Clinicile stomatologice Life Dental Spa din Bucuresti si Iasi dispun de cea mai noua tehnologie din domeniul medicinii dentare – laserul dentar. Utilizand lumina cu diferite lungimi de unda, laserul stomatologic actioneaza minim-invaziv, ajutand considerabil la realizarea tratamentelor fara ace, fara freze si fara durere! 

Ce este laserul dentar?

Laserul stomatologic este un instrument nou aparut in Romania, care se adreseaza mai ales pacientilor tematori, cu frica de dentist si de proceduri dureroase

Putand fi folosit in siguranta si in cazul copiilor si al femeilor insarcinate, laserul stomatologic aduce multiple avantaje in ceea ce priveste tratarea cariilor laser, precum:

De ce apar cariile?

Caria dentara este una dintre cele mai intalnite afectiuni in randul populatiei, aceasta producand durere si disconfort pe masura ce evolueaza in profunzimea dintelui

Aparand initial la nivelul smaltului, aceasta este greu de observat, in special pe dintii posteriori. Pentru a evita evolutia cariei dentare, #LifeDentistii recomanda respectarea vizitelor periodice la medicul specialist, care poate observa caria intr-o faza incipienta. 

Motivele principale care duc la aparitia cariilor dentare sunt: 

Cum poti preveni cariile dentare?

#LifeDentistii pun mare pret pe consilierea pacientilor si pe educatia pentru sanatate, fiind de parere ca „mai bine previi, decat sa tratezi”. 

Astfel, pacientii care au urmat un tratament al cariilor cu laserul dentar in clinicile Life Dental Spa sunt sfatuiti de catre #LifeDentisti sa previna reaparitia cariilor prin:

Programeaza-te ACUM si beneficiaza de tratarea cariilor cu laserul fara ace, fara freze si fara durere in clinicile stomatologice Life Dental Spa!