Estetica Dentara

In stomatologie, procedurile de ESTETICA DENTARA reprezinta modalitatea de a imbunatati si remodela aspectul dintilor, astfel incat pacientul sa isi recapete increderea in sine si sa poata zambi din nou fara complexe. Cu ajutorul serviciilor stomatologice pe care le ofera clinica dentara Life Dental Spa, estetica dentara are acum o abordare minim invaziva, biocompatibila, folosind tehnologii de ultima generatie, precum laserul dentar.

Ce este
Estetica Dentara?

In stomatologie, procedurile de ESTETICA DENTARA reprezinta modalitatea de a imbunatati si remodela aspectul dintilor, astfel incat pacientul sa isi recapete increderea in sine si sa poata zambi din nou fara complexe. Cu ajutorul serviciilor stomatologice pe care le ofera clinica dentara Life Dental Spa, estetica dentara are acum o abordare minim invaziva, biocompatibila, folosind tehnologii de ultima generatie, precum laserul dentar.

Ceea ce facem noi diferit fata de alte clinici dentare este faptul ca reusim sa construim planuri de tratament ce restaureaza zambetul cu interventii minime, lipsite de sacrificii inutile de tesut dentar. Gandim intotdeauna minimalist, ca si cum am trata proprii nostri dinti.

In acest fel, dupa o consultatie cu camera intraorala si o examinare amanuntita inclusiv radiologica, planul de tratament se stabileste dupa principiile minim-invazivitatii.

Conform acestor principii, specialistii Life Dental Spa alcatuiesc planul de tratament cu respect pentru tesuturile dentare, in felul urmator:

 •  recomanda albirea dentara cea mai putin invaziva, care nu afecteaza smaltul dentar, si anume ALBIREA DENTARA LASER;
 •  nu se recomanda fatetele dentare, care presupun slefuirea smaltului, in cazurile in care problema estetica este doar de natura cromatica si poate fi rezolvata cu ajutorul unor albiri dentare laser;
 •  nu se recomanda slefuirea si acoperirea dintilor cu fatete sau coroane, daca problema estetica poate fi corectata cu ajutorul unui aparat ortodontic; aparatul ortodontic nu presupune sacrificiu de substanta dentara, pastreaza integritatea dintilor si rezolva probleme estetice ce tin de pozitia dintilor pe arcade.
 •  nu se recomanda slefuirea si acoperirea cu coroane, daca dintii pot fi reconstruiti cu ajutorul unor fatete dentare. Fatetele dentare presupun o slefuire mult mai superficiala de smalt decat coroanele de acoperire.
 •  nu se recomanda fatetele dentare, daca dintii pot fi reconstruiti cu ajutorul unor obturatii (plombe) estetice;
 •  tratamentul cariilor se realizeaza minim invaziv, cu ajutorul laserului dentar, care indeparteaza doar smaltul cariat, nu si pe cel sanatos din dinte.

Cel mai important dar pe care ni-l ofera estetica dentara este increderea in sine, care revine o data cu zambetul larg pe care ni-l pune pe buze.

Pe langa multe alte tehnologii pe care le utilizeaza estetica dentara, cea mai importanta este LASER-ul DENTAR. Cu ajutorul acestei proceduri, pacientii vor primi tratamente rapide, fara DURERE si fara ACE.

<span class="bt_bb_before_after_image_before_text">Inainte</span><span class="bt_bb_before_after_image_after_text">Dupa</span>
Inainte
Dupa

Intra in Legatura cu noi

Telefon
0318 282 274
Email
office@lifedentalspa.ro

Programeaza-te!

Programeaza o vizita la Life Dental Spa, completeaza formularul de mai jos si vom reveni pentru a stabili o programare.

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Cele Mai Importante Proceduri De Estetica Dentara In Clinica Life Dental Spa Sunt:

  Albire Dentara Laser

  Albirea Dentara LASER

  Fatete Dentare

  Fatetele Dentare

  https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2021/03/Coroane-Ceramica.png

  Coroanele Dentare Ceramice si Ceramica pe Zirconiu

  Obturatie Dentara

  Obturatii Dentare Inalt Estetice Laser Dentar

  Reconturare Gingivala

  Reconturarea Gingivala Laser

  Implant Dentar Laser

  Implanturi Dentare Laser

  Cum Putem Avea Dintii Albi Si Sanatosi?

  Sanatatea dintilor este un factor important pentru fiecare dintre noi, iar serviciile de estetica dentara ofera in plus si frumusete dintilor, nu doar functionalitate.

  In stomatologia clasica, se punea accentul mai mult pe functionalitate decat pe efectul estetic al restaurarilor. Acest lucru insemna ca principalul obiectiv al tratamentelor era sa refaca masticatia si nu neaparat sa ofere un zambet frumos. In aceasta ordine de idei, probabil cunoasteti cu totii celebrele plombe metalice de amalgam care erau folosite in trecut pe scara larga sau coroanele din metal auriu sau argintiu care refaceau morfologia dintilor.

  Pacientii zilelor noastre nu isi mai doresc reconstructii inestetice, chiar daca acestea ofera garantia rezistentei in timp. In plus, aliajele metalice, si mai ales amalgamul cu mercur, prezinta un potential toxic pentru organism.

  De aceea, stomatologia moderna si mai ales cosmetica dentara, vin in intampinarea acestor noi nevoi, cu ajutorul unor materiale care sunt in acelasi timp si rezistente si estetice. Printre aceste materiale se numara rasinile de compozit pentru realizarea plombelor (in locul amalgamului cu mercur), coroanele integral ceramice si de zirconiu (in locul celor metalice), pivotii de zirconiu sau din fibra de sticla (in locul celor turnati din metal).

  Astfel, in cazul in care clientii nostri doresc sa aiba parte de dinti albi si sanatosi, recomandam realizarea unei consultatii la cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru realizarea unui plan de tratament corect, care sa corespunda atat nevoilor functionale cat si a celor estetice.

  Proceduri Estetica Dentara

  Clinica stomatologica Life Dental Spa ofera pacientilor servicii de estetica dentara eficiente si de inalta calitate.

  Dintre acestea, cele mai accesate sunt urmatoarele:

  •  Albire dentara LASER;
  •  Fatete dentare;
  •  Implant dentar LASER;
  •  Lucrari protetice estetice;
  •  Obturatii (plombe) fizionomice;
  •  Tratamentul ortodontic (corectarea pozitiei dintilor);
  •  Coroane integral ceramice, cu aspect ultra-natural;
  •  Coroane de ceramica pe zirconiu si zirconiu integral;
  •  Proceduri de igienizare profesionala (detartraj ultrasonic, periaj profesional, airflow)

  Toate aceste proceduri au ca scop final realizarea unui aspect sanatos si frumos al dintilor. Pe langa faptul ca procedurile de estetica dentara restabilesc rezistenta dintilor, ofera si infrumusetarea zambetului.

  Cand vorbim despre un tratament estetic, ne referim adesea la unul care “nu se vede”, mai ales atunci cand este vorba despre coroane , fatete sau plombe (obturatii) dentare. Manopera este atat de bine integrata in ansamblul dentar, incat nu o poti distinge datorita aspectului extrem de natural.

  Pe dintii frontali mai ales, ne dorim ca o plomba noua sa aiba un aspect cat mai natural, sa imite nuanta si transluciditatea dintilor si sa nu se distinga limitele ei. La fel se intampla si atunci cand este cimentata o coroana noua, trebuie sa respecte anatomia, culoarea si translucenta dintilor vecini, altfel se va distinge usor faptul ca nu este un element natural si va arata total inestetic.

  Va amintiti acele coroane care se disting usor ca fiind “dinti pusi”? De obicei sunt mai opace decat dintii naturali si au un lizereu inchis la culoare, langa gingie. Acest aspect se datoreaza de obicei prezentei aliajelor metalice in structura coronitei, care transpar langa gingie si sunt total inestetice. Datorita noilor materiale folosite pentru realizarea coroanelor dentare, ceramica si zirconiul, aspectul coroanelor este mult imbunatatit, nu mai exista margini innegrite si biocompatibilitatea este net superioara.

  In ceea ce priveste pivotii dentari, acestia sunt folositi pentru a oferi rezistenta radacinii dentare care va primi o coroana. In trecut, acestia erau piese metalice turnate, masive, care se cimentau pe canalul radacinii. Datorita prezentei acestora, restaurarile nu erau dintre cele mai estetice, deoarece prezenta metalului transpare prin coroana si in zona gingivala.

  In clinica Life Dental Spa, acesti pivoti metalici au fost inlocuiti cu pivoti de fibra de sticla sau zirconiu, care indeplinesc mult mai bine cerintele estetice oferind in acelasi timp si rezistenta adecvata.

  Albirea Profesionala Cu Lampa

  Procedura de albire profesionala cu lampa pe care o ofera clinica noastra pacientilor este o metoda simpla, rapida si cu efecte durabile in timp. Prin aceasta procedura pacientii nostri vor avea parte de o stare de bine, un zambet stralucitor si mai multa incredere in sine. Recomandam aceasta procedura tuturor celor care isi doresc un zambet mai alb, cu costuri de procedura minime.

  Albirea dentara cu lampa este o procedura clasica, ce presupune aplicarea unui gel special pe dinti si expunerea la o lampa cu lumina UV, ce activeaza acest gel. In urma activarii cu lampa, gelul elibereaza oxigen activ, care se leaga de pigmentii coloranti din dinte si reactioneaza cu ei, transformandu-i in apa si amoniac (substante existente in mod normal in organism).

  Rezultatul procedurii este albirea cu cateva nuante a dintilor. Intensitatea albirii depinde de nuanta initiala a dintilor, de timpul de expunere si de capacitatea de absorbtie a substantei de albire de catre smaltul dintilor.

  Cu toate ca aceasta procedura va ofera un zambet stralucitor si sanatos cu costuri reduse si efecte pe termen lung, Life Dental Spa recomanda procedura de albire dentara LASER, ca fiind superioara celei clasice, realizate cu lampa.

  Albirea Dentara Laser

  Procedura de albire profesionala cu lampa pe care o ofera clinica noastra pacientilor este o metoda simpla, rapida si cu efecte durabile in timp. Prin aceasta procedura pacientii nostri vor avea parte de o stare de bine, un zambet stralucitor si mai multa incredere in sine. Recomandam aceasta procedura tuturor celor care isi doresc un zambet mai alb, cu costuri de procedura minime.

  Albirea dentara cu lampa este o procedura clasica, ce presupune aplicarea unui gel special pe dinti si expunerea la o lampa cu lumina UV, ce activeaza acest gel. In urma activarii cu lampa, gelul elibereaza oxigen activ, care se leaga de pigmentii coloranti din dinte si reactioneaza cu ei, transformandu-i in apa si amoniac (substante existente in mod normal in organism).

  Rezultatul procedurii este albirea cu cateva nuante a dintilor. Intensitatea albirii depinde de nuanta initiala a dintilor, de timpul de expunere si de capacitatea de absorbtie a substantei de albire de catre smaltul dintilor.

  Cu toate ca aceasta procedura va ofera un zambet stralucitor si sanatos cu costuri reduse si efecte pe termen lung, Life Dental Spa recomanda procedura de albire dentara LASER, ca fiind superioara celei clasice, realizate cu lampa.

  Fatete Dentare

  Fatetele dentare sunt un serviciu in voga acum in clinicile dentare. Multi pacienti solicita acest tratament din dorinta de a-si transforma zambetul intr-unul hollywoodian, admirat de toata lumea.

  Fatetele dentare reusesc ca printr-o interventie minim-invaziva asupra smaltului dentar sa refaca la modul fundamental zambetul. Ele pot corecta discromii, forme inestetice, pozitii usor deviate ale dintilor, pot masca dinti cu multe plombe nefizionomice. Pot fi solutii excelente pentru dinti crapati, fisurati, fracturati. Ca si material, pentru realizarea lor se prefera ceramica, datorita esteticii ridicate si preciziei cu care sunt realizate in laborator, prin frezare computerizata.

  Fatetele reprezinta structuri fine de portelan ce acopera fetele vizibile ale dintilor, asigurand refacerea estetica a zambetului. Procedura se efectueaza prin cimentarea adeziva a acestora pe suprafata naturala a dintilor.

  Beneficiile pe care le obtin pacientii in urma procedurii de fatetare sunt urmatoarele:

  •  timp de lucru scurt (doua sedinte de lucru);
  •  pana la finalul realizarii fatetelor defintive, pacientul va purta fatete provizorii, pentru a putea sa isi urmeze programul normal in societate;
  •  sunt utilizate materiale biocompatibile;
  •  metoda de frezare computerizata CAD/CAM asigura o adaptare perfecta a fatetelor la dintii naturali;
  •  aspect natural si estetic al zambetului.

  Medicii clinicii stomatologice Life Dental Spa recomanda efectuarea procedurii atunci cand:

  •  pacientii au probleme de muscatura;
  •  dinti fracturati sau ciobiti;
  •  dinti abrazati;
  •  dinti cu o culoare si o forma imperfecta.

  Serviciile de estetica dentara folosite de specialistii clinicii Life Dental Spa, sunt metode sigure, minim-invazive cu durabilitate excelenta pe termen lung.

  Preturi Estetica Dentara

  Estetica dentara reprezinta un serviciu premium, ce se adreseaza pacientilor ce isi doresc refacerea zambetului cu materiale de cea mai buna calitate, biointegrate. De fapt, nici nu putem vorbi despre estetica dentara decat in conditiile folosirii unor materiale si proceduri cu standarde inalte. Un material ieftin nu poate implini exigentele cerute de estetica dentara . Asadar, calitatea este absolut necesara daca ne dorim un zambet de Hollywood.

  Ceea ce ne-a preocupat pe noi, insa, a fost sa reusim sa oferim calitatea superioara a acestor proceduri la preturi accesibile pentru pacientii nostri. Dar cu siguranta nu vom face rabat de la calitate.

  Cunoastem foarte bine necesitatile pacientilor, astfel incat le garantam ca la clinica stomatologica din Bucuresti vor beneficia de cel mai bun raport calitate-pret in ceea ce priveste serviciile dentare.

  Pretul unei obturatii estetice realizate cu laserul porneste de la 297 lei, iar cel al unei albiri dentare de la 465 lei/sedinta.

  Pacientii nostri vor avea rezultate garantate de estetica dentara la cel mai bun pret oferit de clinica Life Dental Spa.

  Recomandari Pentru Un Zambet De Hollywood

  In prezent, exigentele estetice ale pacientilor sunt mult mai mari decat in trecut. Acum isi doresc nu doar refacerea masticatiei si functionalitatii, ci si un aspect frumos al zambetului si de aceea se informeaza de obicei temeinic inainte de a ajunge la dentist.

  In plus, influenta vedetelor de pe micile si marile ecrane este evidenta: cu totii ne dorim sa zambim ca ele, larg si fara complexe, expunand niste dinti albi, frumosi si sanatosi.

  Si pentru ca exigentele pacientilor au crescut, si calitatea serviciilor de estetica dentara trebuie sa fie una pe masura. Asadar, Life Dental Spa recomanda pacientilor care isi doresc un zambet de Hollywood urmatoarele proceduri:

  •  albirea dintilor cu LASER;
  •  detartrajul periodic cu ultrasunete, periajul profesional si air-flow-ul pentru indepartarea tartrului si petelor inestetice de pe dinti;
  •  o igiena dentara corecta si riguroasa acasa, care sa includa folosirea dusului bucal;
  •  fatete dentare;
  •  coroane dentare fizionomice integral ceramice sau din zirconiu;
  •  aparatul dentar Invisalign – invizibil, pentru alinierea dintilor pe arcade;
  •  tratament ICON pentru petele albe de smalt;
  •  tratamente de remineralizare a smaltului

  In cadrul clinicii stomatologice din Bucuresti, pacientii nostri primesc toate aceste recomandari in urma unei consultatii de specialitate, cu ajutorul camerei intraorale si a radiografiilor. Alegerea tipului de tratament potrivit se face impreuna cu medicul dentist, care face recomandari personalizate ce tin cont de nevoile si exigentele pacientului.

  Unii pacienti au asteptari nerealiste de la proprii lor dinti, si in aceste cazuri rolul specialistului este foarte important pentru a oferi explicatii exacte, cu avantaje si dezavantaje, pentru fiecare procedura de estetica dentara pentru care se opteaza.

  Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste obtinerea unui zambet frumos, incurajam pacientii sa isi faca o programare la cabinetul stomatologic din Bucuresti.

  Testimoniale

  Testimonial Catalin Maruta
  Catalin Maruta

  Am fost prima data cu David, a doua oara cu Eva, iar a treia oara am venit aici la prietenii nostri cu Mateo (nepotul meu), pentru ca a trebuit sa isi sigileze maselele si sa aiba o dantura perfecta. Iar Ana a fost de nota 10! Asa ca…David a fost, Eva a fost, Mateo a fost, dar mai avem treaba! Multumim mult de tot!

  Tavi Clonda Testimonial
  Tavi Clonda

  Salutare! Sunt Tavi Clonda si vreau sa spun ca sunt foarte bucuros ca am descoperit Life Dental Spa.
  Pentru ca de cand am venit la Life Dental Spa am uitat ce inseamna durere la dentist.
  Mi-am invins teama care m-a tinut cam 3 ani, de cand am fetitele, sa vin la dentist.
  Am scapat de acele care faceau anestezie, ceea ce este un lucru minunat si orice manopera, orice lucrare se face cu laserul. De la tratarea cariilor pana la albirea laser.
  Diferenta de bani este foarte mica, eu va recomand Life Dental Spa, uitati de frica la dentist, aveti grija de dintii dumneavostra si fiti sanatosi si la minte si la corp Life Dental Spa!

  Gabriela Cristea Testimonial
  Gabriela Cristea

  Dupa o perioada lunga, m-am hotarat sa vin la dentist si bine am facut, pentru ca in ciuda faptului ca aparent nu aveam nici o problema, pentru ca din pacate probleme, atunci cand vine vorba de dantura, pot aparea fara simptome.
  Lucru care s-a intamplat si la mine si sunt foarte fericita ca am ales Life dental Spa, pentru ca aici lucrurile se intampla fara durere, fara frica si e foarte relaxat.
  Toti oamenii sunt extrem de relaxati, pentru ca dispun de aparatura foarte buna care ii face pe medici sa transmita.

  Dr. Cristina Obreja

  Specialist Laser Dentar

  Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

  Dr. Felicia Paduraru

  Specialist Implantologie Orala

  Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

  Dr. Cazimir Vlasie

  Specialist Implantologie si Protetica

  Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

  Partenerii Nostri

  Logo Aeroporturi Bucuresti
  Logo Stefanini
  Logo GarantiBank
  Logo Banca Transilvania
  Dr Cristina Obreja

  Programeaza-te acum!

   Nume

   Prenume

   Adresa de E-Mail

   Numar Telefon

   Selecteaza orasul Oras

   Tratament solicitat

   Dr Cristina Obreja
   Suna
   Programeaza-te