WEBINAR GRATUIT

Devino un Partener de Succes Life Dental Spa

07.02.2023 | 19:00

Lung PNG RO ALB

Cine suntem noi?

Life Dental Spa este un concept de succes, unic in Romania, dar si o afacere bazata pe perfomanta si profitabilitate. Lantul de clinici are la baza o viziune definita de principiile stomatologiei biologice, unde pacientul devine centrul atentiei noastre si tratamentele pe care le oferim sunt minim invazive, cu respect pentru tesuturi, conservative si ultratehnologizate.

Utilizarea laserelor dentare in majoritatea manoperelor stomatologice din clinicile noastre reprezinta un punct forte al business-ului, ajutand la concretizarea viziunii stomatologice biologic integrate.

Businessul are deja o reteta a sa proprie, pe care o poti accesa si tu, devenind partener de succes Life Dental Spa! Intrand in familia dentaprenorilor Life Dental Spa vei beneficia de sustinere in construirea unei afaceri de succes alaturi de noi!

Cine poate deveni partener Life Dental Spa?
Poti deveni partenerul nostru daca te regasesti in una din urmatoarele descrieri: – Esti medic stomatolog si ai o afacere proprie pe care iti doresti sa o dezvolti si sa ii cresti profitabilitatea – Esti medic stomatolog si iti doresti sa pui bazele unei noi clinici, care sa se bucure de succesul si notorietatea pe care un brand dezvoltat deja le detine – Esti antreprenor (cu sau fara cunostinte medicale) si doresti sa construiesti un business in domeniul stomatologiei si iti doresti un partener puternic, cu experienta, care sa te sustina
Life Dental Spa îți ofera instrumentele și strategiile de care tu ai nevoie într-un singur concept!
Tu devii parte din echipa Life Dental Spa; ​Iti punem la dispozitie un sistem de management bine organizat si eficient; ​Iti oferim un sistem de training medical unic in Romania pentru colaboratori si angajati; ​Vei putea implementa sisteme de comunicare și fidelizare a pacienților; ​​Vei putea accesa cele mai noi tehnologii minim-invazive; ​Organizăm totul într-un concept unic, de succes.
Mai multe motive să devii partener Life Dental Spa
​​Pentru că stomatologia multidisciplinara ia avans, iar pacientii aleg din ce în ce mai des clinici multifuncționale, cu branduri puternice si credibilitate in piata; Pentru că îți oferim acces la cele mai înalte tehnologii in domeniul stomatologic; Pentru că îți oferim un sistem de Management ALL IN ONE; ​​​​Pentru că suntem in curs de a construi una dintre cele mai puternice retele de dentaprenori și echipe de medici din România; ​Pentru că suntem brand recunoscut ​Pentru că avem o nișă pe piață (fără durere, biologic) și model de viitor bazat pe ultra tehnologie (laserul dentar) ​Pentru că avem un model de marketing de succes ​Pentru că avem knowhow și expertiză management ​Pentru că avem knowhow și expertiză medicală ​Pentru că fiecare departament și rol este 100% procedurat ​Pentru că fiecare post prezintă JD, KPIs, evaluare, checklists, raportare ​Pentru că medicii au un training medicat excepțional ​Pentru că managerii au un training de management excepțional ​Pentru că avem contracte exclusive de distribuție activatoare ​Pentru că avem go-to-market-strategy ​Pentru că lucrăm cu agenții de PR și Comunicare de top ​Pentru că avem o procedură de HR standardizată și inducție completă ​Pentru că avem proceduri și training pentru toate pozițiile din Life Dental Spa ​Pentru că avem o expunere media puternică, permanentă și constantă ​Pentru că avem parteneriate de finanțare solide, încheiate și funcționale ​Pentru că Life Dental Spa funcționează și ca investitor când este nevoie ​Pentru că ești întotdeauna backed-up de Life Dental Spa Pentru că este un parteneriat 100% stress-free
Stii ce este un Dentaprenor?
Dentaprenorul este un antreprenor ce activeaza in domeniul stomatologic. In acest moment, construim impreuna una dintre cele mai reprezentative si puternice retele de dentaprenori din Romania. Alatura-te acum echipei noastre!
Prin ce se diferentiaza conceptul Life Dental Spa?
Promovează conceptul de stomatologie biologică; Avem o abordare holistică (tratam pacienti, nu doar dinti!); ​​Lucram în echipe multidisciplinare (în care fiecare specialist are rolul lui); ​​Punem preț pe dezvoltarea competențelor profesionale, dar și pe dezvoltarea personală a colaboratorilor si angajatilor; ​​Investim continuu în cele mai avansate tehnologii dentare; ​​​​Asigurăm training continuu pentru toți membrii echipei; ​​Avem un management bazat pe rezultate;
Devino dentaprenor Life Dental Spa!
Cautam parteneri pentru deschiderea de clinici stomatologice laser atat in toate orasele Romaniei, cat si in alte tari. Doresti sa afli mai multe detalii despre cum ai putea deveni dentaprenor Life Dental Spa? Ne poti contacta aici: stefan@lifedentalspa.ro
FAQ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Cum se desfășoară efectiv parteneriatul din punctul de vedere al desfășurării activității Se înființeaza companie nouă cu procente de participație în funcție de procentul de participatie dorit. Ce se întâmplă în cazul în care locația este închiriată? În aceste condiții, chiria este repartizată în funcție de procentul de participare în parteneriat. Ce se întâmplă cu locația necesară deschiderii clinicii în parteneriat? Locația va fi cumpărată sau închiriată de către noua companie în parteneriat. Dacă sunt medic pot lucra în această clinică stomatologică? În cazul în care sunteți medic stomatolog și vă doriți să participați activ în cadrul clinicii, atunci veți deveni medic coordonator si veți fi remunerat corespunzător. Pot fi și manager al clinicii? Este recomandat ca partenerul să nu îndeplinească mai multe funcții în cadrul clinicilor Ca partener pot fi și managerul clinicii? Da, este o condiție obligatorie, iar pe lângă profitul afacerii, partenerul primește și salariu de manager. Ce se întâmplă dacă trebuie realizate investiții? Toate investițiile se vor face în funcție de procentul de participație în parteneriat Se poate cumpăra 100% dintr-o clinică? În condițiile în care partenerul dorește 100% se recomandă achiziționarea unei francize Ce se întâmplă dacă parteneriatul nu funcționează din varii motive? Partenerul primește înapoi ceea ce a investit + dobândă de 7%, iar în cazul în care proiectul este oprit complet activele sunt împărțite. Ca partener îmi asum responsabilități? Partenerul va avea obiective și răspunde de acestea (conform participației în parteneriat)

Termeni si Conditii

Cookie

Politica de Confidentialitate

Înscrie-te ACUM la Webinarul GRATUIT!

Construiește-ți ACUM Viitorul în Lumea Stomatologică