Implant Dentar Nobel Biocare

Implantul dentar joaca rolul unei radacini artificiale dentare, acesta fiind inserat la nivelul osului dentar atunci cand dintele lipseste de pe arcada din diferite motive (extractii dentare, fracturi, distrugeri corono-radiculare, etc).

Cand a aparut
Implantul Dentar Nobel Biocare?

In anul 1952 a avut loc inserarea primului implant dentar, acest eveniment fiind in stransa legatura cu descoperirea osteointegrarii si cu evolutia chirurgiei dentare. Inca de atunci, firma Nobel Bio Care ramane un lider mondial in domeniul implantologiei si a protezarilor dentare realizate pe implanturi.

Alege un implant Nobel Bio Care in clinica stomatologica Life Dental Spa!

Clinica stomatologica Life Dental Spa este situata in Bucuresti si vine in ajutorul pacientilor care au avut diverse afectiuni dentare ce au dus la pierderea dintilor, cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care.

Cu toate acestea, este esential ca pacientii sa cunoasca faptul ca principiile pe baza carora lucreaza specialistii Life Dental Spa sustin realizarea unor manopere cat mai putin invazive.

Tratamentele stomatologice holistice intocmite de #LifeDentisti se invart in jurul ideii de a pastra dintii naturali pe arcada un timp indelungat, extractia fiind realizata numai atunci cand nu se poate interveni conservativ in niciun fel.

Inainte Si Dupa

Implantul dentar are forma unui surub realizat special din metal (frecvent, metalul din care se realizeaza implantul dentar este titanul, cu un grad foarte ridicat de puritate). Acesta inlocuieste radacina, fiind inserat, prin manopere chirurgicale, la nivelul arcadei dentare, in locul unde s-a pierdut dintele, in osul alveolar.

Cand se poate realiza o procedura chirurgicala de insertie a unui implant Nobel Bio Care?

Tratamentul chirurgical si restaurator cu ajutorul implantului dentar Nobel Bio Care se poate realiza in cazul pacientilor care:

 • Au pierdut unul sau mai multi dinti de pe arcada in urma unor fracturi corono-radiculare
 • Dintii erau afectati la nivel radicular din cauza unei infectii care nu mai putea fi tratata endodontic, conservator (pe canal)
 • Dintii prezentau un grad inalt de distrugere din cauza unei carii dentare foarte avansate.

In clinica stomatologica Life Dental Spa, pacientii au parte de tratamente chirurgicale numai atunci cand este absolut necesar, iar dintele in cauza nu mai poate fi salvat prin niciun fel de tratament conservativ restaurator.

Astfel, implanturile dentare Nobel Bio Care pot fi alese cu incredere pentru a realiza:

 • Proteze mobilizabile, ancorate pe implanturi dentare
 • Punti dentare fixate pe implanturi
 • Coroana dentara individuala ancorata pe un singur implant, pentru a restaura pierderea unui singur dinte

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de cele mai bune tratamente stomatologice realizate cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care!

Inserarea implantului Nobel Bio Care cu ajutorul laserului stomatologic

Laserul stomatologic este o inovatie in ceea ce priveste medicina dentara, acesta oferind posibilitatea de a realiza tratamente fara freze, fara ace si fara durere.

Aceasta este si deviza Life Dental Spa, clinica unde toti #LifeDentistii realizeaza interventii stomatologice la cel mai inalt nivel de profesionalism si de siguranta!

Avantajele majore ale utilizarii laserului dentar in interventiile chirurgicale de inserare a implanturilor dentare sunt:

 • Efectul bactericid: laserul dentar are capacitatea de a distruge bacteriile dezvoltate la nivel local si de a steriliza zona la nivelul careia actioneaza, motiv pentru care se diminueaza considerabil riscul de infectare postoperator
 • Favorizează osteointegrarea implantului- stimulează formarea de os in jurul acestuia, consolidand legătura implant-os, etapa extrem de importanta, care determina stabilitatea implantului și succesul procedurii pe termen lung.
 • Stimularea regenerarii: una dintre proprietatile laserului dentar este aceea de a stimula imunitatea locala, ducand la o refacere mult mai rapida a zonei unde s-a realizat procedura chirurgicala
 • Diminuarea sangerarii: inserarea unui implant Nobel Bio Care presupune o incizie la nivelul gingiei, un tesut foarte bine vascularizat – laserul dentar are capacitatea de a diminua sangerarea din timpul interventiei, venind in ajutorul medicului specialist in chirurgie orala prin pastrarea unui camp operator curat si cu o buna vizibilitate.

Ce presupune interventia propriu-zisa de inserare a unui implant Nobel Bio Care?

Calitatea superioara a implanturilor Nobel garanteaza reusita la cel mai inalt nivel a tratamentului stomatologic. Astfel, se pot realiza diferite proceduri chirurgicale de insertie, precum:

1. Tratament clasic de inserare a implantului

In cazul acesta, pacientului i se va insera implantul dentar intr-o sedinta, urmand ca acesta sa fie monitorizat timp de 4, pana la 6 luni, perioada aferenta procesului de osteointegrare.

Ulterior, daca totul este in regula (daca s-au facut legaturi intre implant si os, neexistand probleme locale), pacientul revine in cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru a definitiva tratamentul restaurator, prin atasarea bontului protetic de implant, urmata de fixarea coroanei dentare din ceramica sau din zirconiu.

2. Fast&Fixed cu ajutorul protocolului Nobel All-on-4 si Nobel All-on-6

Fast&Fixed reprezinta o procedura de tratament restaurator adresata pacientilor care au pierdut un numar foarte mare de dinti din cavitatea orala.

In clinica stomatologica Life Dental Spa, protocolul Fast&Fixed se adreseaza, in special, turistilor straini care aleg clinica noastra pentru tratamente stomatologice de calitate superioara, realizate intr-un timp record.

In cadrul tratamentului de tip Fast&Fixed, pacientului i se va insera un numar de 6 implanturi la nivel maxilar, respectiv 4 implanturi in mandibula, intr-o singura zi. Tot in aceeasi zi, acestora li se va atasa o lucrare protetica provizorie, pe care pacientul o va mentine in cavitatea orala circa 6 luni.

La finalul perioadei de osteointegrare, pacientul va reveni in clinica stomatologica Life Dental Spa pentru a inlocui lucrarea protetica provizorie cu una definitiva.

Cu ajutorul procedurii Fast&Fixed pacientii au parte de restaurarea intregii arcade dentare intr-o singura zi, redobandindu-se estetica si functionalitatea cavitatii orale!

Avantajele implanturilor dentare Nobel Bio Care

In clinica stomatologica Life Dental Spa, #LifeDentist-ii vin in ajutorul pacientilor cu tratamente de cea mai buna calitate, sigure si durabile!

Experienta profesionala vasta a medicilor specialisti Life Dental Spa si materialele moderne, biocompatibile, utilizate in cadrul procedurilor de tratament, reprezinta succesul nostru.

#LifeDentist-ii pun foarte mare accent pe informarea corecta si completa a pacientilor cu privire la toate manoperele ce urmeaza a fi realizate. Iata doar 5 beneficii majore ale implanturilor dentare Nobel Bio Care:

 • Implanturile sunt versatile, fiind disponibile in multiple lungimi, suprafete si tipuri, in funtie de situatia clinica a pacientului
 • Aplicabilitate la cel mai mare nivel, fiind indicate pacientilor cu multiple probleme
 • Garantie pe viata
 • Stabilitate la nivel inalt, gratie design-ului unic ce vine in ajutorul pacientilor care au o situatie dificila la nivelul osului alveolar
 • Studii vaste si recunoscute la nivel international, implanturile dentare Nobel Bio Care bucurandu-se de documentatie de specialitate.

Programeaza ACUM o consultatie in cadrul clinicii noastre

Intra in Legatura cu noi

Telefon
0318 282 274
Email
office@lifedentalspa.ro

Programeaza-te!

Programeaza o vizita la Life Dental Spa, completeaza formularul de mai jos si vom reveni pentru a stabili o programare.

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Excelenta in Stomatologie Laser

  Tratamentul cariilor cu laserul

  Tratamentul cariilor cu laserul

  Trateaza-ti cariile prin metode minim invazive si complet nedureroase cu ajutorul laserului dentar.

  Tratamentul parodontozei cu laser

  Tratarea paradontozei cu laser

  Tratamentul paradontozei prin metode de ultima generatie cu ajutorul laserului dentar

  https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2021/03/Tratamentul-gingivitei-cu-laserul-serviciu-1.png

  Tratamentul gingivitei cu laserul

  Tratamentul gingivitei cu ajutorul laserului

  Testimoniale

  Testimonial Catalin Maruta
  Catalin Maruta

  Fata de alte vedete de la noi, Catalin Măruță este un om cu o energie frumoasa, calda, cu care iti face placere sa comunici.
  Ne-am bucurat sa ii primim in clinica, și pe el și pe familia lui-Andra și cei doi copii minunați pe care ii au impreuna.
  Tratamentele dentare cu laser devin din ce in ce mai cunoscute și mai apreciate.
  Va așteptăm și pe voi la clinica!

  Tavi Clonda Testimonial
  Tavi Clonda

  Salutare! Sunt Tavi Clonda si vreau sa spun ca sunt foarte bucuros ca am descoperit Life Dental Spa.
  Pentru ca de cand am venit la Life Dental Spa am uitat ce inseamna durere la dentist.
  Mi-am invins teama care m-a tinut cam 3 ani, de cand am fetitele, sa vin la dentist.
  Am scapat de acele care faceau anestezie, ceea ce este un lucru minunat si orice manopera, orice lucrare se face cu laserul. De la tratarea cariilor pana la albirea laser.
  Diferenta de bani este foarte mica, eu va recomand Life Dental Spa, uitati de frica la dentist, aveti grija de dintii dumneavostra si fiti sanatosi si la minte si la corp Life Dental Spa!

  Gabriela Cristea Testimonial
  Gabriela Cristea

  Dupa o perioada lunga, m-am hotarat sa vin la dentist si bine am facut, pentru ca in ciuda faptului ca aparent nu aveam nici o problema, pentru ca din pacate probleme, atunci cand vine vorba de dantura, pot aparea fara simptome.
  Lucru care s-a intamplat si la mine si sunt foarte fericita ca am ales Life dental Spa, pentru ca aici lucrurile se intampla fara durere, fara frica si e foarte relaxat.
  Toti oamenii sunt extrem de relaxati, pentru ca dispun de aparatura foarte buna care ii face pe medici sa transmita.

  Dr Cristina Obreja

  Dr. Cristina Obreja

  Specialist Laser Dentar

  Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

  Dr Felicia Paduraru

  Dr. Felicia Paduraru

  Specialist Implantologie Orala

  Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

  Dr Cazimir Vlasie

  Dr. Cazimir Vlasie

  Specialist Protetica

  Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

  Partenerii Nostri

  Logo Aeroporturi Bucuresti
  Logo Stefanini
  Logo GarantiBank
  Logo Banca Transilvania
  Dr Cristina Obreja

  Programeaza-te acum!

   Nume

   Prenume

   Adresa de E-Mail

   Numar Telefon

   Selecteaza orasul Oras

   Tratament solicitat

   Dr Cristina Obreja
   Suna
   Programeaza-te