Extractii Dentare Asistate Laser

Tratamentul chirurgical dentar a creat intotdeauna anxietate in randul pacientilor – teama de interventii dureroase, nereusita manoperelor din trecut si recuperarea dificila sunt doar cateva dintre experientele anterioare pe care pacientii le comunica atunci cand calca pentru prima oara pragul clinicii Life Dental Spa.

Aici, specialistii nostri sunt pregatiti profesional la cel mai inalt nivel pentru a face din tratamentul chirurgical al extractiilor dentare o procedura usoara, rapida si simpla – totul cu ajutorul tehnologiei moderne a laserului stomatologic.

Ce este o extractie dentara?

Extractia dentara reprezinta un tip de manopera chirurgicala stomatologica care vizeaza indepartarea unui dinte de pe arcada maxilara sau mandibulara. Aceasta este o procedura la care se recurge in momentul in care dintele bolnav sau traumatizat nu mai poate fi tratat conservator in niciun fel, mentinerea sa in cavitatea bucala afectand starea de sanatate orala.

Specialistii Life Dental Spa sunt adeptii principiilor stomatologiei holistice. Stomatologia holistica aduce o noua perspectiva asupra stomatologiei clasice, punand in prim plan omul ca un intreg. Astfel, #LifeDentist-ii nostri sunt de parere ca metodele de imbunatatire ale sanatatii orale trebuie sa vizeze intregul organism, acest principiul fiind aplicat si in cazul chirurgiei asistate laser.

Extractiile dentare sunt efectuate in cadrul cabinetului stomatologic din Bucuresti in urma evaluarii statusului oral, acestea fiind indicate in mai multe situatii, si anume:

 • Dintele nu mai poate fi restaurat protetic cu ajutorul unei coronite dentare din ceramica sau zirconiu din cauza faptului ca prezinta distructii extinse de la nivelul coroanei la nivelul radacinii (subgingival)
 • Dintele prezinta complicatii datorate dezvoltarii unei parodontite apicale grave, ce nu poate fi tratata conservativ
 • Pacientul sufera de boala parodontala intr-un stadiu foarte avansat, dintii fiind extrem de mobili.

Un tip aparte de extractie dentara este odontectomia, aceasta realizandu-se de catre medicul specialist in chirurgie orala atunci cand un dinte este inclus in osul alveolar. Practic, dintele in cauza nu a erupt pe arcada din varii motive, pozitia sa in osul alveolar incepand sa puna probleme la nivelul sanatatii orale.

Odontectomia este realizata mai ales cand vine vorba de extractia maselei de minte, deoarece eruptia lor tarzie (in jurul varstei de 18 ani si chiar mai tarziu) poate provoca neplaceri, ifectii, dezechilibre in masticatie, inghesuiri dentare, etc. Totusi, in clinica Life Dental Spa, abordarea este conservativa, astfel incat nu se recomanda extractia molarilor de minte decat atunci cand exista o justificare medicala clara si concreta.

Extractiile molarilor de minte si nu numai sunt indicate in cazul in care:

Avantajele si dezavantajele laserului in stomatologie

Spre deosebire de stomatologia clasica care necesita efectuarea anesteziei si implica durere in timpul procedurilor, LASER-ul in stomatologie le asigura pacientilor proceduri rapide si fara durere.

Avantajele pe care le aduce LASER-ul dentar pacientilor in cadrul clinicii LIFE DENTAL SPA sunt:

Preventie prin metode naturale

Medicii nostri te vor sfatui cum sa-ti ingrijesti corect dintii, folosind anumite tehnici de periaj zilnice, dar si paste de dinti si ape de gura naturale, achizitionate din comert sau preparate de tine acasa dupa retetele noastre. Acestea au avantajul ingredientelor naturale si eliminarea folosirii detergentilor, colorantilor, aromatizantilor si conservantilor artificiali, precum si a fluorului.

Life Dental Spa este prima clinica dentara care a introdus conceptul de stomatologie holistica in Romania si functioneaza dupa principiile acestuia.

Tratamente dentare minim invazive

Life Dental Spa si-a propus sa abordeze cat mai conservativ afectiunile dentare: acest lucru inseamna ca terapiile minim invazive sunt primele luate in considerare in cadrul tratamentului.

 • Un tratament minim invaziv;
 • Are efect anti-inflamator si epitelizant;
 • Confort si siguranta in timpul procedurii si in recuperarea dupa procedura dentara;
 • Stimulează vindecarea ranilor si nu provoaca sangerari;
 • Nu exista complicatii sau dureri;
 • Lipsa utilizarii anesteziei;
 • Stimuleaza imunitatea locala.

Pe langa toate aceste avantaje, tratamentele cu laser dentar au capacitatea de vindecare asupra intregului organism. Acesta se poate utiliza in indepartarea anumitor tumori benigne de pe gingii, bolta palatina sau de pe suprafata buzelor. Un alt motiv pentru care pacientii nostri opteaza pentru tratamentele cu laser dentar este confortul sporit din cadrul unui tratament fara durere.

Pogrameaza-te acum si rezolva-ti problemele stomatologice fara durere!

Un al doilea motiv pentru care pacientii nostri isi realizeaza acest tip de tratament consta in realizarea tratamentelor pe termen lung si calitativ.

Cu ajutorul LASER-ului, suprafetele dentare sunt sterilizate inainte de aplica obturatia(plomba) si canalele radiculare sunt dezinfectate mult mai eficient inainte de a inchide tratamentul endodontic. Succesul unui tratament endodontic duce la pastrarea dintelui natural in gura mai mult timp si evitarea inserarii unui implant si a unor manopere chirurgicale costisitoare si cu recuperare greoaie.

Prin urmare LASER-ul in stomatologie are si anumite dezavantaje. Astfel, tratamentul cu laser dentar nu indeparteaza obturatiile din amalgam. Din pacate laserul dentar nu poate taia metalul si astfel plombele vechi cu mercur trebuie indepartate conventional, cu freaza. Dupa indepartarea lor pacientii isi pot efectua tratamentul cu laser. Un alt dezavantaj pe care il aduce tratamentul cu laser consta in faptul ca acesta nu indeparteaza coroanele, din acelasi motiv mentionat mai sus, laserul nu poate taia prin metal, zirconiu sau ceramica si de asemenea nu poate indeparta eficient cimentul vechi ramas intre coroana si dinte.

Cu toate ca procedurile cu laserul dentar nu indeparteaza coroanele si obsturatiile din amalgam, si reprezinta o procedura costisitoare, acesta vine in ajutorul pacientilor cu o serie de beneficii in tratamentul parodontozei, cariilor, gingivitei. Astfel, beneficiile pe care le aduce laserul in tratarea cariilor este ca:

 • nu sensibilizeaza nervul dintelui si astfel nu apare durerea sau nevoia de anestezie
 • nu provoaca stres mecanic asupra dintelui, spre deosebire de folosirea frezei dentare care poate provoca microfisuri in smalt cu repercusiuni negative pe
 • laserul este are efect bactericid, astfel un dinte curatat de carie cu laserul are sanse mai mici de a se caria pe viitor

In cazul in care pacientii nostri au probleme cu parodontoza pot apela la tratamentul parodontozei cu laser, deoarece beneficiul acestui tratament consta in procedura minim invaziva fata de cele chirurgicale, si are o rata de succes mai mare pentru ca laserul realizeaza o decontaminare foarte eficienta a pungilor respective de bacterii si o biostimulare pe termen lung a tesuturilor moi.

Tipuri de laser dentar

Tratamentul cu LASER-ul este o procedura moderna, non-invaziva, care a revolutionat stomatologia. Astfel, tratamentul cu LASER-ul dentar este de mai multe tipuri. Tipurile de lasere dentare utilizate in stomatologie variaza in functie de tratamentele pe care le efectueaza pacientii, astfel exista doua tipuri de laser:

 • laser dentar pentru tesuturile moi;
 • laser dentar pentru tesuturile dure.

In functie de tesutul pe care il trateaza laserul, exista urmatoarele lasere dentare care se folosesc in cabinetele stomatologice:

 • WaterLase Express

Revolutioneaza practica stomatologica si trateaza toate tipurile de tesuturi

 • EPIC PRO

Redefineste tratarea tesutului moale

 • EPIC X

Este folosit pentru 3 tipuri de tratamente: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii.

 • WaterLase iPLUS

Are capacitatea de a trata ţesutul dur şi ţesutul moale

In cadrul clinicii Life Dental Spa, pacientii nostri vor avea parte de tratamente dentare cu ajutorul laserului WATERLASE, deoarece prin intermediul acestui laser dentar le oferim pacientilor posibilitatea unui tratamet usor, non-invaziv pentru toate tipurile de tesut. Cu ajutorul laser-ului WaterLase, tratam pacientilor întreaga cavitate bucală cu o mare flexibilitate în planificarea tratamentului si îndepărtam delicat tartrul subgingival.

Clinica noastra pune la dispozitia pacientilor tratamente cu ajutorul laserului WaterLase, care trateaza atat probleme ale tesuturilor moi, cum ar fi gingii, bacterii, munoasa, cat si probleme ale tesuturilor tari (dinte, os, ciment de fixare, restaurari).

Clinica Life Dental Spa utilizeaza doar tehnologie moderna susţinuta de dovezi clinice şi de cercetări ştiinţifice.

Programeaza-te acum si te vei convinge!

Ce afectiuni dentare se trateaza cu ajutorul laserului?

Cu ajutorul LASER-ului putem trata atat probleme ale gingivitei, cariilor, parodontozei, cat si tratamente ale esteticii dentare, cum ar fi albirea dintilor. O procedura foarte efectiva in obtinerea unor dinti albi si frumosi, intr-un timp rapid si pe termen lung.

In cele din urma, pacientii in cadrul clinicii Life Dental Spa vor putea trata:

 • afectiuni ale dintilor incepand de la carii incipiente pana la carii foarte profunde
 • sterilizarea canalelor dintelui in tratamentele endodontice
 • decontaminare bacteriana si biostimulare gingivala in cazul tratamentelor gingivale si parodontale
 • putem face hemostaza si excizii ale unor tumori sau formatiuni tumorale fara hemoragie si durere
 • indepartarea rapida si precisa a tumorilor benigne
 • putem depigmenta mucoasa orala in cazul pacientilor care au pigmentari gingivale inestetice
 • descoperiri de bonturi in cazul implantelor dentare sau descoperirea molarilor de minte in cazul in care acestia nu au erupt complet si creeaza complicatii inflamatorii sau infectioase in zona respectiva
 • decontaminarea bacteriana a alveolei dupa o extractie dentara, pentru o vindecare mai rapida si fara complicatii
 • reconturarea gingiei in cazul in care vrem sa facem lucrari protetice si avem nevoie de o estetica deosebita
 • albiri dentare cu durata mai scurta, fara durere, dar eficienta crescuta
 • terapia durerii prin radiatia laser, in zonele oro-maxilor-faciale

Preturi proceduri laser dentar

Clinica Life Dental Spa implica porceduri de inalta calitate si se bazeaza pe cea mai noua si moderna tehnologie in domeniul stomatologic. In general, preturile tratamentelor cu LASER la clinicile stomatologice din Bucuresti, variaza intre 800 si 1000 de lei. In cadrul clinicii Life Dental Spa procedurile cu LASER DENTAR incep de la 100 de lei, in functie de procedura si problema pe care o are pacientul. Astfel pacientul impreuna cu medicul stomatolog printr-o consultatie prealabila, stabileste tipul procedurii si porblema pe care acesta o are. Clinica Life Dental Spa pune la dispozitia pacientilor cele mai avantajoase oferte ale tratamentelor cu LASER dentar, incat acesta sa beneficieze de proceduri eficiente, calitative, non-invazive si cu multe alte beneficii pe tremen lung. Alaturi de clinica Life Dental Spa, clientii nostri au parte de servicii profesionale la cel mai bun raport calitate pret.

Preturi proceduri laser dentar

Clinica Life Dental Spa incurajeaza pacietii sa apeleze la tratamente cu ajutorul laserului dentar, deoarece acest tratament le va asigura pacientilor:

 • Acuratete sporita in cadrul interventiilor, care se concretizeaza in minimizarea riscului lezarii accidentale;
 • Recuperare mai rapida post-operatorie si reducerea sangerarilor din timpul interventiilor chirurgicale;
 • Le va scadea riscul infectiilor bacteriene, datorita proprietatii de sterilizare a laserului.
 • Elimina necesitatea de a utiliza anestezic inainte de anumite tipuri de operatii;
 • Diminueaza durerea in proportie de pana la 80%, ceea ce confera un plus de confort pentru pacient;
 • Nu este traumatic cu dintele sau cu tesuturile moi, nu produce sensibilitate dentara sau microfisuri in dinte;
 • Indeparteaza doar tesuturi afectate si astfel ca terapie laser reprezinta o metoda minim-invaziva de tratament.

Pe langa toate acestea, pacientii in cadrul clinicii Life Dental Spa pot beneficia de tratamente cu laser dentar la cele mai avantajose preturi, din punct de vedere al calitatii si eficientii, deoarece clinica noastra are drept obiectiv prevenirea si tratarea pacientilor.

Programeaza ACUM o consultatie in cadrul clinicii noastre

Intra in Legatura cu noi

Telefon
0318 282 274
Email
office@lifedentalspa.ro

Programeaza-te!

Programeaza o vizita la Life Dental Spa, completeaza formularul de mai jos si vom reveni pentru a stabili o programare.

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Excelenta in Stomatologie Laser

  Tratamentul cariilor cu laserul

  Tratamentul cariilor cu laserul

  Trateaza-ti cariile prin metode minim invazive si complet nedureroase cu ajutorul laserului dentar.

  Tratamentul parodontozei cu laser

  Tratarea paradontozei cu laser

  Tratamentul paradontozei prin metode de ultima generatie cu ajutorul laserului dentar

  https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2021/03/Tratamentul-gingivitei-cu-laserul-serviciu-1.png

  Tratamentul gingivitei cu laserul

  Tratamentul gingivitei cu ajutorul laserului

  Testimoniale

  Testimonial Catalin Maruta
  Catalin Maruta

  Fata de alte vedete de la noi, Catalin Măruță este un om cu o energie frumoasa, calda, cu care iti face placere sa comunici.
  Ne-am bucurat sa ii primim in clinica, și pe el și pe familia lui-Andra și cei doi copii minunați pe care ii au impreuna.
  Tratamentele dentare cu laser devin din ce in ce mai cunoscute și mai apreciate.
  Va așteptăm și pe voi la clinica!

  Tavi Clonda Testimonial
  Tavi Clonda

  Salutare! Sunt Tavi Clonda si vreau sa spun ca sunt foarte bucuros ca am descoperit Life Dental Spa.
  Pentru ca de cand am venit la Life Dental Spa am uitat ce inseamna durere la dentist.
  Mi-am invins teama care m-a tinut cam 3 ani, de cand am fetitele, sa vin la dentist.
  Am scapat de acele care faceau anestezie, ceea ce este un lucru minunat si orice manopera, orice lucrare se face cu laserul. De la tratarea cariilor pana la albirea laser.
  Diferenta de bani este foarte mica, eu va recomand Life Dental Spa, uitati de frica la dentist, aveti grija de dintii dumneavostra si fiti sanatosi si la minte si la corp Life Dental Spa!

  Gabriela Cristea Testimonial
  Gabriela Cristea

  Dupa o perioada lunga, m-am hotarat sa vin la dentist si bine am facut, pentru ca in ciuda faptului ca aparent nu aveam nici o problema, pentru ca din pacate probleme, atunci cand vine vorba de dantura, pot aparea fara simptome.
  Lucru care s-a intamplat si la mine si sunt foarte fericita ca am ales Life dental Spa, pentru ca aici lucrurile se intampla fara durere, fara frica si e foarte relaxat.
  Toti oamenii sunt extrem de relaxati, pentru ca dispun de aparatura foarte buna care ii face pe medici sa transmita.

  Dr Cristina Obreja

  Dr. Cristina Obreja

  Specialist Laser Dentar

  Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

  Dr Felicia Paduraru

  Dr. Felicia Paduraru

  Specialist Implantologie Orala

  Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

  Dr Cazimir Vlasie

  Dr. Cazimir Vlasie

  Specialist Protetica

  Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

  Partenerii Nostri

  Logo Aeroporturi Bucuresti
  Logo Stefanini
  Logo GarantiBank
  Logo Banca Transilvania
  Dr Cristina Obreja

  Programeaza-te acum!

   Nume

   Prenume

   Adresa de E-Mail

   Numar Telefon

   Selecteaza orasul Oras

   Tratament solicitat

   Dr Cristina Obreja
   Suna
   Programeaza-te