Pe 7 februarie am deschis porțile unei noi clinici stomatologice laser Life Dental Spa
blank

Data

Suntem foarte bucuroși să împărtășim o veste care ne entuziasmează și care semnifică un nou pas în traiectoria noastră: deschiderea unei noi clinici stomatologice Life Dental Spa, a treia ca număr în București și a noua la nivel de țară

Pe 7 februarie am deschis a treia clinică stomatologică Life Dental Spa în București, care este dotată cu cele mai bune facilități pentru a vă oferi experiența pe care o cunoașteți deja: stomatologie fără durere. Cu această nouă clinică stomatologică, situată pe strada Oițelor nr. 24, vă oferim tratamente dentare moderne, la cel mai înalt standard al calității, realizate cu tehnologia de ultimă generație a laserului dentar.

 

În toate clinicile noastre stomatologice Life Dental Spa utilizăm cele mai noi tehnologii în ceea ce privește tratamentele dentare, menite să facă cât mai pozitivă experiența vizitei pacienților la dentist

Vrem să ne asigurăm că vizita la medicul stomatolog devine o experiență nedureroasă și pozitivă pentru toți pacienții, inclusiv pentru cei tineri. Din acest motiv, una dintre tehnologiile de bază ale clinicilor noastre este laserul dentar, care a permis introducerea unor terapii mai precise și mai puțin dureroase și care constituie un suport excelent atât în cazurile mai puțin severe, cât și în cazul celor mai complexe.

 

Un spațiu nou, dar un concept revoluționar în care echipa Life Dental Spa vrea să trateze nevoile dentare ale locuitorilor din București și să plaseze Life Dental Spa pe harta națională ca reper în domeniul stomatologiei fără durere

După mai bine de 10 de ani, prin cele opt clinici stomatologice, unde oferim tratamente dentare fără ace, fără freză și fără durere, în orașe precum Iași, Cluj, Sibiu, Brașov, Oradea, sau Arad, acum dorim să împărtășim conceptul nostru și în această nouă clinică, al treilea punct de îngrijire dentară în capitala București. 

Vom continua să aplicăm aceeași filozofie care ne-a ajutat să oferim îngrijire dentară pentru mii de pacienți: stomatologia holistică. Abordarea noastră nu este una convențională, ci una holistică, înalt integrată biologic. Toate tratamentele dentare oferite de noi abordează o viziune holistică, ce presupune, pe lângă tratarea dinților, interacțiunea dintre dinți și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale, care joacă un rol important în întreaga ființă umană. 

 

Conceptul revoluționar al stomatologiei holistice corespunde marelui angajament pe care Dr. Cristina Obreja și l-a asumat pentru a genera facilități în care să se poată oferi și formare continuă a medicilor stomatologi 

Dr. Cristina Obreja este fondatorul rețelei de clinici stomatologice Life Dental Spa, având competență acreditată în stomatologia laser. Cu o experiență vastă, obținută în cei peste 15 ani, dr. Cristina Obreja a consolidat și a introdus principiile stomatologiei holistice, stomatologie utilizată de toți medicii dentiști ai clinicilor noastre. Succesul clinicilor laser Life Dental Spa depinde categoric și de viziunea inovatoare a antreprenorului Ștefan Obreja. Viziunea sa, centrată pe mulțumirea fiecărui pacient, construiește nu doar o afacere înfloritoare, ci mențin clinicile Life Dental Spa în vârful clasamentului în domeniul stomatologic.

 

Ce tratamente dentare oferim în această nouă clinică Life Dental Spa din București?

La Life Dental Spa Unirii, noua noastră clinică stomatologică laser, avem o echipă foarte pregătită pentru a oferi cea mai bună îngrijire pacienților noștri, ceea ce ne permite să efectuăm tot felul de tratamente, aplicând cele mai noi tehnici stomatologice în următoarele servicii:

  • Chirurgie dentară;
  • Implantologie laser;
  • Estetică dentară;
  • Parodontologie;
  • Endodonție;
  • Pedodonție;
  • Profilaxie;
  • Ortodonție;
  • Protetică;
  • Diagnostic și prevenire.

 

De ce să alegi Life Dental Spa pentru a-ți trata afecțiunile dentare?

Noua noastră clinică stomatologică are o echipă cu experiență vastă și vocație incontestabilă, dedicată pacientului. Ceea ce ne face diferiți este că noi, echipa Life Dental Spa, credem că sănătatea orală nu este un privilegiu, ci un drept. Acest lucru ne-a determinat să obținem cea mai nouă tehnologie pentru dumneavoastră, oferind servicii de calitate și permițându-ne să garantăm cele mai bune rezultate celor care își depun cea mai prețioasă valoare, sănătatea, la noi.

 

Datorită pacienților noștri continuăm să creștem și să facem din Life Dental Spa un reper la nivel național și nu numai. În numele întregii echipe, vă mulțumim tuturor pentru că acest lucru devine realitate! Vom lucra în continuare cu seriozitate și devotament pentru păstrarea sănătății dentare, deoarece suntem convinși că pacienții noștri nu sunt doar un alt caz, ci persoane care au încredere în cunoștințele noastre.

Mai Multe
articole