Nu te simți confortabil cu zâmbetul tău și cauți o soluție ortodontică fără a purta brackets? Acum, cu aparatul ortodontic invizibil este posibil să ai dinți perfect aliniați fără a purta brackets!
blank

Data

Aparatul invizibil este o tehnică ortodontică de ultimă generație care îndeplinește cerințele pe care le aștepți de multă vreme de la ortodonție: mai mult confort, mai puțină durere, mai multă estetică.

Este singura metodă eficientă de pe piață, astfel încât dinții tăi să se alinieze fără ca nimeni să observe și să ajute la corectarea tuturor tipurilor de malocluzii.

În plus, timpul de purtare al aparatului ortodontic invizibil este mult redus. Un aparat ortodontic invizibil va fi purtat între 9 și 18, în funcție de complexitatea cazului (în loc de 1,5-2 ani, în cazul unui aparat clasic cu brackeți)!

 

Avantajele aparatului ortodontic invizibil

Obiceiuri alimentare schimbate? Nici gând!

Metoda acestui aparat ortodontic este complet invizibilă, îți permite să nu îți schimbi obiceiurile alimentare și permite o igienă orală perfectă deoarece fiind detașabilă, facilitează curățarea zilnică a dinților.

Metodă inovatoare

Marele avantaj al acestei metode inovatoare constă în faptul că îmbunătățește progresiv zâmbetul, aducând rapid rezultatul dorit.

Transparent

Aparatul ortodontic invizibil este compus din seturi de gutiere transparente care îl fac perfect pentru tratamentul pacienților adulți: nu sunt vizibile și minimizează jena chiar și la locul de muncă.

Amovibil

Eficacitatea unui aparat fix, flexibilitatea unuia mobil: aparatul ortodontic invizibil poate fi scos pentru a savura mesele ca de obicei și pentru a menține igiena orală optimă.

Special pentru tine, pentru a-ți îndrepta dinții într-un timp scurt

Un sistem de aliniere a dinților, creat de la zero pe amprenta 3D a cavității tale orale, care exercită o presiune controlată pentru a-ți îndrepta dinții într-un timp scurt.

Conceput special pentru tine

Această metodă este cea mai bună soluție pentru zâmbetul tău, asigurând un aparat transparent special făcut pentru dantura ta

Consultă un specialist Life Dental Spa

Medicul dentist specialist știe ce e mai bine pentru zâmbetul tău. Nu te mulțumi cu puțin și vino la o consultație!

Mai Multe
articole