PACHETUL SPA DENTAR

ingrijire dentarav

SPA Dentar

Pachetul SPA DENTAR este un serviciu de profilaxie original, marca Life Dental Spa. Pentru ca unul dintre principiile care ne ghideaza in practica noastra zilnica este acela in care pacientul primeste un serviciu stomatologic premium intr-un context emotional placut si relaxant, am creat acest pachet special, ce se adreseaza intregii sanatati orale.

Asadar, iti prezentam pachetul nostru original SPA DENTAR, surpriza noastra pentru tine:

Cui se recomandă Pachetul SPA Dentar

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de pierderea dinților!

spa dentar

Beneficiile Pachetului SPA Dentar

Elimina Tartrul

În lipsa profilaxiei, probabilitatea apariției afecțiunilor datorate acumulării de tartru cresc, printre acestea numărându-se, cel mai adesea, inflamația gingiei (gingivita)

scade riscul de aparitie al cariilor

Un alt risc la care se expune pacientul ce nu respectă periodic vizitele la medicul stomatolog pentru profilaxie și neglijează periajul realizat acasă este reprezentat de apariția cariilor dentare

Pret SCAZUT

Pretul este unul mic comparativ cu procedurile de tratament ce trebuie realizate in cazul in care sanatatea danturii este afectata

Rapiditate

Totul se realizeaza intr-o singura sedinta, fara durere

calitate premium

Este important ca pacientul să ia in considerare importanța calității unui tratament, aceasta fiind atinsă la nivel maxim atunci când, pe lângă utilizarea unor echipamente de ultimă generație, personalul medical este specializat și cât mai bine pregătit, la un nivel profesional superior.

este nedureros

Un lucru excelent de remarcat este acela ca procedurile de profilaxie realizate in cabinetul stomatologic sunt NEDUREROASE!

LIFE DENTAL SPA | PACHETUL SPA DENTAR

Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record!

Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu Pachetul SPA Dentar

Suna
Programeaza-te