Raileanu
Andrei Raileanu
Read More
O perspectiva noua si neasteptata asupra unui subiect pe care marea majoritate il consideram ca nu mai poate aduce surprize. ​ Sfaturile practice descoperite in carte m-au ajutat sa aplic imediat lucrurile invatate cu efecte imediate in viata mea. ​ Recomand acesta lectura oricui doreste sa se cunoasca mai bine.
Previous
Next