Astazi o sa va prezint un caz interesant si altfel. Aspectele tin de profilul pacientului, nu de manopera.

Suntem obisnuiti ca profilul pacientului care doreste o albire sa fie:

In cazul de astazi, este vorba despre o doamna de 63 de ani care isi dorea un zambet mai stralucitor pentru a-si creste increderea in sine si in zambetul ei. 

Albirea dentara a realizat-o pentru dansa si nu pentru ceilalti. Pacienta s-a prezentat la mine pentru a-si rezolva problemele dentare (obturatii coronare – plombe, tratamente protetice si albire).

inainte de albire laser

dupa albire laser

Primul pas a fost realizarea albirii dentare pentru a avea timp sa se stabilizeze culoarea si a-i putea realiza obturatiile coronare si lucrarile protetice la culoarea finala a albirii.

I-am explicat pacientei avantajele albirii dentare cu ajutorul laserului:

Tehnica albirii cu laserul dentar

!!! Pacientei i s-a realizat o igienizare completa ce cuprinde detartraj, periaj si air-flow.

Pacientului I se vor oferi informatii despre ingrijirea corecta a dintilor si mentinerea culorii pe termen lung. In special in primele 48 de ore, este nevoie de un regim care sa nu contina alimente sau lichide colorate pentru a putea lasa culoarea sa se stabilizeze. Apoi, cu cat regimul este mai sarac in produse colorate, cu atat culoarea se va mentine pe termen mai lung.

Pacientul este rugat sa zambeasca in fata oglinzii si sa isi admire noul zambet, mai stralucitor, mai alb si mai sanatos.