Stomatologie laser

Life Dental Spa este primul lant de clinici dentare cu profil de stomatologie biologica laser, o viziune complexa ce abordeaza pacientul ca un intreg, luand in considerare nu doar situatia lui dentara, ci si stilul sau de viata, obiceiurile, tiparele de gandire, nivelul de stres, afectiunile generale, imunitatea, experientele sale anterioare la dentist si multe alte elemente ce influenteaza direct sau indirect sanatatea sa orala.

Directiile principale ale stomatologiei biologice laser pot fi sintetizate astfel:

cauze gingivita
stomatologie laser

Dr. Cristina Obreja

Dr. Cristina Obreja, medic stomatolog si fondator al Life Dental Spa, este membru al International Academy of Biological Dentistry and Medicine (Academia Internationala de Stomatologie si Medicina Biologica) si impartaseste in general aceeasi viziune ca si colegii sai de organizatie. La randul sau, transmite aceste principii tuturor medicilor stomatologi care fac parte din echipa Life Dental Spa si care abordeaza pacientul ca fiind un intreg, in care toate partile componente sunt interdependente si nu pot fi separate unele de altele. Fiecare dinte este conectat nervos și vascular la reteaua intregului corp, asadar este important in economia organismului, biologic si energetic, deci merita sa fie pastrat sanatos.

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de pierderea dinților!

Stomatologie Biologica Laser

Principiile stomatologiei biologice in clinicile Life Dental Spa:

  • Minim invazivitate si conservativitate – manoperele stomatologice trebuie realizate cu respect fata de tesuturile pacientilor, actionand asupra zonelor bolnave si conservand structurile dentare sanatoase. 
  • Pastrarea dintilor naturali cat mai mult timp pe arcade. Ceea ce a creat Natura nu va putea fi echivalat niciodata de inventiile umane, de aceea un dinte natural este considerat mult mai valoros si biologic integrat decat copia sa tehnologica- implantul dentar.
  • Preventia ca forma importanta de ingrijire stomatologica, realizata prin educatie pentru stil de viata si manopere blande adresate stadiilor incipiente ale bolilor cavitatii orale.
principii stomatologie laser
  • Apelarea la manopere complexe de tipul  interventiilor chirurgicale sau implanturilor doar in cazul in care nu exista alternativa conservativa de tratament.
  • Eliminarea cauzelor bolilor, nu doar tratarea efectelor.
  • Modificarea stilului de viata al pacientului pentru a preveni recidivele, prin educatie si monitorizare.
  • Manopere si materiale metal-free, cat mai biocompatibile, inclusiv implanturi metal-free, materiale de obturatie fara BPA, mercur, fluor, coroane dentare fara metal, etc.
  • Statusul cavitatii bucale influenteaza statusul intregului corp si invers 
  • Medicul stomatolog depaseste stadiul de „dentist” si devine „consilier de sanatate orala” pentru pacientii sai.

Laserul dentar a fost introdus in clinicile Life Dental Spa de catre dr. Cristina Obreja in anul 2017, devenind unul dintre instrumentele cele mai indragite de catre pacienti, dar si de catre medici, datorita modului eficient si minim-invaziv cu care trateaza o serie larga de afectiuni dentare. 

Laserele dentare sunt instrumente principale sau adjuvante in multiple manopere dentare:

Tratament carii cu laser

Tratament parodontoza cu laser

Tratament gingivita cu laser

tratament carii cu laser

Tratament de canal la microscop asistat laser

Albire dentara laser

Îngrijirea după intervenție

Munca stomatologului holistic este una continuu orientata catre binele pacientului, nu doar local, la nivelul cavitatii bucale, ci și general, la nivelul intregului organism. Practica sa integrata biologic are drept scop sanatatea dintilor in contextul sanatatii corpului, constient fiind ca acestea sunt interdependente.

In cadrul clinicilor Life Dental Spa veti regasi ultratehnologia stomatologiei moderne alaturi de grija si interesul fata de pacient al medicilor dentisti, deoarece consideram la fel de importanta latura umana, de comunicare si empatizare a echipei cu fiecare persoana care alege serviciile noastre.

LIFE DENTAL SPA | STOMATOLOGIE BIOLOGICA LASER

Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record!

Life Dental Spa îți garantează calitatea procedurii și îți asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu laserul dentar.

De Acord Termeni si Conditii