Exista tratament dentar  fara durere!

Laserul a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat in medicina, iar datorita beneficiilor sale imbunatatite continuu este frecvent utilizat in tratamentele stomatologice.

TEHNOLOGIA LASER IN STOMATOLOGIE  este folosita in tratamentul cariilor la copii si la adulti, in albirile dentare, in tratamentele de canal, in afectiunile gingivale, parodontale  si multe alte utilizari. Laserul actioneaza diferit, in functie de tratamentul pentru care este folosit.

Isi asuma diverse roluri: de intarire, de sigilare, de remodelare, de curatare, de detectare a cariilor incipiente, indepartarea tesuturilor afectate, reducerea durerii si a inflamatiei etc.

Laserul

Laserul dentar este considerat o modalitate precisa si eficienta de realizarea multor proceduri stomatologice. Cabinetul stomatologic din Bucuresti ofera sansa pacientilor sa beneficieze de tratamente moderne cu laserul, avand confort si siguranta maxima.

Avantajele laserului:

 

 

Recuperarea postoperatorie rapida durerea post operatorie si inflamatiile sunt reduse, laserul asigura protejarea tesutului sanatos din zonele alaturate.