Ai primit Voucherul Family Pack
blank
De Acord Termeni si Conditii

Cu siguranță detartrajul este printre cele mai importante proceduri pentru îngrijirea dentară. Acesta constă în îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului de pe suprafața dinților. 

Prin efectuarea detartrajului regulat, se previn afecțiunile dentare și se menține sănătatea orală. De asemenea, detartrajul ajută și la menținerea unui zâmbet frumos și sănătos, deoarece elimină petele și decolorările de pe dinți.

De aceea, Life Dental Spa îți propune Pachetul FAMILY pentru părinți și copii. Acesta include detartraj pentru părinți și periajul profesional, dar și consultația cu camera intraorală pentru cei mici

Este recomandat să faci detartrajul la fiecare 6 luni sau conform recomandării medicului dentist pentru a menține dinții sănătoși și curați.

blank

Iată câteva motive pentru care nu ar trebui să neglijezi programarea periodică la detartraj:

Prevenirea problemelor dentare: Detartrajul regulat ajută la îndepărtarea plăcii și tartrului, prevenind astfel apariția cariilor, a inflamațiilor gingivale și a altor afecțiuni dentare.

Menținerea sănătății gingiilor: Prin eliminarea tartrului, detartrajul contribuie la menținerea sănătății gingiilor, reducând riscul de inflamații și sângerări gingivale.

Îmbunătățirea aspectului zâmbetului: Detartrajul ajută la eliminarea petelor și decolorărilor de pe dinți, contribuind la un zâmbet mai strălucitor și mai sănătos.