Sistemul De Implanturi Nobel Biocare All-On-4

Pacientii care si-au pierdut dintii de pe intreaga arcada (fie superioara – maxilara, fie inferioara – mandibulara) pot uita acum de protezele mobilizabile, inestetice si greu de suportat!

Gratie sistemului Nobel All-on-4 (sau All-on-6), pacientii pot beneficia de o restaurare completa a arcadei cu ajutorul implanturilor dentare!

Ce este
Implantul Dentar Nobel Biocare?

Implantul dentar inlocuieste o radacina dentara pierduta, reprezentand suportul pentru viitoarea coroana dentara ce va fi vizibila in cavitatea orala.

Implantul dentar reprezinta solutia ideala pentru a inlocui un dinte pierdut de pe arcada!

Odata cu descoperirea procesului de osteointegrare, in domeniul implantologiei si-au facut aparitia implanturile dentare Nobel Biocare, acestea ramanand un lider pe piata inca de la inceput.

Alege tratamentul restaurator pe baza de implanturi in clinica stomatologica Life Dental Spa!

Cui I Se Adreseaza
Sistemul Nobel All-On-4?

Sistemul Nobel All-on-4 consta intr-o serie de proceduri restauratoare complete, ce cuprind inserarea de implanturi dentare si refacerea fizionomiei cu ajutorul lucrarilor protetice. Pacientii care pot opta pentru un astfel de tratament sunt cei care:

 • Au pierdut toti dintii de la nivelul unei arcade dentare
 • Mai au foarte putini dinti ramasi pe arcada, care nu ar putea sustine o lucrare protetica fixa de tipul unei punti dentare
 • Poarta proteze mobilizabile totale ce se dovedesc a fi inestetice si greu de suportat

Inainte Si Dupa

Pacientii care si-au pierdut dintii de pe intreaga arcada (fie superioara – maxilara, fie inferioara – mandibulara) pot uita acum de protezele mobilizabile, inestetice si greu de suportat!
Gratie sistemului Nobel All-on-4 (sau All-on-6), pacientii pot beneficia de o restaurare completa a arcadei cu ajutorul implanturilor dentare!

Implantologie Conform Principiilor Holistice

Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt cunoscute pentru practicarea cu succes a principiilor holistice, conform carora intregul nu este redus la partile sale componente.

Cu alte cuvinte, #LifeDentistii au foarte mare grija ca pacientii care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa sa aiba parte de tratamente stomatologice minim-invazive, usor de suportat si care nu dauneaza organismului, ci din contra, aduc numai beneficii!

In acest sens, #LifeDentist-ii recurg la proceduri invazive de tipul inserarii implanturilor dentare numai in situatia in care pacientul nu mai poate beneficia de niciun alt fel de tratament conservator. De asemenea, extractiile dentare sunt evitate, ele reprezentand o solutie numai atunci cand dintele este mult prea afectat si nu mai poate fi salvat.

#LifeDentist-ii considera ca dintii naturali trebuie pastrati pe arcada cat mai mult timp, acesta fiind motivul pentru care pacientii au parte de manopere minim-invazive, care sa ajute la mentinerea sanatatii orale pe o perioada cat mai lunga!

Ba mai mult! Pacientii care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa pentru a urma tratamentul restaurator Nobel All-on-4 beneficiaza si de sfaturi personalizate cu privire la cum sa mentina sanatatea orala pentru mai mult timp, oferite de #LifeDentist-ii specialisti in stomatologie!

Implanturile Nobel Bio Care Solutia Ideala!

Implanturile Nobel Bio Care reprezinta solutia ideala pentru pacientii care si-au pierdut dintii de pe arcada si isi dorect un tratament sigur, rapid si foarte eficient. Beneficiile demne de luat in seama ale implanturilor dentare Nobel Bio Care sunt:

 • Oferirea unei garantii pe viata, semn ca implanturile dentare asigura un tratament de inalta calitate
 • Aplicabilitate la nivel inalt, implanturile Nobel Bio Care fiind potrivite si pentru pacientii care au multiple afeciuni orale
 • Studii ample, recunoscute international, implanturile dentare beneficiind de un numar impresionant de articole in literatura de specialitate
 • Stabilitate la cel mai inalt grad, fiind potrivite chiar si pacientilor care se afla intr-o situatie delicata in ceea ce priveste cantitatea de os alveolar ramasa la nivelul arcadei dentare
 • Versatilitate, implanturile dentare Nobel Bio sunt disponibile in lungimi variate, suprafete diferite si mai multe tipuri, #LifeDentist-ul putand alege tipul de implant potrivit pentru fiecare situatie clinica in parte

Implantologie Laser In Clinicile Life Dental Spa

Cand vine vorba de sistemul All-on-4 realizat cu ajutorul implanturilor dentare, pentru a asigura maximul de confort, #LifeDentist-ii aleg sa realizeze procedura de inserare a implanturilor cu ajutorul laserului stomatologic.

Laserul dentar este un instrument stomatologic modern ce nu foloseste freze si ace rotative. Utilizand lumina cu diferite lungimi de unda, laserul dentar este minim-invaziv si actioneaza foarte bland la nivelul tesuturilor, asigurand un confort sporit in timpul manoperelor si o recuperare mult mai rapida si usoara.

Avantajele majore ale utilizarii laserului stomatologic in cadru sistemului Nobel All-on 4 sunt:

 1. Minim-invazivitate
  Laserul dentar actioneaza foarte bland si doar atat cat este necesar, fiind minim-invaziv si prietenos cu tesutul gingival si osos.
 2. Limitarea sangerarii
  Este esential ca interventia chirurgicala de inserare a celor patru implanturi dentare Nobel Bio Care sa se desfasoare in siguranta. Laserul dentar diminueaza hemoragia si asigura pastrarea unui camp operator curat, cu maxima vizibilitate.
 3. Stimuleaza regenerarea
  Lumina laser are proprietatea de a stimula imunitatea locala, acest lucru contribuind semnificativ la o refacere mult mai usoara post-operatorie.
 4. Durere post-operatorie minima
  Este esential pentru #LifeDentist ca pacientii sa aiba parte de o recuperare cat mai usoara, chiar si atunci cand vine vorba de interventii ample, precum procedura Nobel All-on-4. Astfel, utilizand laserul dentar, pacientul are parte de o diminuare considerabila a durerii post-interventie.

Testimoniale

Testimonial Catalin Maruta
Catalin Maruta

Fata de alte vedete de la noi, Catalin Măruță este un om cu o energie frumoasa, calda, cu care iti face placere sa comunici.
Ne-am bucurat sa ii primim in clinica, și pe el și pe familia lui-Andra și cei doi copii minunați pe care ii au impreuna.
Tratamentele dentare cu laser devin din ce in ce mai cunoscute și mai apreciate.
Va așteptăm și pe voi la clinica!

Tavi Clonda Testimonial
Tavi Clonda

Salutare! Sunt Tavi Clonda si vreau sa spun ca sunt foarte bucuros ca am descoperit Life Dental Spa.
Pentru ca de cand am venit la Life Dental Spa am uitat ce inseamna durere la dentist.
Mi-am invins teama care m-a tinut cam 3 ani, de cand am fetitele, sa vin la dentist.
Am scapat de acele care faceau anestezie, ceea ce este un lucru minunat si orice manopera, orice lucrare se face cu laserul. De la tratarea cariilor pana la albirea laser.
Diferenta de bani este foarte mica, eu va recomand Life Dental Spa, uitati de frica la dentist, aveti grija de dintii dumneavostra si fiti sanatosi si la minte si la corp Life Dental Spa!

Gabriela Cristea Testimonial
Gabriela Cristea

Dupa o perioada lunga, m-am hotarat sa vin la dentist si bine am facut, pentru ca in ciuda faptului ca aparent nu aveam nici o problema, pentru ca din pacate probleme, atunci cand vine vorba de dantura, pot aparea fara simptome.
Lucru care s-a intamplat si la mine si sunt foarte fericita ca am ales Life dental Spa, pentru ca aici lucrurile se intampla fara durere, fara frica si e foarte relaxat.
Toti oamenii sunt extrem de relaxati, pentru ca dispun de aparatura foarte buna care ii face pe medici sa transmita.

Dr. Cristina Obreja

Specialist Laser Dentar

Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

Dr. Felicia Paduraru

Specialist Implantologie Orala

Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

Dr. Cazimir Vlasie

Specialist Protetica

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

Partenerii Nostri

Logo Aeroporturi Bucuresti
Logo Stefanini
Logo GarantiBank
Logo Banca Transilvania
Dr Cristina Obreja

Programeaza-te

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Dr Cristina Obreja
  Suna
  Programeaza-te