Tratam parodontoza – fără intervenţie chirurgicală şi fără durere!

* procedura Unica-Laser dentar si Protocol Holistic

Urmareste Video:

Vrei să ai un zâmbet sănătos?
Alege să îți tratezi Boala Parodontală în Clinicile Life Dental Spa!

Parodontoza este considerata a fi cea mai grava afectiune dentara, deoarece netratata poate duce la pierderea dintilor. Pana nu demult, se considera ca parodontoza nu are leac, iar medicii dentisti nu recomandau un tratament specific, ci doar detartrajul clasic si folosirea unor anumite paste de dinti.

Care sunt Beneficiile protocolului Holistic, unic în România, care stopează Parodontoza

Cum arata rezultatele?

blank
blank
blank

Grija pentru sănănatea pacienţilor noştri - pe primul plan!

Play Video
Play Video
Play Video

Nu mai astepta. Acum ai toate motivele pentru a beneficia de tratamentul Parodontozei cu Laser!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Ce înseamnă Protocolul Holistic, Unic în România, pentru Tratarea Parodontozei?

isi propune sa trateze cauzele, nu efectele asa cum se intampla de obicei in stomatologia conventionala. Din discutia cu pacientul si din consultatia acestuia, trebuie sa reiasa cat mai exact cauzele parodontozei de care sufera, cauze care de obicei sunt multiple.

in multe cabinete stomatologice din Romania, chiar si daca este realizata cu ajutorul laserului, nu este suficienta pentru a obtine rezultate pe termen lung. Tratamentul cu laser trebuie sustinut de schimbarea stilului de viata care a dus la imbolnavire si de indepartarea cauzelor locale si generale.

cu ajutorul laserului dentar, care este o manopera blanda si foarte eficienta, ce se bazeaza pe efectul puternic bactericid al razei laser. Laserul este capabil sa elimine bacteriile raspunzatoare de aparitia bolii, aflate subgingival si in profunzimea tesuturilor, si de asemenea are un efect excelent de biostimulare, ce sustine regenerarea tesuturilor.

nu presupune sectionarea tesuturilor, sutura, etc. De asemenea, in majoritatea cazurilor, nu este necesara anestezia, deoarece manopera este nedureroasa si minim-invaziva.

o serie intreaga de recomandari menite sa intretina rezultatul benefic pe termen lung. Nerespectarea acestor recomandari, precum si a regulilor de stil de viata sanatos, pot compromite rezultatul tratamentului.

dupa tratament, el trebuie monitorizat medical intreaga viata, astfel incat sa fie prevenite recidivele. Este important sa mentina o igiena dentara riguroasa, sa renunte la fumat, sa elimine din dieta consumul de zahar rafinat si sa vina la control si detartraj regulat, asa cum stabileste medicul dentist ca ar fi indicat.

Acest protocol holistic pentru tratarea parodontozei este disponibil doar in cadrul clinicii Life Dental Spa, iar rezultatele sunt uimitoare inca de la prima sedinta.

pentru tratarea parodontozei stopeaza parodontoza prin eliminarea cauzei principale, care este infectia bacteriana si a celor secundare, reprezentate diferit de la un caz la altul.

Cu cat tratamentul este instituit in fazele mai incipiente ale bolii, cu atat sansele de reusita ale acestuia sunt mai mari. Pentru fazele foarte avansate, cand dintii nu mai au suport osos si sunt extrem de mobili, se apreciaza de catre medicul specialist care este abordarea cea mai potrivita.

populatiile bacteriene, in special intre soti (parteneri), asadar este foarte important ca atunci cand unul dintre parteneri se trateaza de parodontoza sa fie consultat si celalalt si eventual tratat in paralel, pentru a evita reinfectarea.

sfaturi importante legate de alimentatie, suplimente cu vitamine si minerale, instructaj pentru o igiena dentara riguroasa. De asemenea, ii sunt recomandate proceduri naturiste pentru mentinerea unei cavitati bucale echilibrate bacterian si pentru a preveni recidiva.

pentru tratarea parodontozei sunt eliminate riscuri ce implica starea de sanatate generala, precum riscul de Alzheimer, probleme cardiace, endocardite infectioase, etc, deoarece bacteriile care produc boala parodontala circula in intreg organismul si produc boli asociate. Medicii cardiologi recomanda pacientilor cardiaci sa isi trateze parodontoza, pentru a minimiza riscurile infectioase.