Laserul dentar este o inovatie in domeniul stomatologiei pentru ca vine in ajutorul pacientului cu un confort sporit al manoperelor si il face sa fie mai increzator ca isi poate rezolva problemele dentare fara durere si fara frica de freza dentara. Termenul de durere de dinte pe scaunul dentar s-a atenuat mult in ultimii ani de la folosirea mai uzuala a anestezicelor, dar chiar si asa multi pacienti au avut experiente neplacute ce i-au facut sa abandoneze tratamentele sau sa evite vizita la cabinet. Tratamentul fara durere in stomatologie este un concept care trebuie sa convinga orice persoana sa vina si sa apeleze la servicii stomatologice cu regularitate si cu mai multa incredere.

De ce este important sa mergem regulat la controale, chiar daca nu ne doare nimic?

In Romania nu exista un sistem de dispensarizare al pacientilor din punct de vedere stomalogic si odata cu inchiderea cabinetelor din cadrul scolilor si gradinitelor, copii nu sunt obisnuiti sa mearga regulat la controale si nici cand devin adulti acest lucru nu se amelioreaza. Stiati ca Romania este una din tarile cu cel mai mare procent al populatiei care sufera de boli parodontale si lipsa dintilor? Daca vizita la stomatolog ar deveni un obicei sanatos, atunci aceste scenarii extrem de neplacute si costisitoare ar putea fi evitate.Acum, clinica noastra, printr-o gama larga de servicii stomatologice, poate sa vina in intampinarea oricaror probleme dentare ale pacientilor si nu numai.

Ce probleme este bine sa depistam in stadiu incipient?

Preventia dentara, precum si preventia medicala in general, reprezinta o metoda de a prevenii probleme majore de sanatate si de a depista probleme intr-un stadiu incipient, astfel incat sa asiguram cat mai multe sanse de vindecare totala si predictibilitate pe termen lung a tratamentelor. Cum se traduce asta pentru pacient? Foarte simplu: costuri mult reduse pe termen lung si o stare mult mai buna de sanatata dentara si generala!

Ce putem trata cu ajutorul laserului dentar?

Care sunt avantajele laserului dentar?

In prezent, clinica noastra este printre foarte putinele din Bucuresti si din tara care ofera o gama larga de servicii stomatologice in care foloseste exclusiv laserul dentar. Pacientii in cautarea unui cabinet stomatologic Bucuresti specializat in tratamentele cu laserul dentar pot apela cu incredere si isi pot rezolva problemele dentare fara durere si cu multiple beneficii pe termen lung. Avand o echipa de medici specialisti in terapia laser, aici iti poti trata probleme de natura parodontala (parodontoza), carii si/sau tratamente de canal, diverse aspecte de ordin estetic ale gingiei cum ar fi formatiuniu ce necesita excizie, reconturare gingivala sau depigmentare, albire dentara, terapia durerii in zonele oro-maxilor-faciale.

Programeaza ACUM o consultatie in cadrul clinicii noastre!
Life Dental Spa – Magheru One!