Tratarea Cariei cu Laser

Implanturile dentare au revolutionat medicina dentara in ultimii 25 de ani, venind cu solutii practice acolo unde inca nu se gasisera raspunsuri.

Recent, insa, s-au implementat proceduri prin care implantul poate primi coroana in aceeasi sedinta in care este inserat, si aceasta procedura se numeste “incarcare imediata”. Interesant, nu? Poti pleca din clinica cu implantul si dintele fix dupa o interventie de maximum 60 minute.

Ce este
Implantologia?

Implantologia este acea ramura a stomatologiei care are rolul de a rezolva problemele legate de lipsa dintilor, cunoscuta si sub denumirea de edentatie, sau a celor grav deteriorati cu ajutorul implanturilor dentare.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar joaca rolul unei radacini artificiale, fiind inserat la nivelul osului alveolar pentru a putea sustine viitoarea coronita sau punte dentara.

Deseori, acesta are forma unui surub, fiind confectionat din materiale metalice de inalta calitate, suprafata sa fiind adaptata in asa fel incat osteointegrarea sa se realizeze corect.

Implanturile dentare laser au aparut recent in Romania, tehnologia care a revolutionat lumea stomatologiei fiind acum disponibila si in clinicile Life Dental Spa din Bucuresti si Iasi.

Laserul stomatologic are multiple avantaje in ceea ce priveste inserarea implanturilor dentare, printre care se numara:

  1. Stimuleaza osteointegrarea, adica formarea de os in jurul implanturilor, element crucial in determinarea stabilitatii pe termen lung a acestora
  2. Capacitatea de a actiona minim-invaziv atat pe tesut moale (mucoasa gingivala), cat si pe tesut dur (osos)
  3. Sterilizeaza tesuturile si distruge bacteriile dezvoltate la nivel local, minimizand riscul infectarii postoperatorii
  4. Diminueaza hemoragia, favorizand hemostaza si pastrarea unui camp chirurgical curat, oferindu-i #LifeDentist-ului specialist in chirurgie orala un maxim de vizibilitate
  5. Stimuleaza regenerarea si refacerea rapida a tesuturilor
<span class="bt_bb_before_after_image_before_text">Inainte</span><span class="bt_bb_before_after_image_after_text">Dupa</span>
Inainte
Dupa

Dr. Cristina Obreja, medicul fondator al conceptului Life Dental Spa, este trainer-ul intregii echipe de #LifeDentisti. Periodic, medicii Life Dental Spa beneficiaza de workshop-uri oferite de insasi Dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic, cu scopul de a tine pasul cu evolutia tehnologiei ultramoderne.

Adresandu-se in special pacientilor care necesita inserarea unui implant dentar, Endoret reprezinta un intreg protocol de lucru – in urma centrifugarii unei cantitati mici de sange recoltat de la pacient (aproximativ 10 ml) se obtine o plasma bogata in proteine si factori de crestere, care poate sa stimuleze intens refacerea tesutului osos.

Intra in Legatura cu noi

Telefon
0318 282 274
Email
office@lifedentalspa.ro

Programeaza-te!

Programeaza o vizita la Life Dental Spa, completeaza formularul de mai jos si vom reveni pentru a stabili o programare.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Excelenta in
Implanturi Dentare

All on 4 Nobel Biocare

Nobel Biocare All-On-4

Gratie sistemului Nobel All-on-4 (sau All-on-6), pacientii pot beneficia de o restaurare completa a arcadei cu ajutorul implanturilor dentare!

Fast And Fixed Sky

Fast & Fixed Bredent

Este un sistem inovator care permite pacientilor care si-au pierdut complet dintii sa zambeasca din nou, cu ajutorul unor lucrari fixe, in doar o zi!

Blue Sky Bredent

Blue Sky Bredent

Din titan, implantul dentar Bredent Blue Sky este conceput sa poata fi inserat izocrestal, si la nivelul crestelor alveolare augumentate.

Intrebari
Frecvente

Cele mai frecvente intrebari despre implantologie.

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2020/01/portfolio_08-1-1280x853.jpg

Descarca Brochure

Descarca brosura si alfa mai multe informatii despre implantul dentar.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar joaca rolul unei radacini dentare, acesta fiind inserat la nivelul osului alveolar in locul unde s-a pierdut un dinte sau mai multi dinti, din varii motive.

Cel mai adesea, #LifeDentistii recurg la extractia unui dinte si la restaurarea edentatiei cu ajutorul unui implant dentar numai in cazul in care nu se mai poate realiza niciun alt tratament conservator.

Implantul dentar trebuie sa fie integrat la nivelul osului alveolar (procedeu ce se realizeaza de-a lungul unei perioade de aproximativ jumatate de an), urmand ca acestuia sa i se ataseze un bont protetic peste care va fi aplicata .

Ce este implantul dentar Blue Sky Bredent?

De origine germana, sistemul de implant Bredent a fost adaptat continuu la evolutia tehnologica, cu scopul de a ramane standardul cel mai inalt de succes si siguranta.

Implanturile Blue Sky Bredent se remarca prin trei caracteristici esentiale, si anume:
1. Existenta unei conexiuni de tip tub-in-tub (Torx)

Conexiunea de acest tip are rolul de a diminua considerabil riscul de rupere a implantului sau de desurubare. Acest lucru se realizeaza prin intermediul unei distribuiri echilibrate, bine balansate, a fortelor dezvoltate in timpul masticatiei alimentelor.

Durabilitatea tratamentului este asigurata de implanturile Bredent gratie limitarii rotatiei reziduale, implanturile fiind realizate cu o mare precizie, care determina si o buna toleranta la nivelul intregului organism.
2. Osteointegrare si aderare la tesuturi orale

Pentru reusita unui tratament stomatologic de restaurare dentara cu ajutorul implantului dentar este esential ca osteointegrarea sa se realizeze corect, fara complicatii.

Formarea unei legaturi puternice intre tesutul osos si implant este favorizata de suprafata Osseo Connect a implanturilor Bredent. In cadrul procesului de fabricatie a implantului dentar Bredent, doi pasi importanti sunt reprezentati de sablare si de tratament acid la temperatura mare.
3. Osteointegrare si aderare la tesuturi orale

Indiferent de tipul de implant Bredent, medicul stomatolog specialist in chirurgie orala va realiza procedura de inserare a implantului dentar cu ajutorul trusei pentru implantologie marca Bredent, astfel incat intregul proces sa fie mult mai facil si mai rapid, atat pentru medic, cat si pentru pacient.

De ce sa alegi implanturile dentare ale firmei Bredent?

Recent aparute in tara noastra, implanturile Bredent sunt alese de catre medicii stomatologi cu experienta, care stiu sa recunoasca un material de calitate.

Clinica stomatologica Life Dental Spa ofera tratamente stomatologice la cel mai inalt grad de calitate, astfel incat #LifeDentist-ii au ales sa foloseasca implanturile Bredent.
Cu experienta de peste 40 de ani in Germania, firma Bredent colaboreaza in permanenta cu medicii specialisti in chirurgie orala Life Dental Spa, precum si cu specialistii in protetica, cu scopul de a asigura succesul unui tratament restaurator.

Alege tratamentele stomatologice in clinica dentara Life Dental Spa si beneficiaza de interventii sigure, eficiente si cu rezultate durabile!

Care sunt etapele tratamentului?

Orice plan de tratament este realizat in clinica stomatologica Life Dental Spa cu foarte mare atentie de catre specialistii nostri, astfel incat interventiile chirurgicale sa fie alese conform situatiei clinice a pacientului.

Inainte de intocmirea planului de tratament, care cuprinde toate manoperele stomatologice necesare, este esential ca pacientul sa se prezinte la cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru o consultatie de rutina, efectuand si un examen radiologic de tip computer tomograf (CT).

In urma consultatiei, medicul specialist va evalua situatia clinica, coreland si datele obtinute in urma examenului computer tomograf. Masuritorile realizate la nivelul osului alveolar vor stabili daca pacientului i se poate insera un implant dentar de tip Bredent Blue Sky.

Este important de mentionat faptul ca, inainte de interventia chirurgicala propriu-zisa, exista 2 pasi importanti de urmat, pentru a diminua riscurile de esec:

Igienizare profesionala cu ajutorul unui detartraj cu ultrasunete, a unui periaj profesional si a unui Air-Flow, pentru a curata in profunzime cavitatea orala, eliminand depunerile de placa microbiana si bacteriile existente pe suprafetele dentare si gingivale.
Tratarea afectiunilor gingivale existente (de tipul gingivitei sau parodontozei), care pot reduce semnificativ sansa de succes a interventiei chirugicale de inserare a implantului dentar.

Ce trebuie sa faci dupa interventia chirurgicala?

Dupa ce procedura chirurgicala a avut loc, pacientul va fi consiliat de catre #LifeDentisti cu mare atentie si caldura, cu scopul de a primi toate informatiile necesare pentru îngrijirea implanturilor pe termen lung. Dupa aproximativ 4-6 luni, aferente perioadei de osteointegrare, pacientul va reveni in cabinetul stomatologic din București pentru atasarea bontului protetic la implant, acesta fiind ulterior acoperit de coroana dentara fizionomica (confectionata din ceramica sau zirconiu).
Dupa inserarea implantului dentar, pacientul este sfatuit de catre echipa de #lifeDentisti astfel:

Sa respecte tratamentul prescris de catre medic, cu antibiotice si analgezice (atunci cand este necesar), pentru a diminua disconfortul ce poate fi resimtiti ulterior
Sa nu efectueze un efort fizic intens in ziua interventiei chirurgicale
Sa consume alimente moi, nu prea fierbinti
Renuntarea la obiceiuri nocive, precum fumatul sau consumul de alcool
Igiena dentara va fi respectata, desi zona in care a avut loc interventia chirurgicala va fi evitata in primele 24 ore
Evitarea folosirii atei dentare, a apei de gura (clatire energica) sau a dusului bucal in primele cateva zile dupa interventie
Evitarea consumului de bauturi cu paiul, pentru a nu slabi cheagul de sange format

Este important de mentionat faptul ca pacientul trebuie sa evite perierea zonei in care a fost inserat implantul, insa dupa cateva zile, se poate incepe un periaj bland, usor, cu ajutorul unei periute moi, cu peri soft sau ultrasoft, care sa asigure o curatare minim-invaziva.

Testimoniale

Globally incubate standards compliant channels before scalable benefits. Quickly disseminate superior deliverables whereas web-enabled applications. Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change before vertical architectures.

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2020/01/client-01-1-160x160.jpg
Implantologie

Felicia Păduraru este un medic de incredere, ii sunt pacient de multi ani, in care mi-a rezolvat problemele dentare mereu cu grija si atentie si nu de putine ori a trebuit sa repare lucrarile nu foarte “elegante” lasate de alti medici. Recomand!

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2020/01/client-04-1-160x160.jpg
Implantologie

Experienta LifeDentalSpa a fost de departe cea mai buna experienta pe care am avut-o la un cabinet stomatologic chiar daca in cazul meu cea am buna metoda de rezolvare a fost cea clasica. Am simtit ca acolo se trateaza oameni, nu dinti. Multumesc medicului care m-a tratat!

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2020/01/client-03-1-160x160.jpg
Implant Dentar

Recomand Life Dental Spa! Experienta unui implant dentar a fost una plăcută, atât din punct de vedere al rezultatului, dar și din prisma faptului ca procedura îmi aduce aminte de muzica pe care am ascultat-o, iar după inserare am plecat la o reuniune cu colegii la restaurant, unde culmea, m-am simțit bine!

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2020/01/client-02-1-160x160.jpg
Jane Scott
Dental surgery

Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains top line service cutting edge deliverables.

Dr. Cristina Obreja

Specialist Laser Dentar

Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

Dr. Felicia Paduraru

Specialist Implantologie Orala

Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

Dr. Cazimir Vlasie

Specialist Implantologie si Protetica

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

Partenerii Nostri

Logo Aeroporturi Bucuresti
Logo Stefanini
Logo GarantiBank
Logo Banca Transilvania
Suna
Programeaza-te