Laserul dentar- revolutie in tratamentele stomatologice
blank

Data

Life Dental Spa este o clinica dentara din Bucuresti unde pacientii au parte de o experienta total diferita in ceea ce priveste tratamentele stomatologice. Spre deosebire de stomatologia clasica, stomatologia moderna practicata in clinica stomatologica Life Dental Spa promite reusita tratamentelor stomatologice, acestea fiind realizate fara riscuri si fara complicatii! 

Stomatologia moderna este realizata cu succes in clinica stomatologica Life Dental Spa din Bucuresti cu ajutorului ultratehnologiei laserului stomatologic. Laserul dentar este cea mai noua aparitie in lumea medicinii dentare, oferind #LifeDentistilor posibilitatea de a realiza tratamente stomatologice fara durere, minim-invazive si sigure. 

Proprietatea cea mai importanta a laserului dentar este aceea de a fi BACTERICID, eliminand microorganismele ce produc imbolnavirile dentare!

Laserul dentar distruge microorganismele patogene de la nivelul cavitatii orale! 

In mod normal, in cavitatea orala se gaseste un numar impresionant de microorganisme care traiesc pe suprafetele dentare si gingivale si care se hranesc cu resturile alimentare restante la nivelul spatiilor interdentare si nu numai. 

Este esential ca aceste microorganisme sa fie eliminate periodic de la nivelul cavitatii orale, atat mecanic, prin periaj dentar zilnic, cat si profesional, in cabinetul stomatologic din Bucuresti

Igienizarea cavitatii orale se realizeaza in clinica stomatologica Life Dental Spa prin mai multe metode, cele mai des intalnite fiind: 

  • Igienizarea profesionala Guided Biofilm Therapy, dezvoltata de firma elvetiana EMS, pentru eliminarea placii microbiene mecanic 
  • Laser Mouth Disinfection, procedura profilactica ce foloseste proprietatea antimicrobiana si sterilizanta a laserului dentar pentru a curata suprafetele dentare si gingivale 

Care sunt principalele 3 proceduri care beneficiaza de proprietatea bactericida a laserului dentar? 

Laserul stomatologic este folosit in clinica stomatologica Life Dental Spa pentru multiple afectiuni dentare si gingivale din toate ramurile stomatologiei, asigurand tratamente sigure, fara complicatii si recidive. Cu toate acestea, exista anumite proceduri medicale care beneficiaza in mod special de proprietatile sterilizante a laserului stomatologic, si anume: 

  • Interventiile chirurgicale 

Pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa si necesita interventii chirurgicale de tipul operatiilor cu lambou, inserarea implanturilor dentare, gingivectomie sau extractii dentare etc., nu mai trebuie sa isi faca griji cu privire la riscul de infectare postoperatorie! Gratie tehnologiei laser, interventiile chirurgicale realizate in cabinetul stomatologic din Bucuresti sunt SIGURE, EFICIENTE SI FARA RISCURI! 

Medicul fondator al clinicii stomatologice Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, este medic specialist in laser dentar si a elaborat primul si unicul Protocol holistic de tratare a bolii parodontale. Gratie proprietatilor bactericide si sterilizante, tesutul gingival si parodontal afectat este sterilizat si bacteriile sunt eliminate, favorizandu-se refacerea si regenerarea gingiei fara complicatii! Procedura este non-chirurgicala si se realizeaza in cele mai multe cazuri fara anestezie, deoarece nu este dureroasa.

Din sfera procedurilor profilactice, Life Dental Spa aduce in prim plan Laser Mouth Disinfection pentru pacientii care au urmat Protocolul holistic unic de tratare a parodontozei si nu numai. Cu ajutorul laserului dentar, suprafetele dentare si gingivale sunt curatate in profunzime si sterilizate, astfel incat riscul de aparitie pentru afectiuni gingivale si respiratie urat mirositoare (halitoza) sa fie minim!

 Laser Mouth Disinfection presupune doua etape: 

1.igienizare profesionala (detartraj ultrasonic, periaj, airflow)

2.sterilizarea zonei subgingivale cu ajutorul laserului, pentru eliminarea bacteriilor patogene.

Indicatiile acestei proceduri sunt:

  • prevenirea aparitiei gingivitei si parodontozei, in special la pacientii predispusi, care au in familie cazuri de astfel de imbolnaviri.
  • prevenirea recidivei in cazul pacientilor care au in antecedente parodontoze si gingivite, insa au beneficiat de tratament si urmaresc mentinerea pe termen lung a rezultatelor. 

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si beneficiaza de tratamente stomatologice sigure si fara riscuri cu ajutorul laserului dentar!

Mai Multe
articole