Ți-ai pierdut toți dinții? Recuperează-i cu Fast & Fixed în doar 24 de ore!

Data

Ți-ai pierdut toți dinții? Recuperează-i cu Fast & Fixed în doar 24 de ore!

Trebuie să îți refaci dantura? Ți-ai pierdut toți dinții din gura? Acum, există o soluție foarte ușoară și practică: reabilitarea orală în 24 de ore sau Fast & Fixed .

Echipa de experți în implantologie avansată vă oferă alternative pentru a-ți recupera funcționalitatea și estetica cavității orale. În acest caz, dacă lipsesc toți dinții de pe arcadă, recomandăm o reabilitare orală completă.

 

În ce constă acest tratament inovator?

Fast & Fixed sau Dinți ficși în 24 de ore constă în plasarea implanturilor dentare în cavitatea bucală, care sunt distribuite după cum urmează: la maxilar se inserează în general un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, se îngrijește îngrijesc. vor încă două lucrări de dinți ficși, provizorii. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca să aibă o dantură fixă, ce face atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii. 

Până nu demult, soluția tradițională pentru pacienții care să pierduseră toți dinții era montarea protezelor dentare. Astăzi, această opțiune a fost înlocuită cu metode inovatoare de reabilitare orală, deoarece progresul, mai ales în clinicile stomatologice Life Dental Spa, este enorm. 

 

De ce să apelezi la o proteză pe gingii care poate provoca iritații și răni? Reabilitarea orală completă este soluția ta!

Astfel, am că tratamentul complet de reabilitare orală este cel mai indicat în aceste situații, deoarece nu permite să plasăm mai puține implanturi decât în ​​​​​​​cazurile în care înlocuim dinții izolate.

Acest lucru nu oferă, de asemenea, aceste posibilități de a alege zonele din cavitatea orală care au cea mai mare cantitate de os și, prin urmare, cea mai mare stabilitate pentru a introduce implanturi.

Dinți ficși în 24 de ore a cea mai bună alternativă pentru restabilirea funcției de mestecat și funcția estetică a zâmbetului tău, oferind sau rata de succes de peste 98%. Amplasarea implanturilor este foarte ușoară și datorită laserului dentar care, în clinicile noastre, este nedureroasă și minimă invazivă, iar în câteva ore vei putea duce la noua viață normală.

Dacă doriți dinții, alege reabilitarea orală completă și obținerea unui zâmbet perfect. În scurt timp, vei vedea cum recuperezi aspectul dinților și funcționalitatea acestora. 

 

Ești hotărât?

Sună-ne la 0318 282 274, solicită programarea online sau într-una din clinicile noastre din București, Iași, Cluj, Sibiu, Oradea, Brașov, Arad, pentru a putea începe să studieze cât mai curând posibil. Și zâmbește din nou și mestecă fără probleme!

Mai Multe
articole