Parodontoza, sau boala parodontala, este o afectiune dentara grava. In lipsa unui tratament corect, eficient si bine pus la punct, statusul oral poate fi grav afectat, ajungandu-se chiar si pana la pierderea dintilor de pe arcada.

Ce este parodontoza?

Boala parodontala este o afectiune ce se manifesta la nivelul tesutului gingival prin slabirea stabilitatii dintilor, fiind cauzata de mai multe bacterii, printre care cea mai cunoscuta este P.gingivalis. 

De ce apare parodontoza?

Exista multiple cauza pentru care boala parodontala isi poate face aparitia. Cu toate acestea, pacientii trebuie sa fie la curent cu faptul ca parodontoza nu se transmite genetic ca atare, fiind posibil doar ca membrii unei familii sa fie mai predispusi la aparitia ei.

Cauzele parodontozei sunt:

Nu lasa parodontoza sa se instaleze! Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa si beneficiaza o consultatie completa cu ajutorul camerei intraorale!

Cum recunosti parodontoza?

Abia in momentul in care pacientii incep sa observe prezenta unui disconfort accentuat la nivel gingival, cei mai multi aleg sa se prezinte la cabinetul stomatologic din Bucuresti si Iasi. De multe ori, pacientii aleg sa amane pe cat posibil vizita la medic, astfel incat simptomele parodontozei devin din ce in ce mai grave:

Tratamentul parodontozei cu laserul in clinicile Life Dental Spa

#LifeDentistii sunt foarte preocupati sa informeze pacientul complet cu privire la cum poate fi tratata parodontoza eficient, cu ajutorul laserului stomatologic. Tratamentul NON-CHIRURGICAL al parodontozei cu laserul stomatologic, elaborat de insasi dr. Cristina Obreja sub de numirea de Protocol holistic unic de tratament al parodontozei, in clinicile Life Dental Spa, cuprinde:

PROGRAMEAZA-TE ACUM si beneficiaza de tratamentul complet al parodontozei cu ajutorul laserului dentar in clinicile stomatologice Life Dental Spa!