Albirea dentara intra in categoria procedurilor stomatologice ce au ca scop imbunatatirea aspectului zambetului si a gradului estetic dentar. In clinica stomatologica Bucuresti Life Dental Spa puteti efectua albire dentara laser, cea mai moderna si minim-invaziva tehnica de albire. Este o procedura foarte solicitata de catre pacienti si de aceea trebuie inteleasa pe larg si spulberate miturile legate de aceasta.

Cum se realizeaza o albire dentara in cabinetul stomatologic?

Prima etapa este obligatoriu o consultatie amanuntita a pacientului pentru a se stabili daca este un candidat bun sau nu pentru a efectua aceasta procedura si pentru a i se explica cu detalii in ce consta si la ce se poate astepta dupa albire dentara. A doua etapa obligatorie este igienizarea dentara care reprezinta inlaturarea tartrului si placii dentare de pe suprafata dintilor pentru ca gelul de albire sa poate intra in contact cu intreaga suprafata a dintelui si sa-si poata face efectul. Chiar daca pacientul a facut in ultimele luni detatraj si nu prezinta depozite mari de tartru, o procedura de airflow sau periaj tot sunt necesara deoarece in mod inevitabil un strat de placa dentara tot exista pe dinti si poate reduce cu mult eficienta gelului de albire.

Tratamentul de albire dinti implica, dupa izolarea corecta a gingiilor cu o bariera gingivala, aplicarea unui gel de baza de peroxid de hidrogen pe suprafata smaltului si activarea lui cu ajutorul laserului dentar sau a lampii UV. Aceste metode sunt rapide si spectaculoase, cu cele mai mici riscuri asupra structurii dintilor.

De ce sa-mi albesc dintii prin metoda laser?

De ce sa nu-mi albesc dintii acasa?

De retinut! Albirea dentara cu laser este o metoda de tratament minim-invaziva, moderna si rapida, care nu afecteaza structura smaltului dentar si ofera pacientilor rezultate spectaculoase. Cu mici exceptii, toti pacienti pot beneficia de acest tratament si se pot bucura de rezultate pe termen lung. Igienizarea inainte de albire este foarte importanta si este o etapa ce nu trebuie omisa atunci cand ne dorim efecte cat mai sporite.

Programeaza ACUM o consultatie in cadrul clinicii noastre!
Life Dental Spa – Magheru One!