Implanturi dentare: mituri
Implanturi dentare: mituri

Data

Implanturi dentare: mituri

blank

Implanturile dentare sunt o soluție magnifică pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind un rezultat de succes în mai mult de 98% din cazuri. Cu toate acestea, există câteva mituri despre implanturile dentare, iar unii oameni încă ezită apeleze la acest timp de tratament din cauza lor.

 

Mai jos vom dezvălui principalele mituri despre implanturile dentare:

  • Dacă nu am suficient os în maxilar, nu îmi pot face implanturi. GREȘIT! Oricât de incredibil ar părea, desigur că poți! 

Deși este adevărat că în urmă cu câțiva ani ar fi fost imposibil, astăzi avem diverse metode pentru a putea plasa implanturi dentare chiar și fără înălțimea în cauză a osului. Datorită celor mai noi tehnici de regenerare osoasă, lifting de sinus maxilar, acum nu există impediment pentru a-ți realiza.

 

  • Implanturile pot provoca alergii sau respingere. FALS!

Implanturile dentare nu produc respingere, deoarece titanul prezintă o biocompatibilitate excepțională cu organismul. De aceea este atât de utilizat pe scară largă în toate domeniile medicinei. Ceea ce se poate întâmpla (deși este foarte rar, apare doar în 2,5% dintre tratamente) este ca osteointegrarea implantului cu osul dumneavoastră să nu se producă, fie din cauza unei probleme apărute în timpul intervenției chirurgicale, fie din cauza unor factori de lucru. lucru. risc pentru pacient, cum ar fi igiena orală deficitară sau fumatul. Vestea bună este că, chiar dacă nu are loc osteointegrarea, tot ce trebuie să se facă aceasta scoaterea implantului, curățarea zonei, plasarea unui nou implant și, în cele din urmă, așteptarea ca aceasta să se vină comună.

 

  • Implanturile dentare sunt doar pentru persoanele în vârstă. UITĂ ASTA! 

Oricine avea implanturi de la vârsta de aproximativ 18 ani, din momentul în care să se încheie o osoasă a osului maxilar și mandibular.

 

  • Intervenția de plasare a implanturilor dentare doare. DELOC!

Implanturile dentare se plasează sub an o zi locală, dar dacă este posibil, puteți solicita și să sede conștientă.

 

  • Implanturile dentare sunt pe viata. Într-adevăr, implanturile dentare pot rezista mai mult de 30 de ani în stare perfectă. 

Dacă mențin o igienă orală adecvată, evitați obiceiurile dăunătoare precum tutunul și efectuați controale de rutină, implanturile dentare vă pot fi alături pentru tot restul vieții. Acum, asta depinde doar de tine. Unii oameni cred că implanturile, fiind realizate din titan, nu nevoie sau curată. Dar nimic mai departe de adevăr, dimpotrivă: de fapt, implanturile se comportă la fel ca dinții naturali. Deci, la fel ca dinții naturali, implanturile dentare necesită o igienă orală excelentă pentru a-i menține sănătoși și pentru a preveni infecțiile. De asemenea, ar trebui să vizitați medicul dentist la fiecare 4 până la 6 luni pentru a verifica starea implanturilor dumneavoastră. Dacă nu le îngrijiți corect, implanturile se pot inflama.

Este adevărat că implanturile dentare sunt o tehnică perfectă previzibilă, care oferă rezultate fabuloase, necesită și o mare îndepărtare și experiență din partea dentistului dumneavoastră. Nu orice stomatolog poate pune implanturi, dar pe lângă faptul că este instruit în implantologie, trebuie să efectueze un studiu exhaustiv al zonei de tratat, să realizeze un plan de tratament adecvat, să evalueze necesitatea unor tratamente suplimentare și să evalueze factorii de risc ai specific. . . Din acest motiv, atunci când vine vorba de plasarea implanturilor dentare, trebuie să ai încredere în specialitatea în implantologie precum Life Dental Spa, cu o vastă experiență în domeniu.

 

Mai sunt îndoieli cu privire la implanturile dentare? Ei bine, luați legătura cu noi sunându-ne la numerele de telefon aferente fiecărei clinici (București, Iași, Cluj, Sibiu, Oradea, Arad, Brașov), solicitați sau programare online sau treceți pe la noi. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă răspundă la toate întrebările referitoare la miturile despre implanturile dentare.

Mai Multe
articole