Și celebritățile au făcut ajustări la nivelul dinților și acum pot uimi pe toată lumea cu zâmbetul lor perfect
blank

Data

Există întotdeauna o mare curiozitate față de dinții celebrităților, atât de mult încât pe Instagram există chiar și conturi dedicate subiectului. Pe de altă parte, zâmbetele vedetelor sunt mereu perfecte 

Nu toată lumea știe însă că, în spatele dinților albi ai celebrităților, a perfecțiunii lor și a ființei lor incredibil de orbitoare, de cele mai multe ori se ascunde intervenția medicului stomatolog.

 

Suntem obișnuiți cu imaginile perfecte ale vedetelor, cu dantura lor impunătoare, însă ele nu au avut din naștere dinți albi și strălucitori

Dacă te-ai întrebat de multe ori la ce tratamente au apelat starurile pentru ca dinții lor să fie strălucitori, care sunt vedetele cu dinții strâmbi,  cu aparat dentar sau care și-au corectat unele defecte la zâmbetul lor, veți afla în acest articol. Sunteți gata să descoperiți dinții înainte și după a unor vedete? Să începem!

 

Mai jos v-am pregătit imagini care ne arată cât de mult poate o dantură perfectă să îmbunătățească imaginea de sine: 

  • Dakota Johnson

Fiecare dintre noi are mici imperfecțiuni, acele particularități care ne fac pe toți diferiți și, totodată, unici. Caracteristica actriței Dakota Johnson, sau mai degrabă a zâmbetului ei, a fost strungăreața, adică spațiul mai mare dintre dinți. Actrița l-a „închis” în urmă cu câțiva ani și acum are dinții perfect aliniați. De altfel, Dakota a explicat că „decalajul” dintre dinți pe care fanii ei i-au iubit dintotdeauna s-ar fi închis de la sine. 

blank

  • Meghan Markle

Și Meghan Markle a apelat la eliminarea strungăreței cu mulți ani în urmă, așa cum o demonstrează aceste fotografii cu zâmbetul ei înainte și după. 

blank

  • Zac Efron

Același lucru este valabil și pentru Zac Efron care, în copilărie, avea o strungă destul de vizibilă între dinți.

blank

  • Cristiano Ronaldo

Când vine vorba de ajustări la oameni celebri – de la nasurile refăcute ale VIP-urilor până la alte tipuri de intervenții – atenția crește vertiginos. În unele cazuri, schimbarea este cu adevărat drastică și acest lucru este valabil și pentru dinții vedetelor, așa cum arată aceste fotografii cu Cristiano Ronaldo. Fotbalistul avea până nu demult dinții foarte strâmbi!

blank

  • David Beckham

Te-ai fi gândit vreodată că David Beckham s-a născut cu dinții strâmbi? Zâmbetul orbitor și fără cusur al acestuia nu a fost deloc ceea ce vedem astăzi. Caninii erau mult mai proeminenți și este evident că apelează frecvent la albirea dentară.

blank

  • Alessandra Ambrosio

Albirea este acum cerută de toată lumea, dar inițial a fost efectuată mai mult celebrităților. De fapt, dinții albi ai vedetelor de la Hollywood nu sunt întotdeauna opera Mamei Natură. Nu crezi? Aruncă o privire asupra zâmbetului Alessandrei Ambrosio și convinge-te!

blank

  • Kendall Jenner

O alegem și pe Kendall Jenner înainte și după tratamentele la dentist. După ani în care a purtat aparat dentar fix, zâmbetul ei este uimitor și eforturile ei – să recunoaștem, nimănui (sau aproape) nu-i place să poarte aparat dentar – au fost recompensate.

blank

Ce putem deduce din aceste fotografii? În primul rând, nimeni nu este perfect. Toate aceste vedete și-au dorit să-și retușeze zâmbetul și este adevărat că s-au simțit mai confortabil. Indiferent de defectele dinților tăi, amintește-ți întotdeauna să zâmbești! Și dacă totuși dorești să obții și tu un zâmbet ca al vedetelor, programează o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri!

 

Mai Multe
articole