Turismul stomatologic din Bucuresti

Data

Cuprins

Turismul dentar inseamna ca pacientii din alte tari vin in Romania pentru a beneficia de servicii stomatologice de calitate la preturi rezonabile comparative cu tarile de provenienta. Asta nu inseamna ca serviciile oferite aici intr-o clinica de lux nu sunt asemanatoare sau poate chiar mai bune ca in tari precum Germania, Elvetia, Italia etc, ci inseamna doar ca acele servicii sunt raportate la salariul mediu al romanului, care este mai scazut.

De ce prefera strainii sa vina in Bucuresti pentru tratamente dentare?

Clinica noastra este cotata ca fiind una din cele mai bune din capital din punct de vedere al tehnologiei laser oferite, care este o tehnologie de ultima generatie si nu multe clinici din Europa o poseda, dar si din punct de vedere al medicilor inalt instruiti si pregatiti pentru a oferi servicii la cele mai inalte standard.

Multi pacienti straini care au trecut pragul clinicii noastre deja recomanda mai departe rudelor sau prietenilor serviciile oferite si confortul net superior oferit de tehnologia laser, dar si placerea de a imbina vizitele la stomatolog cu plimbarile in Bucuresti si creerea unui concediu atat placut cat si util pentru sanatate.

Turismul dentar este practice si de romanii care lucreaza in strainatate si vin special in Bucuresti pentru a-si rezolva problemele dentare pentru ca stiu ca beneficiaza de o practica corecta la preturi rezonabile. De exemplu lucrarile protetice sau tratamentele de canal in Romania sunt cel putin la o treime din pretul celor din afara. Tratamentele din strainatate care sunt acoperite de casele de asigurari de cele mai multe ori implica tratamente simple de urgenta, paleative si la standarde rudimentare.

Ce gasiti in clinica noastra la standarde de top in domeniul stomatologiei?

Nu mai este un secret pentru pacientii nostrii ca acum iti poti trata cariile cu ajutorul laserului dentar in locul frezei clasice. Cu ajutorul laserului, tratamentul este mult mai placut, lipsit de durere si anestezie, cu o eficienta mult crescuta pe termen lung si foarte lung. 

Cu ajutorul laserului, in mod revolutionar, se poate trata boala parodontala , pacientii nu isi mai pierd dintii in urma unei boli asa temute si raspandite. Pastrarea dintilor naturali este cea mai sigura si eficienta metoda de a asigura pacientului un confort sporit si, desigur, este cea mai putin invaziva terapie, comparativ cu pierderea dintilor si inserarea unor implante sau confectionarea unei proteze. 

Laserul dentar este util intr-o gama foarte larga de manopere cum ar fi:

 1. Terapia cariei dentare
 2. Tratamente gingivale si parodontale
 3. Tratamente chirurgicale: extractii si inserari de implante asistate de laserul dentar au un risc mult scazut al complicatiilor post-operatorii deoarece laserul dentar este un foarte puternic bactericid si inciziile realizate cu ajutorul lui sunt precise si asigura si hemostaza plagii
 4. Tratamente estetice – remodelari si depigmentari gingivale
 5. Biostimulare – laserul, in functie de puterea la care este setat, poate distruge bacteriile, dar poate stimula celulele tesuturilor moi sa se reproduca in mod accelerat, astfel ca regenerarea tesuturilor este mai rapida
 6. Terapia durerii – in mod revolutionar, durerea post-interventii chirurgicale poate fi redusa prin tratamente laser al zonei afectate
 7. Tratamente de canal asistate laser– pentru ca functia sa principal este aceea de a obtine medii aproape sterile, normal ca este folosit si in tratamentele de canal unde scopul este acela de a elimina bacteriile din spatiiul endodontic si a evita o posibila infectie pe viitor.
 8. Terapia cariei dentare
 9. Terapia cariei dentare

 • Medici care lucreaza pe specializari

   

Este important ca intr-o clinica moderna fiecare medic sa se ocupe de o anumita ramura a medicine dentare pentru a aprofunda si a oferi servicii de cea mai inalta calitate. 

De asemenea, pentru pacient, in special in cazurile complexe unde sunt necesare tratamente de diverse tipuri: tratament parodontal, tratamente de canal, lucrari protetice- lucrul pe specialitati cu diversi medici si avand, desigur, un medic coordinator, are marele avantaj ca scurteaza foarte mult timpii de lucru, astfel ca pentru pacient tratamentul se poate finaliza intr-un termen mai scurt. Acest aspect este important pentru cei care vin din alta tara si doresc reabilitari estetice complexe. 

Un astfel de tratament ce necesita poate implante, fatete etc poate dura si luni de zile daca este tratat de un singur medic si cabinetul nu poseda tehnologie de ultima ora.

 


 • Raport calitate-pret corect:

   

Stomatologie la cele mai inalte standarde la preturi mai mici comparative cu tarile din Occident. De ce sa nu beneficiezi de iscusinta medicilor romani, recunoscuti la nivel mondial ca practicieni de top, la mai putin de jumatate din pretul unor tratamente efectuate in alte tari, la standarde poate, nu asa de ridicate?

Mai Multe
articole