Trateaza cariile dentare cu ajutorul laserului stomatologic!
blank

Data

Cariile dentare apar initial la nivelul smaltului, fiind greu de observat de catre pacienti atunci cand sunt intr-un stadiu incipient. Un control de rutina si o vizita periodica la cabinetul stomatologic din Bucuresti si Iasi reprezinta cheia pentru depistarea precoce a cariilor dentare. 

Cum iti dai seama ca ai o carie?

De multe ori, pacientii prefera sa amane vizita la medicul stomatolog din mai multe motive: teama de proceduri medicale dureroase, frica de esecul tratamentului, gandul ca disconfortul se va resimti si cateva ore bune dupa manopera medicala. 

LifeDentistii incurajeaza pacientii sa vina periodic la clinicile Life Dental Spa din Bucuresti pentru consultatii de rutina realizate cu ajutorul camerei orale, cu scopul de a depista prezenta afectiunilor orale aflate intr-o stare incipienta. 

Clinicile stomatologice Life Dental Spa asigura un mediu placut, calm, pacientii bucurandu-se de un confort sporit in timpul manoperelor de tratament, precum si de rabdarea si caldura echipei de #LifeDentisti.

In lipsa unui control si a unui tratament la timp, caria dentara poate evolua in profunzime, trecand de smaltul dentar si ajungand pana la nerv, ducand la aparitia:

 • Durerii puternice resimtite la consumul de alimente prea dulci, prea fierbinti sau prea reci 
 • Sensibilitate accentuata la nivel gingival in dreptul dintelui afectat, papilele putand sa fie umflate si sa sangereze 
 • Respiratie urat mirositoare, cauzata de bacteriile care se dezvolta la nivelul cariei dentare 
 • Modificarea culorii dintelui, initial acesta pierzandu-si luciul caracteristic (in stadiul incipient al cariei), urmand ca acesta sa capete o nuanta brun-maronie 

Tratamentul cariilor cu ajutorul laserului dentar

Laserul stomatologic este un intrument nou, modern, care se gaseste in toate cabinetele stomatologice din clinicile Life Dental Spa. #LifeDentistii au foarte mare grija sa ii informeze pe pacienti cu privire la avantajele majore ale folosirii laserului dentar in ceea ce priveste tratamentele fara ace, fara freze si fara durere! 

Avantajele tratarii cariilor cu laserul dentar sunt:

 1. Actiunea minim-invaziva la laserului, care se limiteaza doar la nivelul tesutului afectat 
 2. Lipsa durerii din timpul procedurii, intensitatea laserului fiind setata in functie de sensibilitatea pacientului 
 3. Efectul bactericid, care diminueaza riscul de recidiva de carie
 4. Protejarea nervului dentar, dintele ramanand vital o perioada mai lunga de timp 

Alege plombele non-toxice! 

Dr. Cristina Obreja, medicul fondator al cliniclilor Life Dental Spa, este specialist in laser stomatologic si adepta a stomatologiei holistice. 

”Holisticul presupune ca intregul nu este redus la partile sale componente, iar din punct de vedere stomatologic, vorbim despre terapia minim-invaziva a laserului dentar, de folosirea materialelor biocompatibile, precum si de educarea pacientului cu privire la prevenirea afectiunilor orale si la mentinerea sanatatii orale timp indelungat.”, spune Dr. Cristina Obreja, care conduce intreaga echipa de #LifeDentisti. 

Plombele non-toxice sunt solutia perfecta pentru a asigura un tratament la cel mai inalt standard al cariilor dentare. Dupa ce caria a fost curatata cu ajutorul laserului stomatologic, dintele va fi restaurat cu ajutorul materialelor biocompatibile. Plombele non-toxice au multiple avantaje, printre care se numara: 

  • Lipsa de metacrilati ce s-au dovedit a fi toxici pentru organism 
  • Calitate superiora, materialele fiind fabricate in Elvetia 
  • Biocompatibilitate la cel mai inalt standard 
  • Cea mai mica contractie de priza existenta pentru un material de plomba, ceea ce se traduce prin risc mult scazut de aparitie a unor carii secundare pe langa sau pe sub noua plomba.

Programeaza-te ACUM si beneficiaza de tratamentul cariilor laser si de plombele non-toxice in clinicile Life Dental Spa!

Mai Multe
articole