Servicii stomatologice

Oferite in clinicile Life Dental Spa

Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere servicii de stomatologie menite sa amelioreze si sa vindece diverse afectiuni si complicatii ale dintilor. Unul din principalele obiective ale noastre il reprezinta realizarea Tratamentelor Fara Durere, folosirea Materialelor Biocompatibile pentru corpul uman, precum si Stomatologia Holistica. Noi, la Life Dental Spa ‘Tratam oameni, nu doar dinti’.

Fast & Fixed este un sistem absolut inovator
Tratam cauzele, nu doar efectele
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!
Evitarea utilizarii bisturiului
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!
Tratarea afectiunilor dentare la copii
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!
Tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!

Serviciile stomatologice oferite de Life Dental Spa va asigura Tratamente LASER, FARA ACE, FARA FREZA si FARA DURERE. In clinica stomatologica Life Dental Spa aveti parte de servicii stomatologice profesioniste si de incredere, intr-un mediu relaxant de spa. Clinicile stomatologice ofera o gama intreaga de servicii stomatologice premium, minim-invazive, cu rezultate excelente pe termen lung. Astfel, in cadrul clinicii noastre va veti putea bucura de tratamente profesionale, realizate cu echipamente tehnice de nivel avansat. Cu ajutorul serviciilor noastre stomatologice veti avea parte de zambete si momente de bucurie lipsite de dureri ale dintilor.

Ce va putem oferi? Servicii de stomatologie dentara de inalta calitate, unde veti economisi bani, timp si nervi. Aici veti gasi servicii dentare profesioniste la cel mai bun raport calitate-pret.

Serviciile noastre
Stomatologice:

Implant Dentar Laser

Implanturi Dentare Asistate Laser

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2021/02/Fast-Fixed-Card.png

Dinti ficsi in 24 de ore - Fast&Fixed

Protocol Holistic pentru Tratarea Parodontoza si Gingivita

Tratarea Gingivitei si a Parodontozei

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2021/03/Aparat-Dentar-invisalign.png

Aparate Dentare Clasice sau Invizibile

Stomatologie Laser pentru Copii

Stomatologie Laser pentru copii (fara durere)

Periaj Profesional

Profilaxie(Detartraj si Sterilizare Laser)

Albire Dentara Laser

Albirea dintilor cu Laser in doar 30 de minute

Coroane Dentare Zirconiu si Ceramica

Lucrari protetice din materiale biocompatibile

Biostimulare dentara laser

Chirurgie asistata Laser

Pentru servicii stomatologice dentare de calitate si impecabil executate, apelati la clinica stomatologica Life Dental Spa.

Intrebari
Frecvente

Cele mai frecvente intrebari despre serviciile noastre stomatologice.

https://www.lifedentalspa.ro/wp-content/uploads/2020/01/portfolio_08-1-1280x853.jpg

Descarca Brosura

Descarca brosura si alfa mai multe informatii despre serviciile noastre stomatologice.

Cum alegem serviciile stomatologice de calitate?

Calitatea serviciilor stomatologice reprezinta punctul de plecare in procesul de imbunătăţire a sanatatii orale, dar si a intregului organism uman! Calitatea serviciilor, a tehnologiei, a tratamentelor si a materialelor utilizate reprezinta pentru noi elementele de baza pentru a le putea oferi pacientilor nostri garantia investitiei in sanatate, pe termen lung. In ceea ce priveste sanatatea dintilor, recomandam doar servicii stomatologice de calitate, deoarece apeland la acestea se pot economisi bani, timp si nervi. Pe langa aceasta, problemele de sanatate de la nivelul cavitatii bucale reprezinta un element important in viata noastra, de aceea realizarea serviciilor stomatologice de calitate pe care vi le ofera clinicile stomatologice Life Dental Spa vor avea grija mereu de indicarea unui tratament corect, la un pret accesibil, indicarea unui tratament personalizat, iar datorita echipamentului tehnic modern, oferim solutii de profilaxie, de endodontitie, pentru tratarea gingivitei si a parodontozei, lucrari protetice si implanturi asistate laser.

Fiecare pacient care trece pragul clinicii Life Dental Spa beneficiaza de o discutie cu medicul curant, care cuprinde atat o parte de istoric medical, cat si o parte de stil de viata. Acestea ajuta medicul sa observe care aspecte au dus la imbolnavirea pacientului si cum il putem ajuta ca sa recupereze starea de sanatate.

Pentru clinica Life Dental Spa garantia servicilor de calitate reprezinta principala valoare dupa care ne ghidam activitatea. Astfel, medicii specializaţi în diferite ramuri ale stomatologiei, procedurile moderne, aparatura de ultimă generaţie şi programele personalizate plasează clinica Life Dental Spa la un nivel superior de calitate.

Alegerea medicului dentist si a clinicii stomatologice de calitate este primul pas atat spre un implant dentar reusit, cat si pentru un zambet frumos si sanatos. De aceea medicii din cadrul echipei Life Dental Spa se bazeaza pe vindecarea blanda, prin calea cea mai putin daunatoare, intelegand ca vindecarea va insemna restabilirea echilibrului pacientului din toate punctele de vedere, printr-o relatie armonioasa si sincera medic-pacient.

Medicii clinicii Life Dental Spa ofera o consultatie de specialitate pacientilor sai pentru ca ei sa inteleaga abordarea clinicii; li se vor explica problemele de sanatate pe care le au, ce repercusiuni exista pe termen scurt, mediu si lung daca nu le trateaza si ce variante de tratament oferim noi. Asigurarea calitatii de prestare a serviciilor stomatologice nu se rezuma doar la pretul acesteia, de aceea nu ar fi indicat sa va orientati dupa factorul pret.

Clinica Life Dental Spa ofera balanta ideala intre pret si calitate si asigura tuturor pacientilor tratamente stomatologice de cea mai inalta calitate cu echipamente de ultima generatie si personal medical specializat. Fiind orientati spre îmbunătăţirea continuă a performanţelor serviciilor stomatologice, recomandam pacientilor alegerea unor servicii de stomatologie tinand cont de calitatea acestuia si nu doar de pret!

De ce servicii stomatologice de calitate?

 • In primul rand acestea iti ofera servicii profesioniste la cel mai bun raport calitate pret.
 • Punem sanatatea pacientului pe primul loc inainte de orice.
 • Punem pe primul loc preventia si salvarea dintilor deja existenti inaintea inlocuirii acestora.
 • Economisesti timp, bani si nervi.
 • Medicii stomatologi sunt specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare.
 • Oferim servicii premium, prin folosirea tehnologiei performante, precum Laserul Dentar.

Va așteptăm în cabinetelul stomatologic cu cele mai moderne si inovatoare tratamente dentare, prin care medicii noștri dentiști te ajută să îți redobândești sănătatea dentară și încrederea în propria persoană.

Care sunt preturile la clinica Life Dental Spa?

Conceptul Life Dental Spa se traduce prin tratamente stomatologice personalizate, calitative la preturi accesibile. De aceea, cabinetul nostru stomatologic va ofera servicii stomatologice care incep cu o consultatie amanuntita cu camera intraorala. Astfel, pacientii nostri pot beneficia inca de la prima vizita de consultatie, un plan de tratament, pot cunoaste medici stomatologi profesionisti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne si care au solutia unei danturi frumoase si sanatoase, la preturi accesibile. Prin adresarea unei consultatii stomatologice, pacientii vor avea ocazia sa previna anumite probleme dentare, vor fi scutiti de o investitie nereusita, vor cunoaste atat cauzele afectiunii dentare, cat si posibilele tratamente pe care si le va putea efectua in urma vizitei la stomatolog.

Daca ne raportam la preturile serviciilor stomatologice oferite de clinica noastra, acestea difera in functie de planul de tratament. De aceea este foarte importanta consultatia la medicul specialist pentru a cunoaste cat de avansata este afectiunea dentara. In functie de problema dentara de care dispune pacientul nostru se va stabili si pretul tratamentului.

Astfel, pretul unui tratament de obturatie dentara cu material calitativ incepe de la 137 de lei, aceasta presupune astuparea terapeutica a cavitatii unui dinte cariat. In ceea ce privesc preturile unui tratament de gingivita si parodontoza, preturile incep de la 397 lei in functie de cat de avansata este afectiunea. Astfel efectuarea unui tratament de detartraj in cadrul clinicii noastre, incepe de la 147 lei, unde veti avea parte de inlaturarea tartarului cu ajutorul materialelor ultramoderne cu ultrasonic, astfel pacientii nostri se pot bucura de proceduri nedureroase si de o calitate superioara.

Clinica dentara Life Dental Spa utilizeaza tehnici stomatologice de ultima generatie, care ofera servicii stomatologice de calitate, pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de tratamente sigure si pe termen lung.

De ce sa alegi serviciile stomatologice Life Dental Spa?
 • Suntem prima clinica dentara LASER din Romania;
 • Suntem prima clinica de stomatologie HOLISTICA din Romania;
 • Promovam tratamentele dentare minim-invazive, tratamente Laser fara durere, fara ace si fara freza;
 • Lucram cu materiale stomatologice BIOCOMPATIBILE de cea mai inalta calitate;
 • Beneficiem de o tehnologie ultramoderna;
 • Recomandam pacientilor nostri tratamente sigure, pe termen lung;
 • Tratam oameni, nu DOAR dinti.

Daca te-am convins, te asteptam sa faci o programare pentru o consultatie gratuita.

Dr Cristina Obreja

Programeaza-te

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Dr Cristina Obreja

  Contact Life Dental Spa

  Suntem prima clinica din Romania unde poti opta pentru plombe NON-TOXICE.

  Program Clinici

  Verifica programul Clinicilor Noastre si planuieste o vizita.

  Luni
  8AM-9PM
  Marti
  8AM-9PM
  Miercuri
  8AM-9PM
  Joi
  8AM-9PM
  Vineri
  8AM-9PM
  Sambata
  8AM-4PM
  Telefon
  Bucuresti 0318 282 274
  Iasi 0311 094 714
  Adrese Clinici
  Piata Victoriei, Strada Frumoasa 42A, Bucuresti
  Bd. Gen. Gheorghe Magheru 1-3, Cladirea Magheru
  Strada Nicolae Gane nr. 2, Iasi
  Programeaza-te
  Bucuresti 0318 282 274
  Iasi 0311 094 714
  Email
  office@lifedentalspa.ro
  iasi@lifedentalspa.ro
  Suna
  Programeaza-te