Ți-ai pierdut dinții? Cu Life Dental Spa, ai soluția de a-i recupera cu o calitate garantată, rapid și economic!
blank

Data

Te simți jenat când vorbești sau când zâmbești și te trezești acoperindu-ți gura pentru că nu vrei ca alții să-ți observe lipsa dinților? Sau pur și simplu ai probleme când trebuie să mănânci? Dacă răspunsul este „da” și vrei să zâmbești din nou fără jenă, apelează la Life Dental Spa!

Zâmbetul este cartea de vizită a unui om. De cele mai multe ori, zâmbetul este prima trăsătura fizică pe care oamenii o observă. Din acest motiv și cu atât mai mult în societatea actuală, unde imaginea și stima de sine sunt foarte importante, este necesar să poți zâmbi cu încredere și fără teamă. 

 

Fast & Fixed este tehnica implantologiei și soluția ideală pentru a-ți recupera dinții în DOAR 24 de ore 

Life Dental Spa îți garantează o dantură în stare perfectă cu ajutorul procedurii Fast & Fixed, prin care vei obține atât dinți frumoși, cât și încredere în tine, siguranță și sănătate! În cadrul clinicilor Life Dental Spa se realizează Fast & Fixed, tehnica numită și „Dinți ficși în doar 24 de ore”. Această tehnică de ultimă generație, asistată laser, te ajută să obții dinți ficși fără durere! Astfel, cea mai mare problemă orală care oferă o imagine negativă, lipsa dinților, este rezolvată în doar 24 de ore.

Avantajele procedurii inovatoare Fast & Fixed

Pacientul care este supus unei intervenții Fast & Fixed are posibilitatea de a avea dinți fixați deja în prima ședință, cu avantaje considerabile, printre care:

  • Minim invazivitatea intervenției 
  • Restabilirea funcției masticatorii
  • Revenirea imediată la viața cotidiană normală, fără disconfort sau dificultate în interacțiunea socială
  • Procedura Fast & Fixed constă în inserarea unor implanturi speciale, angulate, care ocolesc formațiuni anatomice precum sinusul maxilar și canalul mandibular, și care beneficiază la maximum de oferta osoasă a pacientului. La maxilar se inserează un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, pe care se vor ancora două lucrări de dinți ficși, provizorii. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă, ce reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii.
  • Reducerea disconfortului și rapiditatea intervenției: 90% din tratament se efectuează într-o singură ședință, astfel pacientul va putea gestiona cu ușurință procedura
  • Funcția masticatorie este recuperată imediat
  • Calitatea vieții tale se va îmbunătăți considerabil și îți vei  recupera mai repede zâmbetul și mușcătura.

 

Aruncă o privire asupra mărturiilor câtorva pacienți ai clinicilor Life Dental Spa care au ales procedura Fast & Fixed:

  • „La început, am fost puțin sceptică și m-am întrebat cum este posibil să ai dinți ficși în 24 de ore. Ajunsesem să nu mai ies din casă de rușine, mi-am luat concediu de odihnă pentru că simțeam că toți oamenii își îndreaptă privirea asupra dinților mei lipsă. Ulterior, am zis să profit, că poate, cine știe, rezolv cumva. Astăzi, sunt mai fericită ca niciodată, iar visul mi s-a împlinit. Am o dantură albă și frumoasă, pot mânca orice, mă pot bucura de tot ce îmi oferă viața și zâmbesc ori de câte ori am ocazia.”
  • „Nu am avut niciodată o dantură frumoasă. Dar când am pierdut toți dinții, am simțit că s-a sfârșit lumea. Fiul meu mă vedea cât de trist eram și mă tot ruga să merg la dentist. Dar nu puteam, fiindcă nu dispuneam de banii necesari. Apoi a citit el pe Internet despre o ofertă la Fast and Fixed, s-a interesat și a aflat că există, la Life Dental Spa, posibilitatea plății în rate fără dobândă. Așa am și făcut. Cred că a fost cea mai frumoasă schimbare din viața mea. Recomand tuturor celor care și-au pierdut dinții și încrederea că există șanse de recuperare a lor.”

 

Clinicile stomatologice laser Life Dental Spa dispun de una dintre cele mai revoluționare tehnici Fast & Fixed. Rezultatele obținute, la nivel estetic și funcțional, sunt imbatabile. Recuperează-ți dantura și fă-ți o programare chiar AICI!

Mai Multe
articole