Siguranța pacienților noștri este prioritatea noastră!

 Activitatea noastră a fost întotdeauna orientată spre siguranța și mulțumirea pacienților noștri. În prezent, în contextul pandemiei generate de COVID-19, întreaga echipă Life Dental Spa este mobilizată pentru a asigura un sistem sanitar conceput pentru menținerea siguranței tuturor pacienților noștri.

Menținem reguli de siguranță sanitară stricte ca parte a protocoalelor noastre, pentru a face următoarea vizită a pacienților noștri sigură și plăcută.

            Pentru a asigura pacienților o vizită în cele mai bune condiții sanitare, am implementat o serie de măsuri în toate clinicile noastre (București, Iași, Cluj), multe dintre acestea fiind practicate încă dinaintea pandemiei. Noile măsuri puse în aplicare implică o reorganizare concertată a tuturor clinicilor Life Dental Spa, al cărei scop este consolidarea protocoalelor noastre de asepsie și limitarea numărului de pacienți în același interval orar. Prin urmare, iată măsurile riguroase pe care le-am aplicat pentru protecția atât a pacienților, cât și a întregului personal:

 

Pe lângă toate acestea, am lucrat și la:

 

Regulile stricte de siguranță sanitară sunt valabile și pentru pacienții care ne calcă pragul. De aceea, din grijă pentru sănătatea dumneavoastră, vă adresăm rugămințile noastre:

 

Nu uitați!

Întreaga echipă Life Dental Spa vă mulțumește pentru încrederea pe care ați acordat-o până acum. Vă așteptăm în continuare în clinicile noastre din: București, Iași, Cluj pentru tratamente stomatologice fără durere, la cele mai înalte standarde! Asigurăm îngrijire dentară într-un mediu sigur și confortabil!