Servicii stomatologice

oferite in clinicile Life Dental Spa

Specialistii nostri sunt pregatiti sa iti ofere servicii stomatologice menite sa amelioreze si sa vindece diverse afectiuni si complicatii ale dintilor. Unul din principalele obiective ale noastre il reprezinta realizarea tratamentelor cu laser, folosirea materialelor biocompatibile pentru corpul uman, precum si stomatologia holistica

Noi, la Life Dental Spa

Tratam oameni, nu doar dinti

DINTI FICSI IN 24 ore

Pentru pacientii care isi doresc sa zambeasca fara complexe, sistemul dinti ficsi in doar o zi reprezinta solutia ideala. O reconstructie cu dinti ficsi pe implanturi dentare este o varianta mult mai confortabila si fiziologica pentru pacient si totodata, mult mai usor de acceptat din punct de vedere functional de acesta.

TRATAMENT Carii cu LASER

Clinica stomatologica Life Dental Spa foloseste laser dentar in cadrul tuturor ramurilor stomatologice, incepand de la endodontie, protetica, estetica dentara, ortodontie si pana la implantologie si chiar si pedodontie (stomatologie pentru copii).

PARODONTOLOGIE

Bolile parodontale sunt afectiuni cronice foarte periculoase de natura infectioasa. Acestea pot fi cauzate de flora microbiana din cavitatea bucala care afecteaza gingiile si totodata, tesuturile de sustinere a dintilor. Netratarea la timp a acestora poate duce in final la pierderea dintilor.

IMPLANTOLOGIE LASER

Implantologia este acea ramura a stomatologiei care are rolul de a rezolva problemele legate de lipsa dintilor, cunoscuta si sub denumirea de edentatie, sau a celor grav deteriorati cu ajutorul implanturilor dentare. 

ENDODONTIE

Infectiile dentare dezvoltate in interiorul canalelor radacinii sau la varful acesteia pot fi tratate, gratie tehnologiei moderne, cu ajutorul laserului stomatologic. Clinicile stomatologice Life Dental Spa ofera tratamente endodontice la cel mai inalt nivel, folosind materiale dentare biocompatibile si instrumente de ultima generatie!

PROTETICA

Coroanele dentare sunt lucrari protetice confectionate din diferite materiale, cu rolul de a imbunatati estetica si functionalitatea dentara. Functiile pe care le indeplinesc coroanele dentare sunt de acoperire sau de invelire a unui dinte care a suferit probleme estetice sau afectarea functionalitatii, din cauza anumitor factori care au dus la degradarea acestuia.

PROFILAXIE

Profilaxia orala cuprinde toate mijloacele si tehnicile utilizate pentru a preveni imbolnavirea oro-dentara. Pastrarea unei igiene dentare corecte, trebuie corelata cu vizitele regulate in cabinetul stomatologic, deoarece un medic specialist poate observa, in urma unui control de rutina, eventuale debuturi ale unor procese patologice. Astfel, acestea pot fi tratate intr-o faza incipienta, eliminand riscul unei posibile agravari ulterioare.

PEDODONTIE

Nu de putine ori am fost intrebati de catre pacienti ce inseamna cuvantul “pedodontie” , pe care l-am introdus in serviciile clinicii noastre. Acesta poate fi sinonim cu “stomatologie copii”, reprezentand acea ramura a medicinei dentare care se ocupa de tratarea afectiunilor dentare la copii.

ORTODONTIE

Ortodontia reprezinta o ramura a stomatologiei si are ca scop imbunatatirea aspectului, pozitiei si mai ales, a functionalitatii dintilor care de cele mai multe ori, sunt anormal aliniati. Uneori, dintii unui copil sau maxilarul acestuia nu se dezvolta intr-un mod normal, iar din acest motiv, medicii specialisti in ortodontie au poibilitatea sa intervina pentru remodelarea inclusiv a oaselor maxilare.

ESTETICA DENTARA

In stomatologie, procedurile de ESTETICA DENTARA reprezinta modalitatea de a imbunatati si remodela aspectul dintilor, astfel incat pacientul sa isi recapete increderea in sine si sa poata zambi din nou fara complexe. Cu ajutorul serviciilor stomatologice pe care le ofera clinica dentara Life Dental Spa, estetica dentara are acum o abordare minim invaziva, biocompatibila, folosind tehnologii de ultima generatie, precum laserul dentar.

CHIRURGIE DENTARA cu LASER

Chirurgia dentara este vazuta ca o latura invaziva si dureroasa a stomatologiei clasice, provocandu-le pacientilor o teama profunda fata de interventiile de acest fel. Stomatologia moderna a adus un suflu nou asupra acestui domeniu, facand ca extractiile, chistectomiile sau alte manopere sa fie mai usor de realizat.

In clinica stomatologica Life Dental Spa ai parte de servicii stomatologice profesioniste si de incredere, intr-un mediu relaxant de spa. Clinicile stomatologice ofera o gama intreaga de servicii stomatologice premium, minim-invazive, cu rezultate excelente pe termen lung. Astfel, in cadrul clinicii noastre te vei putea bucura de tratamente profesionale, realizate cu echipamente tehnice de nivel avansat. Cu ajutorul serviciilor noastre stomatologice vei avea parte de zambete si momente de bucurie lipsite de dureri ale dintilor.

Ce îti putem oferi? Servicii de stomatologie dentara de inalta calitate, unde vei economisi bani si timp. Aici vei gasi servicii stomatologice profesioniste la cel mai bun raport calitate-pret.

Serviciile stomatologice de calitate reprezinta punctul de plecare in procesul de imbunătăţire a sanatatii orale, dar si a intregului organism uman! Calitatea serviciilor, a tehnologiei, a tratamentelor si a materialelor utilizate reprezinta pentru noi elementele de baza pentru a le putea oferi pacientilor nostri garantia investitiei in sanatate, pe termen lung. In ceea ce priveste sanatatea dintilor, recomandam doar servicii stomatologice de calitate, deoarece apeland la acestea se pot economisi bani, timp si nervi. Pe langa aceasta, problemele de sanatate de la nivelul cavitatii bucale reprezinta un element important in viata noastra, de aceea realizarea serviciilor stomatologice de calitate pe care ti le ofera clinicile stomatologice Life Dental Spa vor avea grija mereu de indicarea unui tratament corect, la un pret accesibil, indicarea unui tratament personalizat, iar datorita echipamentului tehnic modern, oferim solutii de profilaxie, de endodontitie, pentru tratarea gingivitei si a parodontozei, lucrari protetice si implanturi dentare.

Fiecare pacient care trece pragul clinicii Life Dental Spa beneficiaza de o discutie cu medicul curant, care cuprinde atat o parte de istoric medical, cat si o parte de stil de viata. Acestea ajuta medicul sa observe care aspecte au dus la imbolnavirea pacientului si cum il putem ajuta ca sa recupereze starea de sanatate.

Pentru clinica Life Dental Spa garantia servicilor de calitate reprezinta principala valoare dupa care ne ghidam activitatea. Astfel, medicii specializaţi în diferite ramuri ale stomatologiei, procedurile moderne, aparatura de ultimă generaţie şi programele personalizate plasează clinica Life Dental Spa la un nivel superior de calitate.

Alegerea medicului dentist si a clinicii stomatologice de calitate este primul pas atat spre un implant dentar reusit, cat si pentru un zambet frumos si sanatos. De aceea medicii din cadrul echipei Life Dental Spa se bazeaza pe vindecarea blanda, prin calea cea mai putin daunatoare, intelegand ca vindecarea va insemna restabilirea echilibrului pacientului din toate punctele de vedere, printr-o relatie armonioasa si sincera medic-pacient.

Medicii clinicii Life Dental Spa ofera o consultatie de specialitate pacientilor sai pentru ca ei sa inteleaga abordarea clinicii; li se vor explica problemele de sanatate pe care le au, ce repercusiuni exista pe termen scurt, mediu si lung daca nu le trateaza si ce variante de tratament oferim noi. Asigurarea calitatii de prestare a serviciilor stomatologice nu se rezuma doar la pretul acesteia, de aceea nu ar fi indicat sa va orientati dupa factorul pret.

Clinica Life Dental Spa ofera balanta ideala intre pret si calitate si asigura tuturor pacientilor tratamente stomatologice de cea mai inalta calitate cu echipamente de ultima generatie si personal medical specializat. Fiind orientati spre îmbunătăţirea continuă a performanţelor serviciilor stomatologice, recomandam pacientilor alegerea unor servicii de stomatologie tinand cont de calitatea acestuia si nu doar de pret!

De ce servicii stomatologice de calitate?

 • In primul rand acestea iti ofera servicii profesioniste la cel mai bun raport calitate pret.
 • Punem sanatatea pacientului pe primul loc inainte de orice.
 • Punem pe primul loc preventia si salvarea dintilor deja existenti inaintea inlocuirii acestora.
 • Economisesti timp, bani si nervi.
 • Medicii stomatologi sunt specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare.
 • Oferim servicii premium, prin folosirea tehnologiei performante, precum Laserul Dentar.

Va așteptăm în cabinetelul stomatologic cu cele mai moderne si inovatoare tratamente dentare, prin care medicii noștri dentiști te ajută să îți redobândești sănătatea dentară și încrederea în propria persoană.

Conceptul Life Dental Spa se traduce prin tratamente stomatologice personalizate, calitative la preturi accesibile. De aceea, clinica noastra stomatologica ofera servicii care incep cu o consultatie amanuntita cu camera intraorala. Astfel, pacientii nostri pot beneficia inca de la prima vizita de consultatie, un plan de tratament, pot cunoaste medici stomatologi profesionisti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne si care au solutia unei danturi frumoase si sanatoase, la preturi accesibile. Prin adresarea unei consultatii stomatologice, pacientii vor avea ocazia sa previna anumite probleme dentare, vor fi scutiti de o investitie nereusita, vor cunoaste atat cauzele afectiunii dentare, cat si posibilele tratamente pe care si le va putea efectua in urma vizitei la stomatolog.

Daca ne raportam la preturile serviciilor stomatologice oferite de clinica noastra, acestea difera in functie de planul de tratament. De aceea este foarte importanta consultatia la medicul specialist pentru a cunoaste cat de avansata este afectiunea dentara. In functie de problema dentara de care dispune pacientul nostru se va stabili si pretul tratamentului.

Astfel, preturile orientative ale tratamentelor dentare poti fi vazute chiar aici.

Clinica dentara Life Dental Spa utilizeaza tehnici stomatologice de ultima generatie, care ofera servicii stomatologice de calitate, pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de tratamente sigure si pe termen lung.

 • Suntem prima clinica dentara LASER din Romania;
 • Suntem prima clinica de stomatologie HOLISTICA din Romania;
 • Promovam tratamentele dentare minim-invazive;
 • Lucram cu materiale stomatologice BIOCOMPATIBILE de cea mai inalta calitate;
 • Beneficiem de o tehnologie ultramoderna;
 • Recomandam pacientilor nostri tratamente sigure, pe termen lung;
 • Tratam oameni, nu DOAR dinti.

Daca te-am convins, te asteptam sa faci o programare pentru o consultatie gratuita.

Iti doresti o programare?

De Acord Termeni si Conditii