Tot ce trebuie sa stii despre fast&fixed. Cum sa ai dinti ficsi in 24 de ore?

Zambetul perfect

Cuprins

Ce este mai exact Fast&Fixed?

        Fast and Fixed reprezinta o terapie imediata de reabilitare a maxilarelor pacientilor care prezinta edentatii totale, adica lipsa completa a dintilor pe arcadele dentare, in care se insereaza de la 4 pana la 6 sau 8 implanturi, restabilind astfel functia masticatiorie, element primordial acestei interventii, dar si cea estetica, pe care o putem reabilita la 24 de ore de la interventie prin intermediul unei lucrari provizorii, pana la integrarea in os a implantelor si incarcarea lucrarii dentare definitive. 

Chiar daca ne confruntam cu lipsa totala a dintilor sau cu dinti ce nu au putut fi salvati, irecuperabili mai exact, putem insera implanturi dentare imediate atat in osul maxilar nativ cat si exact in locul extractiilor dintilor respectivi. Procedeul de Fast and Fixed este o metoda terapeutica predictibila si sigura prin care pacientului i se poate schimba radical viata peste noapte, oricat de imposibil ar parea. 

Fast&Fixed are ca avantaje dinti ficsi

        Stim ca proteza mobila purtata un timp indelungat resoarbe osul maxilar din cauza presiunilor masticatorii care se exercita constant, lucru care duce la rezorbtii osoase, disconfort si incredere scazuta in sine din cauza lipsei de stabilitate, aceasta devenind balanta. 

Prin Fast and Fixed intelegem din start inlaturarea protezei dentare definitiv si inlocuirea ei cu un tratament realizat prin implant dentar.

Cati dinti are un om? 

Omul dispune de 32 de dinti, in contextul in care molarii de minte, in numar de 4, doi la maxilar si alti doi la mandibula au erupt pe arcadele dentare. Bineinteles, numarul dintilor poate varia dupa o anumita varsta datorita pierderii lor, dar si a unor anomalii dento maxilare mai complexe. 

Desi probabil ati auzit ca nu exista o dantura perfecta, prin terapia speciala Fast&Fixed ne apropiem de perfectiune aproape complet, deoarece lucrarea dentara rezolva problema unei danturi cu probleme complexe sau si mai mult, lipsa totala a danturii.

Are Fast&Fixed dezavantaje? 

Pentru ca suntem sinceri cu pacientii nostri si ne dorim ca tratamentul sa aiba succes pe termen lung, daca se poate pana la sfarsitul acestei vieti, alegem intotdeauna varianta optima de tratament, individualizata, fiind constienti in profesia noastra ca fiecare pacient este un om pe care il respectam si il tratam cu drag si empatie, iar fiecare om este diferit. 

Atata timp cat se respecta indicatiile medicului curant, in ceea ce priveste igiena oro-dentara , luare aminte la unele contraindicatii si respectarea terapiei antibiotice post operatorii , sansele sunt foarte mici sa existe probleme. Un lucru clar este ca va fi nevoie de rabdare si cooperare cu medicul implantolog, dar si respectarea vizitelor si controalelor periodice, care se realizeaza aproximativ din 6 in 6 luni. 

Folosirea dusului bucal, a gelului antiseptic si bineinteles a periajului corect sunt vitale pentru succesul tratamentului prin tehnica Fast&Fixed, rezultatele optime si viitorul sanatos al tratamentului fiind legate stranse de aceste aspecte.

De ce vedem tot mai des diverse variatii legate de pret implant dentar?

Piata medicala este intr-un proces continuu de remaniere, intr-o evolutie constanta, adaptarea la necesitatile medicale dar si materiale ale pacientilor fiind extrem de importanta. 

Pentru preturi implant dentar, pacientii primesc o multitudine de oferte si stim ca nu este mereu usor pentru acestia sa evalueze corect un raport calitate-pret. Mai ales cand vorbim de Fast&Fixed, suntem perfect constienti ca pretul conteaza pentru dumneavoastra, dar cu ajutorul specialistilor nostri in implantologie va promitem ca vom gasi solutia optima, medicii nostri folosind doar brand-uri de incredere si cu vechime in domeniu, asigurand o osteointegrare perfecta a implantelor dentare, fapt demonstrat de studiile stiintifice din ultimii 30 de ani. 

Cunoscand avantajele pentru dantura fixa versus proteza mobila, este usor de inteles de ce reabilitarea totala cu sprijin implantar este superioara.

Viziunea noastra, medicii echipei Life Dental Spa

Fiind un cabinet stomatologie laser, ne concentram pe o abordare minim invazive a tuturor afectiunilor si complicatiilor de natura stomatologica, insa vrem sa subliniem faptul ca punem accent pe fiinta umana ca intreg nu doar pe dintii cu probleme. Tratam omul in sine si nu doar problemele oro-dentare. 

Aducem la cunostina pacientului faptul ca succesul tratamentului prin implanturi dentare tine foarte mult de stilul de viata. Aici ne referim la anumiti factori care influenteaza la modul general sanatatea. Promovam si recomandam renuntarea la vicii precum fumatul, consumul excesiv de zahar si stresul cotidian pe cat posibil. 

Va sustinem in a alege cea mai buna metoda terapeutica, specialistii nostri stand la dispozitie cu o evaluare detaliata si cu realizarea minutioasa a planului de tratament, nu doar pentru a obtine un simplu zambet perfect si sanatos, ci pentru a va ajuta sa va schimbati viata intrutotul , dintii sanatosi fiind doar o parte, foarte importanta de altfel, a unui organism sanatos. 

Pentru a lua cea mai buna decizie, in acord cu dorintele pacientilor, va invitam la o consultatie la cabinetul stomatologic!

Programeaza ACUM o consultatie in cadrul clinicii noastre!
Life Dental Spa – Magheru One!

blank

Autor:

Life Dental Spa

Mai Multe
articole