Laserul stomatologic distruge bacteriile daunatoare de la nivelul cavitatii orale!

Data

Clinica stomatologica Life Dental Spa este prima clinica din Romania care functioneaza pe baza principiilor stomatologiei holistice, utilizand tehnologia moderna a laserului dentar pentru tratamente stomatologice sigure si eficiente, fara niciun risc de complicatii ulterioare! 

Laserul dentar este o inovatie in domeniul medicinii dentare, fasciculul luminos laser avand proprietati bactericide si sterilizante. Cu alte cuvinte, atunci cand pacientii aleg un tratament laser in cabinetul stomatologic din Bucuresti, beneficiaza de avantajul major al unei  proceduri laser cu minime riscuri de complicatii ulterioare. 

Cum este posibil acest lucru? 

Specialistii Life Dental Spa au ales sa trateze pacientii conform stomatologiei holistice, care functioneaza pe principiul conform caruia intregul nu este redus la partile sale componente. Asadar, clinica Life Dental Spa trateaza oameni, nu doar dinti!

Pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa au parte de tratamente SIGURE, BACTERICIDE SI STERILIZANTE cu ajutorul laserului stomatologic, astfel incat rezultatele post-interventie sa fie excelente

Fie ca este vorba despre tratarea cariilor cu laserul, tratamentul gingivitei cu laserul sau despre Protocolul holistic unic de tratare al parodontozei cu laserul, rezultatele sunt uimitoare si sunt vizibile inca de la prima sedinta!

In plus, pacientii care aleg sa se trateze in clinica stomatologica Life Dental Spa se bucura de o comunicare medic-pacient excelenta, fapt care duce la primirea de sfaturi personalizate, astfel incat pacientul sa nu mai aiba parte de recidiva afectiunii abia tratate

Laserul dentar distruge bacteriile daunatoare din cavitatea orala 

Este foarte important ca pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa sa cunoasca beneficiul major pe care il aduce laserul dentar in ceea ce priveste tratamentele stomatologice, si anume efectul sau bactericid. 

Proprietatile bactericide ale laserului dentar constau in faptul ca lumina laser este capabila sa distruga microorganismele “rele” de la nivelul cavitatii bucale, astfel incat starea de sanatate orala sa fie mentinuta la cel mai inalt nivel. 

Distrugerea microorganismelor de la nivelul cavitatii orale contribuie major la reusita tratamentelor stomatologice si la prevenirea recidivei. Aceasta proprietate bactericida, sterilizanta a laserului bucal a condus la aparitia numeroaselor tipuri de interventii sigure care se pot realiza fara riscuri in cabinetul stomatologic din Bucuresti, si anume: 

  • Tratarea cariilor cu laserul, prevenind aparitia recidivei de carie la nivel marginal sau pe sub obturatie 
  • Tratarea afectiunilor gingivale cu laserul (gingivita sau parodontoza), prin proceduri non-chirurgicale sau chirurgicale. 
  • Realizarea variatelor interventii chirurgicale (inserarea de implanturi dentare, extractii dentare, operatii in sfera cavitatii orale) fara riscul de infectare postoperatorie 
  • Proceduri profilactice precum Laser Mouth Disinfection prin care, cu ajutorul laserului dentar si a proprietatii sale bactericide, se elimina microorganismele patogene dezvoltate la nivelul cavitatii orale ce pot genera gingivite sau parodontoze.

Trateaza cauza, nu doar efectul! 

Adesea, pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa din Bucuresti sunt sfatuiti de catre #LifeDentisti sa previna recidiva prin eliminarea factorilor nocivi care au dus la aparitia afectiunii de la bun inceput. Cea mai frecventa cauza a problemelor orale este igiena orala precara ce favorizeaza dezvoltarea microorganismelor. 

Pentru a mentine igiena orala la un nivel optim, #LifeDentistii recomanda cea mai noua procedura profilactica – Laser Mouth Disinfection. Cu ajutorul laserului dentar, microorganismele daunatoare orale sunt eliminate si tesuturile gingivale sunt protejate de o eventuala aparitie a inflamatiei si infectiei.

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de tratamentele laser bactericide!  

Mai Multe
articole