Trebuie să îți refaci dantura? Ți-ai pierdut toți dinții din gură? Acum, există o soluție foarte ușoară și practică: reabilitarea orală în 24 de ore sau Fast & Fixed.

Echipa noastră de experți în implantologie avansată îți oferă întotdeauna alternative pentru a-ți recupera funcționalitatea și estetica cavității orale. În acest caz, dacă îți lipsesc toți dinții de pe arcadă, îți recomandăm o reabilitare orală completă.

 

În ce constă acest tratament inovator?

Fast & Fixed sau Dinți ficși în 24 de ore constă în plasarea implanturilor dentare în cavitatea bucală, care sunt distribuite după cum urmează: la maxilar se inserează în general un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, pe care se vor ancora două lucrări de dinți ficși, provizorii. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă, ce reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii. 

Până nu demult, soluția tradițională pentru pacienții care își pierduseră toți dinții era montarea protezelor dentare. Astăzi, această opțiune a fost înlocuită cu metode inovatoare de reabilitare orală, deoarece progresul, mai ales în clinicile stomatologice Life Dental Spa, este enorm. 

 

De ce să apelezi la o proteză pe gingii care poate provoca iritații și răni? Reabilitarea orală completă este soluția ta!

Astfel, considerăm că tratamentul complet de reabilitare orală este cel mai indicat în aceste situații, întrucât ne permite să plasăm mai puține implanturi decât în ​​cazurile în care înlocuim dinții izolați.

Acest lucru ne oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege zonele din cavitatea orală care au cea mai mare cantitate de os și, prin urmare, cea mai mare stabilitate pentru a introduce aceste implanturi.

Dinți ficși în 24 de ore reprezintă cea mai bună alternativă pentru a restabili funcția de mestecat și funcția estetică a zâmbetului tău, oferind o rată de succes de peste 98%. Amplasarea implanturilor este foarte ușoară și, datorită laserului dentar care, în clinicile noastre, asistă această procedură, este nedureroasă și minim invazivă, iar în câteva ore vei putea duce din nou o viață normală.

Dacă îți lipsesc toți dinții, alege reabilitarea orală completă și obține un zâmbet perfect. În scurt timp, vei vedea cum îți recuperezi aspectul dinților și funcționalitatea acestora. 

 

Ești hotărât?

Sună-ne la 0318 282 274, solicită programarea online sau vino într-una din clinicile noastre din București, Iași, Cluj, Sibiu, Oradea, Brașov, Arad, pentru a putea începe să studiem cazul tău cât mai curând posibil. Și zâmbește din nou și mestecă fără probleme!